|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Transfermarkt podaje, że za Ryśka dostaliśmy 1 mln Euro!!!!!!!!!!! Szczena normalnie mi opadła!!!!!! Nie mogę uwierzyć.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
Gdyby to była prawda to byłoby świetnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Martwi, że nie ma informacji w sprawie Jagiełły. Ponoć b. dobrze wypadł na testach.
https://twitter.com/A_Jagiello/statu...25069270073346 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wygląda na to że tak.
Widziałem dziś na tt taką informację. Kwotę 1 mln euro podaje również strona na tt która zajmuje się w głównej mierze ligą chińską, turecką. https://twitter.com/sporx/status/817...732353?lang=pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co to dla Chińczyków 1 milion euro
prawie jak nic,dla nas zbawienie![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
JrQ- napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jeśli weszłaby poważna chińska firma to nie żeby robić interesy krótkoterminowo,ale długoterminowo. Nie bałbym się. Zresztą za naszą południowa granica chiński konglomerat przejął Slavie Praga. Zobaczymy wkrótce na tym przykładzie jak to z chińczykami jest
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
tak się tylko zastanawiam, skoro Chińczycy mają tyle kasy, i tyle jej wydają na transfery ( 40 mln za rok gry dla Carlosa Teveza )to czemu nie kupili sobie ( z całym szacunkiem dla Ryśka ) jakiegoś lepszego środko
wego obrońcę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Gdzieś rano na prywatnym profilu TT czytałem, że dostaliśmy 1M, ale PLN. Widział to ktoś jeszcze? Bo nie mogę teraz namierzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja widziałem, że Knura coś takiego pisał.
Nawet jeśli uznajemy że kwota 1 mln euro jest z kosmosu, to za Guzmicsa spokojnie mogliśmy dostać 500-600 tys. euro a to już ponad 2 mln zł. więc sporo kasy. Jedno jest pewne zarobione pieniądze zostaną zapewne ciekawie spożytkowane. Jeśli w miejsce Węgra pozyskamy Gonzaleza to raczej się nie osłabimy, a to najważniejsze. Trzeba jak najszybciej spłacić długi, bo one zapewne ciążą na nas i to mocno. Im szybciej je spłacimy tym lepiej. Więc niech cała kasa idzie na długi, nowy zawodnik wskoczy w miejsce kontraktu Węgra i jest ok.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 07.01.2017 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Chinole teraz taką kasą ładują, że dla nich pół bańki czy bańka to są drobne. Nie zdziwiłbym się jeśli faktycznie taka kwota poszła ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli przyjmiemy, że Ivan Gonzalez do nas dołączy (oficjalne info ma być na początku tygodnia-poniedziałek lub wtorek) to zastępstwo za Guzmicsa już mamy, wypadałoby ściągnąć już teraz Arsenica, żeby przez pół roku mógł spokojnie poznać realia PL piłki, dodatkowo będąc dodatkową rywalizacją dla zawodników z formacji obronnej.
Jeśli tak się stanie to obrona byłaby bardzo solidnie obsadzona. Sadlok/Pietrzak-Głowacki/Arsenić-Gonzalez/Żemło,Uryga,Kujawa-Jović/Bartosz. Celowo nie liczę Mójty. Mamy wówczas przynajmniej 2 zawodników na każdą pozycję. Do szczęścia, realnie patrząc brakuje 1-2 skrzydłowych, bo środek pomocy jest jak na nasze obecne możliwości właściwy. Napastnikami też musimy grać tymi co mamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maciek17
![]() Raczej nie kłamią a Knura ma pewnie info z dupy ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Widocznie ta osoba przepisała info od Knury, dzięki. Odnośnie portalu Sporx, to ciężko potwierdzić wiarygodność - możecie mi nie uwierzyć, ale nie śledzę go na bieżąco.
Pozwolę sobie napisać kilka słów... jestem dziwnie spokojny. Junco + zarząd jak dla mnie mają głowę na karku, są świadomi sytuacji, a i tak starają się wyciągnąć tyle ile się da przy jednoczesnym dążeniu do stabilizacji w klubie. Też w pierwszej chwili skrzywiłem się na Kiko, ale już po konferencji ma u mnie czystą kartę i ciepłe życzenie powodzenia. Bardzo rzeczowe tłumaczenia, profesjonalne zachowanie się z Sobolem i panem Kazimierzem, podobnie bardzo mądry ruch z przesunięciem Goncalo Feio. Popieram wszystkie głosy rozsądku, które wiedzą jak się skończy zatrudnienie większości trenerów z polskiej "karuzeli" - efektem miotły (w najlepszym przypadku, Teddy np. zapomniał ze sobą miotły do Krakowa przywieźć), zjazdem po kilku miesiącach i śmierdzącą odprawą. No i tytułem tematu. Arsenić wygląda mega dobrze, jestem naprawdę pod wrażeniem, że udaje się wyciągać tak perspektywicznych graczy. Podobnie jeśli uda się zakontraktować Gonzaleza - pierwsze co mi się rzuciło w oczy (jeśli można wysnuwać opinie na podstawie youtube) to jego szybkość i agresywność w obronie.Proszę, powiedzcie mi jeszcze, czyje to konto? https://twitter.com/arturo0955 Myślałem, że to Krzysztof Targosz, ale on ma inne konto. A ta osoba (jak domniemam związana z Profixem) ostatnio na profilu Aleksandra Jagiełło zabierała głos w dyskusji nt. jego przyjścia do Wisły. Link był na poprzedniej stronie, dla przypomnienia: https://twitter.com/A_Jagiello/statu...25069270073346 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Co z tego, ze mamy 3 jak sa to pilkarze o zblizonej charakterystyce Prawdziwego defensywnego pomocnika nie mamy i to powinien byc obok skrzydlowego priorytet jeszcze na to okienko Klasyczna 10 tez by sie przydala ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brylant, a skąd taka wiara w Turków?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do Wisły ma trafić jeszcze 10tka i skrzydłowy, priorytetem na 10tke jakiś hiszpan. Ani Mąka ani Jović nie mają żadnych ofert.
https://twitter.com/krzysiektsw/stat...65217996341250 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakis dynamiczny,techniczny Hiszpan na środek? ehh było by pieknie.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz nasi forumowicze skauci ruszą w poszukiwania kto jest wolnym zawodnikiem
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Milion euro za zawodnika, któremu kontrakt kończy się w lecie? Coś nie chce mi się wierzyć. Zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Pewnie bliższa prawdzie jest ta sama kwota w złotówkach.
Szkoda, że zrezygnowaliśmy ze Stilicia, a "10" nam potrzebna najbardziej. A Hiszpan? Nie wiadomo kto to będzie, czy się zaaklimatyzuje ile sobie krzyknie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Nowy hiszpan na dziesiątce będzie 2x szybszy od stilicza 2x silniejszy i 2x mniej bedzie brał za gre
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|