|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
A Vasiliev taki stary a jak wymiata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Predzej Boruca zobacze w Wisle niz Kube w Legii. A jak bedzie chcial zarobic pieniadze ktorych i tak ma majątek to pojedzie na jeden sezon do Chin a nie ochlapami w wawie sie degustowal
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.01.2017 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ABGwislakABG
nie porównywałbym Brożka do Uche... Uche grał w poważniejszych ligach... właśnie GRAŁ... Brożek tylko otarł się delikatnie o poważne granie... Uche zebrał mnóstwo doświadczenia i byłby bezcennym wzmocnieniem składu już nie mówiąc o świetnym zabiegu marketingowym... więcej kibiców przyszłoby na stadion tylko po to by zobaczyć w akcji Nigeryjczyka. zresztą i tak to tylko mrzonki, Uche tu nie trafi... traktowałbym zainteresowanie nim jako s-f, ktoś sobie wymyślił, a reszta podchwyciła... chociaż chciałbym się mylić... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
OK Uche to to tylko plotki ale teoretycznie niech przyjdzie.
Wisla deklaruje, ze chca sprobowac awansowac do pucharow juz w tym roku wiec potrzebuja ludzi, ktorzy na wiosne beda w stanie pociagnac Wisle w gore tabeli. Nalezy sobie zatem zadac pytanie czy Uche bylby w stanie zagrac dobrze pol sezonu i ewentualnie dostac przedluzenie na kolejny. Wg mnie 35 lat to jeszcze nie emerytura i o ile sie facet dobrze prowadzil i nie jest zapuszczony to jak najbardziej jest w stanie byc w Ekstraklasie postacia wiodaca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zasadniczo to 34 (urodziny ma w połowie listopada), Radović jest od niego młodszy o 14 miesięcy... a to trochę inna półka piłkarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie dajcie się zwariować. Nie będzie tu Uchce, choćby dlatego, że jego sprowadzenie byłoby nie do końca zgodne z tym, co mówiła pani prezes.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
speedfashion
nie można opierać drużyny wyłącznie o młodych niedoświadczonych zawodników... przecież to jest logiczne, że dla najlepszego balansu w drużynie muszą być też starsi doświadczeni zawodnicy, od których młodzież będzie miała się czego uczyć i którzy nie posrają się w meczach o stawkę... Uche gdyby przyszedł byłby sygnałem dla młodych również, że klub walczy o coś więcej niż tylko o utrzymanie.. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jasne, trudno nie zgodzić się z tym, co napisałeś.
Ale co my tak naprawdę wiemy o Kalu? Początki jego europejskiej kariery sięgają czasów, kiedy przybyszom z Czarnego Lądu przekręcano liczniki lepiej niż w polskich warsztatach. Poza tym dla młodszych kibiców gość jest raczej anonimowy, a starsi mogą mieć z nim niezbyt miłe wspomnienia. W tym okienku ściągnęliśmy już gracza, który więcej stoi, niż biega. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nawiązując do tego, że i tak zawodnika raczej nie będzie u nas, to w 130 paru meczach Almerii grał jako NŚ. Nie jako skrzydłowy. W Turcji też można go było widzieć na NŚ.
Plusem jest, że posiada paszport z UE [Hiszpania]. Jego bramki to między innymi takie strzały: https://www.youtube.com/watch?v=8QbRrj4ggFQ https://www.youtube.com/watch?v=qWTncdtJZds https://www.youtube.com/watch?v=eApzwtYrwQM Natomiast w kwietniu ktośwrzucił jak trenuje. Miał wtedy spory porblem by trafic do brameczki; https://www.youtube.com/watch?v=pppnkgUCE9A ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Napewno jest za stary aby go dalej sprzedac ale nie jest za stary na tu i teraz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To była ironia do transferu Kuby do Legii....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tematu Uche w ogóle nie ma z tego co mi wiadomo, albo już nie ma (omnibusem nie jestem).
Nie wiem czemu taka tęsknota za nim. Nie pamiętacie już jak to chciał uciekać na zachód (chyba Ajax) i został zawieszony? Może zmądrzał przez te kilka lat ale dla mnie nie ten kierunek.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W takim razie ucieszyłem się trochę, bo raczej chciałbym zawodnika młodszego, przynajmniej o 6-7 lat.
ps. wiesz może czy są jakieś konkretne oferty za naszych zawodników i czy istnieje ryzyko, że kogoś ważnego jeszcze stracimy? A może zarząd nie chce już nikogo puszczać, przynajmniej przez najbliższe pół roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
A Dani Quintana co porabia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra sobie w..... Qarabag Agdam
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
I zarabia z 5x tyle co w Polsce pewnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kalu 'Kocham Was wszytskich " Uche ? zamiast tego powinien wtedy na koszulce miec dopisane "Kocham Was wszytskich -a najbardziej kocham pieniadze.| Z drugiej strony to byl chyba najlepszy obcokrajowiec w lidze Polskiej,Moze jeszce z Luboją i Meliksonem.Ale dla mnie jest on takim symbolem piłkarza dla ktorego liczyły sie tylko $$ i tak go zapamietałem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Uche to stary zdrajca, który wypiął się na Wisłę, szantażował ją, a na koniec uciekł jak szczur. Nie widzę sensu w podawaniu mu pomocnej dłoni, kiedy juz jest stary jak świat (pewnie ma z 40tkę na karku, licząc lata normalne, a nie murzyńskie) i po drugiej stronie rzeki.
Stawiajmy na młodych, na których można zarobić, a nie wiekowych dezerterów. Ja rozumiem nostalgię do dawnych czasów, ale to se ne vrati, są inne czasy i Wisła jest innym klubem niż 10 lat temu. Patrzmy do przodu. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
10 lat temu to właśnie stawialiśmy na młodych. Teraz musimy się ratować jak tylko się da chyba, że w 1 lidze chcecie się odbudowywać i wprowadzać młodych. Lepiej ściągnąć kogoś na pół roku, który da dużo jakości niż młodego gościa, który na poziomie ekstraklasy będzie za 4 lata. Szkoda tylko, że wtedy może już nie być ekstaklasy w Krakowie. W chwili obecnej należy dbać tylko o obecne wyniki. Najlepiej, żebyśmy najpierw zakwalifikowali się do 8mki, a potem jakimś cudem puchary (chociaż jeślibyśmy ściągnęli konkretnego prawego obrońcę i prawego skrzydłowego to szansę są naprawdę wysokie). Oznaczałoby to ogromny zastrzyk gotówki I WTEDY możemy myśleć o sprowadzaniu młodych perspektywicznych, którzy w chwili obecnej postrzegają naszą Wisłę jako relikt z bogatą historią.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ta, wyłącz Football Managera.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nieźle merytoryczny komentarz. Stilić da jakość od 1 meczu czy raczej nie? Wg. mnie tak. 28 letni wówczas Guzmics? Też. A wiesz kto jej nie dał? Kościelniak, Kamiński, Kuczak, Żemło, Marszalik, a nawet Bartosz. Ty wyłącz FM, bo nie każdy zawodnik ma potencjał w gwiazdkach i po roku dobrych występów zgłosi się po niego Kaiseslautern wykładając przy tym 3mln ojro. Chłopaki wygrali CLJ pokonując m. in. sąsiadkę 10:0.
Zapomniałem o Zającu, który teraz ma problemy w hegemonie naszej ligi Koronie Kielce. W tym roku 22 lata. Był lansowany na nowego Frankowskiego...
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 17.01.2017 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przykładem zawodnika z IV ligi jest również Drzazga. Jak sobie radzi? A był to fenomen, który strzelał więcej bramek niż zagrał meczów. Różnica jest taka, że w chwili obecnej nikt do nas nie chcę dołączyć. Czerwiński, Mazek to tylko z ostatnich dni. Rozmawiałem z kolega, który obecnie gra za granicą, ma 20 lat i dzwoniła do niego Wisła, ale wyśmiał ofertę, bo stwierdził, że jeśli Kraków to parchy, bo u nas nie ma żadnej organizacji. Chcę tylko podkreślić, że gra w rezerwach owego klubu.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Wyśmiać to mogą pozostali użytkownicy twój post panie Kolego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To akurat jest fakt. Tak było. Nie zmyślał. Skoro mogą wyśmiać, to chętnie podejmę z kimś dyskusję i jeśli mnie przekona to na pewno przyznam mu racje. Póki co jednak pojawiają się same posty, że głupoty plotę, szkoda, że bez żadnych kontrargumentów.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|