The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2017, 22:12
Ale Cywke to po sparingach szanuj
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 31.01.2017, 22:48
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ale Cywke to po sparingach szanuj
Szczególnie za ładną brameczkę !
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 31.01.2017 o godz. 22:51.

Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 31.01.2017, 22:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt
niektórzy narzekali, że klub przejęli kibole, a teraz Mójta ma rozwiązać kontrakt, bo ekipa sportowa Wisły powiedziała, że zarząd o to ładnie prosi i nie chce stawiać sprawy na ostrzu maczety, tfu noża ;-P
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.01.2017, 23:20
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
niektórzy narzekali, że klub przejęli kibole, a teraz Mójta ma rozwiązać kontrakt, bo ekipa sportowa Wisły powiedziała, że zarząd o to ładnie prosi i nie chce stawiać sprawy na ostrzu maczety, tfu noża ;-P
W życiu przydają się też umiejętności "miękkie", czyli m. in. negocjacyjne. Podwijasz krótkie spodenki, kładziesz maczetę na stół i rozmawiasz. A jak ktoś przychodzi do Ciebie przy -10 w krótkich spodenkach to wiesz że coś się dzieje...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.02.2017, 00:26
Ja osobiście nie widzę w skłądzie: Buachalika, Mójty, Urygi, Popovicia, Cywki, Boguskiego i Brożka z tym, że Popo, Cywa, Boguś i Brozio ława, a reszte wyoutować na zawsze
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.02.2017, 00:31
Psychol & wolfy - mistrzowie
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 00:34
Davs
Popo dzisiaj brama, Brożek w pól godziny brama i asysta Cywka b.dobry mecz. Co ty gadasz
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.02.2017, 00:58
Ja bym wywalił wszystkich co nie maja karnetów...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 12:34
Pytanie do jakiegoś znawcy tematu.
Jeśli u nas dopiero otwiera się okienko, a w innych krajach zamknęło, to czy można robić transfery zamknięte->otwarte?
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 01.02.2017, 12:35
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do jakiegoś znawcy tematu.
Jeśli u nas dopiero otwiera się okienko, a w innych krajach zamknęło, to czy można robić transfery zamknięte->otwarte?
Jeśli gdzieś jest okienko zamknięte, to oni nie mogą kupować, ale sprzedawać mogą.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.02.2017, 12:35
Mozna 10znakow
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.02.2017, 12:48
Klątwa prawego obrońcy? Futmal pisze, że podpisanie umowy z Bartkowskim sie opóźnia bo cos wyszło na badaniach....
Odpowiedz cytując
lukas14
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 01.02.2017, 12:49
Czyma ten Bartkowski jedzie na te badania , bo nic nie słychac ,a miały byc w poniedziałek
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 12:54
lukas14 napisał(a):Wyświetl post
Czyma ten Bartkowski jedzie na te badania , bo nic nie słychac ,a miały byc w poniedziałek
Przecież były tylko, że nie przebiegły wg. oczekiwań
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:22
Wiem, że Popo brama, wiem, że Brozio asysta i gol, wiem,że Cywka nawet spoko, ale ogólnie są to już zawodnicy bardzo przeciętni. Brozio już wiekowy, chwała mu za to co zrobił. ale przydałby się taki napastnik konkretny. Brozio niech wchodzi z ławki. Mójte, Buchala, Uryge, pogonić. Uryga już tyle szans dostał, że raczej nigdy nie osiągnie poziomu Ekstraklasy. On jest na poziomie 2 ligii. My chcemy coś osiągnąć, więc potrzebujemy lepszych.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:23
Skoro Bartkowski nie przeszedł badań medycznych to brać Erika Czikosza. Wolny, sprawdzony, nie ma się nad czym zastanawiać!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:31
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że Popo brama, wiem, że Brozio asysta i gol, wiem,że Cywka nawet spoko, ale ogólnie są to już zawodnicy bardzo przeciętni. Brozio już wiekowy, chwała mu za to co zrobił. ale przydałby się taki napastnik konkretny. Brozio niech wchodzi z ławki. Mójte, Buchala, Uryge, pogonić. Uryga już tyle szans dostał, że raczej nigdy nie osiągnie poziomu Ekstraklasy. On jest na poziomie 2 ligii. My chcemy coś osiągnąć, więc potrzebujemy lepszych.
Chcieć lepszych nie znaczy móc. Zarząd i tak wyciska maksimum na chwilę obecną. Brożek jeśli będziemy grał piłką to będzie bardzo potrzebny. Mójta podobno rozwiązuje kontrakt, Buchalika łączy się z Ruchem(tak słyszałem). O Urydze nic nie mówie bo sie sajkofani zaraz zlecą i mnie zjedzą.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.02.2017, 13:40
Ja osobiście nie widzę w skłądzie: Buachalika, Mójty, Urygi, Popovicia, Cywki, Boguskiego i Brożka z tym, że Popo, Cywa, Boguś i Brozio ława, a reszte wyoutować na zawsze
Skoro Bartkowski nie przeszedł badań medycznych to brać Erika Czikosza. Wolny, sprawdzony, nie ma się nad czym zastanawiać!
Ty chcesz wygrać "The White Star Awards" za najgłupszy post już w styczniu?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:40
Mójta nie rozwiązuje, tylko próbuje rozwiązać. Zawołał za rozwiązanie 320 tys zł!!! Gość nie ma godności i honoru za grosz!!! Za to co on wyprawiał na boisku chce tyle kasy? Powinien zadowolić się 50 tys i nara. Chcą go ponoć Piast, Śląsk i Ruch. Te kluby chyba nie wiedzą co czynią, ale tym lepiej dla nas!
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.02.2017, 13:41
Cikosza . Moze do Singlara zadzwoncie czy by pokopał.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:44
Mójta nie rozwiązuje, tylko próbuje rozwiązać. Zawołał za rozwiązanie 320 tys zł!!! Gość nie ma godności i honoru za grosz!!! Za to co on wyprawiał na boisku chce tyle kasy? Powinien zadowolić się 50 tys i nara. Chcą go ponoć Piast, Śląsk i Ruch. Te kluby chyba nie wiedzą co czynią, ale tym lepiej dla nas!
Nie ma honoru i godności?

Ma ważny kontrakt, z umów trzeba się wywiązywać. Ty byś rozumiem oddał kasę i nie walczył o swoje?
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 13:51
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Nie ma honoru i godności?

Ma ważny kontrakt, z umów trzeba się wywiązywać. Ty byś rozumiem oddał kasę i nie walczył o swoje?
Mimo wszystko sporo za obustronne rozwiązanie. 150 już byłoby w porządku. Szczególnie jeśli byłby dogadany już z innym klubem.
Odpowiedz cytując
Rezerwowy
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 01.02.2017, 14:06
Jeśli jest dogadany z klubem innym to czemu mamy mu płacić cokolwiek? Odchodzi na zasadzie wolnego transferu i dziękuje dowidzenia. Ile będzie zarabiał w nowym klubie, więcej czy mniej już nas guzik obchodzi...

Nieciekawie wygląda natomiast sprawa Bartkowskiego, czytałem gdzieś że jest spokojny o testy medyczne i przechodzi do Wisły, a tutaj jakieś problemy z więzadłami :/
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 01.02.2017, 14:25
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Przecież to on chce rozwiązać kontrakt a nie Wisła. Może domagać się pieniędzy za zerwanie umowy przez klub, ale tutaj mamy do czynienia z rozwiązaniem kontraktu za porozumieniem stron.

Co to w ogóle jest za filozofia? Klub rozwiązuje kontrakt i płaci. Zawodnik chce rozwiązać kontrakt i klub ma mu też płacić? W tym wypadku to zawodnik nie chce wywiązać się z kontraktu i prosi klub o negocjacje. Dlaczego w takim razie on nie ponosi kary? W przypadku, gdy klub chce rozwiązać kontrakt z zawodnikiem to jakoś nigdy polubownie nie da się tego zrobić tylko się każdy jeden najemnik kasy domaga.

BTW Przewinęło mi się powyżej żeby nie jechać po Mójcie, bo to Wiślak. Jaki ku*** Wiślak? Przyszedł pół roku temu, gra piach, kompletnie mu nie zależy, a ktoś mu jeszcze rangę podnosi. O Urydze nikt nie wspomni jakoś, że jest Wiślakiem i wychowankiem klubu, a byle najemnika już się wynosi na piedestał.

BTW2 https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...82705660600320
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 14:32
Raczej obu stronom zależy. Żeby darmozjadowi nie płacić, a on chce grać. Powtarzam jednak, że 320k to kpina
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.02.2017, 14:38
Bartkowski przeszedl, Pol przeszedl wiec trzeba sie cieszyc, ze informacje sie potwierdzaja. Dlatego Sebak pisal, ze jutro bedzie ciekawie
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 01.02.2017, 14:43
Jeżeli Mójta chce rozwiązać kontrakt, a nie klub i jeszcze domaga się kasy za to, to juz jest szczyt hipokryzji.
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 01.02.2017, 14:45
Jakiś ktoś tylu mu dał więc trzeba płacić
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.02.2017, 14:47
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Mójta chce rozwiązać kontrakt, a nie klub i jeszcze domaga się kasy za to, to juz jest szczyt hipokryzji.
Patrzy na poprzednikow, ktorzy sie sadzili, wycwanil sie to chce kokosy dostac a wie, ze klub nie moze sobie pozwolic na sadzenie bo wtedy mogliby zaplacic o wiele wiecej
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 01.02.2017, 14:49
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Patrzy na poprzednikow, ktorzy sie sadzili, wycwanil sie to chce kokosy dostac a wie, ze klub nie moze sobie pozwolic na sadzenie bo wtedy mogliby zaplacic o wiele wiecej
Tylko, że w tym przypadku winy klub nie ponosi żadnej. Genkovowi czy innemu Jovanoviciowi nie płacili. Z tego co wiem pensje na tę chwilę są wypłacane dość regularnie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów