|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Brylant szybka analiza i wolny jest Victor Vázquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jeśli popatrzymy ilu mamy prawdziwych skrzydłowych w kadrze, policzymy do jednego i już wiadomo, że skrzydłowy do wsparcia dla Patryka Małeckiego jest konieczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak tak serio popatrzymy na naszą kadrę, to myślę że na każdą pozycję niezbędny jest transfer
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
co do Jagiełły to on ma wciąż kontrakt z tym swoim klubikiem, pewnie tu jest problem bo nie sądze, żeby klub chciał za niego płacić a z drugiej strony nie po to go znicz podpisał żeby oddawać za friko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Nieprzypdakowo mimo posiadania 4 czołowych obronców w lidze (patrz raport Instat za zeszly seozn) mamy prawie najwiecej straconych bramek Spojrz na Chelsea i Leicster w tym i zeszlym sezonie, gdzie grał Kante wtedy a gdzie gra teraz Na granie bez klasycznej 6 sobie moze pozwolic Bayern czy Barceolna, ktore dominuja cały mecz Nawet Real wyglada lepiej z Casemiro w skladzie niż bez ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Wśród zawodników portugalskich, bez kontraktu raczej nie ma nikogo godnego uwagi. Jest też opcja, że jest to cały czas zawodnik związany z jakimś klubem i w przeddzień podpisania z nami umowy rozwiąże swoją poprzednią. Gonzalez swoją rozwiązał 4-5 stycznia, ma związać się z nami 9 lub 10 stycznia. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zawsze może to być zawodnik z umową wygasającą za pół roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Vazquez wraca do LaLiga, do Betisu chyba. Tak podają hiszpańskie media.
Potwierdzają tez Gonzaleza: https://twitter.com/desmarquemalaga/...52596010569734 Ktos zna hiszpański żeby napisać czy cos nowego tam jest? |
|
|
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
http://transfery.info/96502,bramkost...w-wisle-krakow
Wierząc internetowym mediom, Wisła interesuje się Budu Ziwziwadze. Powód: Błąd
Ostatnio edytowane przez skawaaa : 08.01.2017 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ten Vazguez już się tu nie pierwszy raz przewija, dlatego ja zadam pytanie... Wy tak na poważnie z nim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na defensywnego pomocnika weźmy Xabi Alonso i już problem z głowy, na 10 Vasqueza i idziemy na mistrza!!! Do ataku Torresa, a co tam. Jak marzyć to na całego!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Wreszcie ekipa na Lm by była, wtedy w defensywie mogli by grać Buchalik Mójta Żemło Kujawa Pietrzak a przed nimi Alan!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ta 10 to będzie młody portugalczyk i to będzie wypożyczenie narazie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piszą na TT o Stolarskim i Chrapku - wypożyczenie do nas -
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Skromna prośba - wrzucajcie linki do takich informacji jak powyżej.
Kto pisał? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziennikarz PS
https://twitter.com/piwisniewski/sta...33652873838593 Chrapek byłby super, ale chce go jeszcze Slask |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Stolarski? Sorry, ale chłopak wcale nie jest lepszy od Bartosza. Pod żadnym względem. JEŻELI odejdzie Jovic, to mamy niby zostać z dwoma młodzikami na prawej obronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Stolarski to sie do meczowej 18 nie zmiesci
Chrapek, kurcze na jego pozycje mamy zawodnikow ale to bardzo dobry piłkarz jest, na pewno lepszy od Denisa, jakby za rozsadne pieniadze mozna go wykupić to warto ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Won ze Stolarskim!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na TT już pojawili się obrońcy Stolarskiego i nawet Handzlika. A won z nimi. Co z tego, że mieli po 17 lat, gdy stąd uciekli. Doskonale wiedzieli, co robią, a to, że zaufali menedżerowi lub ojcu, który liczył hajs dobrze o nich nie świadczy. Nie ściągać judaszy z powrotem. Chrapek i owszem, ale nie Stolarski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Stolarski judasz bo poszedł do Lechii? Proszę Cię. Nie masz pojęcia jak wyglądała sytuacja młodych w szatni za Smudy. Gorzej niż fala w wojsku. Chłopak się dobrze pokazał kilka razy w ESa a i tak i był je_bany non stop przez Frania. Stolar to Wiślak, jego brat to Wiślak, do Krakowa wpada wlasciwie co chwilę.
Stawianie judasza Handzlika i Stolarskiego w jednym rzędzie to totalna głupota. Przypomnę, że Stolarski miał dobrą ofertę z Legii, którą odrzucił - dużo lepszą finansowo niż ta z Lechii. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Stolarski mógłby wrócic pod warunkiem,ze będzie nam płacił za mozliwość ubrania koszulki Białą Gwiazdą
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Akurat PO to jedna z nielicznych pozycji na którą mamy 2 graczy więc Stolarskiego wsadzam między bajki. Niestety Chrapka też. Myślę, że to marzenie ściętej głowy. Przecież runde miał w miarę dobrą. Nie widzę przesłanek żeby miała go gdzieś odpalić. Przecież Wolski czy Mila nawet połowy nie dali tej jakości co Michał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Fialo mądrze pisze. Zamiast rzucać się z pianą na ustach przypomnijcie sobie jak Smuda robił z chłopaka debila mówiąc, że z nim rozmawiał i wszystko jest dogadane. Oczywiście żadnej rozmowy nie było. Stolar ti inny przypadek niż Handzlik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Stolarski to też troszkę lepsza opcja za Boguskiego niż Bartosz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyzby powrot synow marnotrawnych?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Przecież Chrapek nie jest synem marnotrawny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
"Fialo mądrze pisze. Zamiast rzucać się z pianą na ustach przypomnijcie sobie jak Smuda robił z chłopaka debila mówiąc, że z nim rozmawiał i wszystko jest dogadane. Oczywiście żadnej rozmowy nie było. Stolar ti inny przypadek niż Handzlik."
Natomiast Stolarski to niestety podobny przypadek jak Kokoszka - przegrał u Smudy rywalizację na prawej obronie z Burligą, wobec czego poszedł do Lechii. Do Legii nie poszedł ponieważ tam również nie miał żadnych szans na pierwszy skład (Bereszyński + Broź w formie).... Oczywiście nie można go porównywać do Handzlika, ale z drugiej strony dziwię się, bo w Lechii grał i to całkiem przyzwoicie, jeżeli odszedłby Jopvić w bieżącym okienku, to dlaczego nie, tylko bez żadnych awansów od kibiców...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|