The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2017, 14:41
Gdzie niby to info lata?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 14.01.2017, 14:42
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
jeszcze zeby tego Ondraska gdzies opchnac i zejsc z jego poborow .....bo taki z niego napastik i snajper jakz Jankowskiego
Kto wie, skoro Kiko chce stawiać na defensywę i dyscyplinę taktyczną to taki Ondrasek może być ciekawą opcją. Walczy o każdą piłkę, dobrze gra w powietrzu. Kuleje jednak u niego technika.

Chodzi mi o to, że warto mieć dwóch różnych napastników. Nie pozbywałbym się go.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 14.01.2017, 14:45
Ile patelni miał Ondrasek? To jest typ napastnika dla którego potrzeba skrzydłowych i wrzutek z boku. Dobrych wrzutek. Górą. Boguski nie dokopie górą, wszystko od niego idzie dołem, gramy za wolno żeby zrobił to obrońca. wrzutki Małeckiego z lewej nogi to jakieś 5% skuteczności.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 14.01.2017, 14:58
Może powinniśmy zdecydować się na Jagiełłe. Pomoc w tym momencie jest bardzo mocna, postawienie na młodego zawodnika z 1 ligi, który chce tu zagrać, a nie liczy głównie na super propozycję finansową. Widać, że chłopak poukładał sobie wiele w głowie, zresztą wiele osób to podkreśla, że zmądrzał, zabrał się na poważnie za siebie. Ciężko pracuje, krok po kroku chce piąć się wyżej.

Jeśli chce tu grać to wg mnie powinien dostać szansę. Jest młody, głodny gry, nowy klub, nowe otoczenie pewnie tez doda mu dodatkowego kopa.

Nie walczmy o Mazka za wszelką cenę, nie przepłacajmy.

Ciekawi mnie jak ta sprawa się zakończy. Zarząd dobrze wykonuje swoją robotę więc trzeba mu zaufać.
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 14.01.2017, 15:27
Przypuszczam, że Jagiełło jest trzymany jako tzw. szalupa ratunkowa, na wypadek, gdyby główne cele transferowe na danej pozycji nie zostały sfinalizowane. Tak samo jak Kiko był przynajmniej drugim wyborem na trenera.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.01.2017, 15:36
azkaz napisał(a):Wyświetl post
Przypuszczam, że Jagiełło jest trzymany jako tzw. szalupa ratunkowa, na wypadek, gdyby główne cele transferowe na danej pozycji nie zostały sfinalizowane. Tak samo jak Kiko był przynajmniej drugim wyborem na trenera.
a nie dlatego ze jest pilkarzem Znicza i okienko otwiera sie 1 lutego ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 14.01.2017, 15:38
up
Ale Arsenicia podpisali wcześniej i dali informacje. Najprawdopodobniej jest tak, jak mówi azkaz
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.01.2017, 15:45
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ile patelni miał Ondrasek? To jest typ napastnika dla którego potrzeba skrzydłowych i wrzutek z boku. Dobrych wrzutek. Górą. Boguski nie dokopie górą, wszystko od niego idzie dołem, gramy za wolno żeby zrobił to obrońca. wrzutki Małeckiego z lewej nogi to jakieś 5% skuteczności.
tesknie za Kamilem Kosowskim to byly wrzutki na nos teraz mozemy pomarzyc o skrzydlowych tej klasy
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.01.2017, 15:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a nie dlatego ze jest pilkarzem Znicza i okienko otwiera sie 1 lutego ?
Co Ty z tym okienkiem?
Mecze oficjalne wczesniej i tak nie będą rozgrywane, Korona już 2 zawodników z pierwszej ligi ściagneła
Okienka określa tylko i wyłącznie od kiedy może grąc w nowych barwach w oficjalnych spotkanaich a nie przejśc czy trenować
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.01.2017, 15:51
ciesze mnie transfer Stilicia. dobry ruch
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.01.2017, 16:09
W naszej sytuacji taki Stilic trzeba traktować jako duże wzmocnienie, jeśli nie wbije się teraz no może na przyszłą rundę. Zwrócić uwagę należy na pączkowate pucusie.. Coś mu się utyło.

Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.01.2017, 16:37
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
W naszej sytuacji taki Stilic trzeba traktować jako duże wzmocnienie, jeśli nie wbije się teraz no może na przyszłą rundę. Zwrócić uwagę należy na pączkowate pucusie.. Coś mu się utyło.
Ale język polski to ty szanuj...
Ma niespełna 2 miesiące na dojście do formy, zdąży.

Edit: oj, miesiąc. To już trudniej, ale wierzę, że da radę
Ostatnio edytowane przez filemon : 14.01.2017 o godz. 16:56.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 14.01.2017, 16:43
Na konferencji powiedział, że trenował z personalnym głównie bez piłki. W jego przypadku najważniejsze jest przygotowanie fizyczne, bo piłka mu nigdy nie przeszkadzała i raczej nie będzie to problemem.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.01.2017, 19:46
GKS chce za Czerwinskiego cała kwotę odrazu, Wisła daje raty. Bolek menager ostro negocjuje i chce tez chyba jakies zaległe prowizje odzyskać plus naciska na wpisanie niskiej kwoty odstępnego na co Wisła nie chce sie zgodzić. Rozmawiają+ jego narzeczona chce do Krakowa bardzo.

Źródło TT - Wojtowicz i janekx
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.01.2017, 20:02
Powiem szczerze jak wraz z zakonczeniem sezonu mialem coraz bardziej czarne mysli co do nowej rundy ,tak teraz samo postepowanie zarzadu,pierwsze transfery pokazują ze w klubie jest myśl na przyszlosc i ludzie ktorym zalezy zeby Wisle budować.Za Cupiała tego brakowało.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.01.2017, 20:35
Ja mam wrażenie, że się Semirowi mimo treningu indywidualnego trochę przytyło (mogę się mylić, bo zmienił fryzurę na dłuższą i może to mu 'poszerza' twarz). Generalnie to w jakiej jest formie fizycznej jest kluczowe bo piłkarsko wiadomo, że jest świetny. Przynajmniej z przodu.

Powiedziałbym, że jestem umiarkowanym optymistą. Trzymam kciuki, żeby odpalił jak poprzednio
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.01.2017 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.01.2017, 20:49
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wrażenie, że się Semirowi mimo treningu indywidualnego trochę przytyło (mogę się mylić, bo zmienił fryzurę na dłuższą i może to mu 'poszerza' twarz). Generalnie to w jakiej jest formie fizycznej jest kluczowe bo piłkarsko wiadomo, że jest świetny. Przynajmniej z przodu.

Powiedziałbym, że jestem umiarkowanym optymistą. Trzymam kciuki, żeby odpalił jak poprzednio
Utyło, utyło, pączuś malowany. Motorycznie zawsze była na poziomie Głowy, oby teraz nie było gorzej.

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 14.01.2017, 21:37
Nie po twarzy go poznacie. Gość może z wiekiem trochę na twarzy spuchł,ale on ma budowę tyczki, wątpię żeby przez następne kilka lat jakoś znacząco przytył nawet bez treningów...
Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 14.01.2017, 21:38
Ci co piszą że 300k euro za Jovica to mało, mają rację na pierwszy rzut oka bo wydaje się że Boban wart jest więcej.

Natomiast akurat tyle dawali Turcy i on chciał tam przejść, nikt nie dawał więcej więc tutaj zarząd nie miał dużego pola do popisu. To dodatkowe 100k i 10% z następnego transferu i tak wygląda na wynik uzyskany w drodze negocjacji.

Dodatkowo nikt się nie znalazł chętny dać więcej za niego więc najwidoczniej taka jest jego cena rynkowa i kropka.

Martwi trochę trochę zamieszanie z Czerwińskim. Ma chłopak papiery na granie i chętnie bym go widział w roli naszego "drugiego Baszcza"..szczególnie że to podobno Wiślak. Oby się udało.

Semir z nadwagą może przez najbliższą rundę robić za zmiennika dopóki nie nabierze formy. Mamy Brleka który gra coraz lepiej więc tragedii póki co nie będzie.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.01.2017, 21:44
ashkeczup napisał(a):
Nie po twarzy go poznacie. Gość może z wiekiem trochę na twarzy spuchł,ale on ma budowę tyczki, wątpię żeby przez następne kilka lat jakoś znacząco przytył nawet bez treningów...
Przeglądnąłem jego zdjęcia z poprzedniego sezonu u nas i jestem pewien już. Wrzucił conajmniej z 5 kg niestety. Miejmy nadzieję, że szybko to zrzuci bo te parę kg może bardzo rzutować na jego dynamikę, a umówmy się demonem prędkości to on nigdy nie był.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.01.2017, 21:59
Przyjście Semira Stilicia nie jest końcem wrażen w dniu dzisiejszym!!! Właśnie dostałem informacje że Wisła podpisała kontrakt z 20 letnim skrzydłowym z Ameryki Płd ! Nie wiem jeszcze o kogo dokładnie chodzi ale, postaram się tego w miare szybko dowiedzieć.

Ciekawe czy to prawda i kto to ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.01.2017, 22:01
Wrzucajcie źródła.
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Od: 06.2013

Stary 14.01.2017, 22:14
rzucili na jakimś śmiesznym fp na facebooku - "Myślisz Kraków, mówisz Wisła" czy coś w tym rodzaju
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.01.2017, 22:43
Wisła Kraków chce już teraz sprowadzić Zorana Arsenićia z NK Osijek. Chorwaci oczekują 250tys. Euro, WK zaoferowała 100tys.euro, trwają rozmowy.

https://twitter.com/janekx89/status/820357064488845313
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 14.01.2017, 23:30
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków chce już teraz sprowadzić Zorana Arsenićia z NK Osijek. Chorwaci oczekują 250tys. Euro, WK zaoferowała 100tys.euro, trwają rozmowy.

https://twitter.com/janekx89/status/820357064488845313
Bardzo dobrze gdyby przyszedł teraz. Z takimi wzmocnieniami Stilić Arsenić Gonzalez pierwsza ósemka coraz bardziej realna. Kto wie czy nie coś więcej
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 14.01.2017, 23:45
250k ojro za pół roku a 300k ojro za Jovicia? Halo tibia?
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 15.01.2017, 00:01
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze gdyby przyszedł teraz. Z takimi wzmocnieniami Stilić Arsenić Gonzalez pierwsza ósemka coraz bardziej realna. Kto wie czy nie coś więcej

Po owocach ich poznacie...Bardzo fajnie przebiega póki co okienko, ale nie pompujcie balonika bo pęknie jak zawsze. Przemawia za nami fakt, że wszyscy mówią 'jaka ta Wisla biedna', 'sezonu nie dokończą' , ' zatrudnili jakiegoś nołnejma' (co akurat niestety jest prawda) itd itp - także nikt na nas nie stawia. Jest szansa zaskoczyć całą ligę. Ale konieczny jest skrzydłowy.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Stary 15.01.2017, 00:55
Dla mnie największym sukcesem było by podpisanie Czerwińskiego, bo jednak to młody zdolny, a dodatkowo wygrać o niego z Jagą (która ma dużo lepszą prasę/historię dotyczącą promowania młodzieży) było by większym sukcesem niż podpisanie Stilića, Gonzaleza i wykupienie Arsenića...
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Stary 15.01.2017, 08:48
"Krakowski klub stawia jednak nie tylko na uznanych piłkarzy, ale sprowadził też utalentowanego, zaledwie 18-letniego Wojciecha Słomkę z Progresu Kraków. Motyka również w tym transferze dostrzega duży pozytyw, jeśli chodzi o działania klubu. - Powiem szczerze, że bardzo się ucieszyłem, gdy usłyszałem, że Wisła wzięła akurat tego chłopaka - nie kryje były gracz „Białej Gwiazdy”. - Bardzo dużo dobrego słyszałem o Wojtku Słomce. Chłopak ma podobno ogromny talent. To pokazuje również, że w Wiśle obierają dobrą drogę. "

http://www.dziennikpolski24.pl/sport...isle,11690352/
Odpowiedz cytując
-Szymek79-
Member

Od: 12.2011

Stary 15.01.2017, 09:21
Co do wiarygodności tego fanpage'a "Myślisz Kraków, mówisz Wisła..." to jest ona niepodważalna. Adminem jest mój przyjaciel i mają jakiegoś informatora, który jeszcze nigdy nie podał nieprawdziwej informacji. Wiem, że próbują się dowiedzieć o jakiego zawodnika chodzi. Jak będę wiedział, to oczywiście napiszę tutaj
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów