The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2017, 18:32
Jestem nawet spokojny. To już nie czasy Valckxa, kiedy przychodził Jovanić czy Genkov. Jović i Brlek potrzebowali aklimatyzacji, było trochę zawirowań w klubie, ale teraz Boban gra w reprezentacji Słowenii, a Petar odblokował głowę i jest ważnym ogniwem w naszym składzie. Warto powalczyć o jego sprowadzenie teraz, żeby nie skończyło się jak z Gargułą.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 04.01.2017, 18:50
Nawet jeśli ma się aklimatyzować pół roku i odpalić tak jak Brlek to warto.
Dziś Petar jest równie ważny dla nas jak Mączyński, ciągle młody, daje szanse zarobku w przyszłości.

Jeszcze raz brawo zarząd!!!!
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 04.01.2017, 19:27
Oczywiście weszło deprecjonuje trasnfer, po ich rzekomym researchu i rozmowach z zaprzyjaźnionymi dziennikarzami z Chorwacji mówią, że to typowy średniak. Szkodą, że nie potrafili rzeczowo zweryfikować trenera, jak to zrobił choćby cwiąkała.
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 04.01.2017, 19:37
Wlasnie przeczytalem na weszlo co o nim napisali. Mi sie taki transfer podoba. W dosc dobrym wieku ograny caly czas moze sie rozwinac i mozna go sprzedac z zyskiem. Jesli bedzie solidnym stoperem jak Gumis w formie to nie musi pilki rozgrywac wystarczy ze nie dopusci do groznych sytuacji. Chyba Junco powoli bedzie chcial odmladzac zespol bo co by nie mowic mamy tych wiekowych zawodnikow juz sporo. Ciekawe co z Jagiella. Chlopak na pewno chce sie pokazac i powalczyc o swoja kariere.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
SMOKE 8541
Member

Od: 04.2016

Stary 04.01.2017, 19:39
Czyli w razie niepowodzenia nowego treneiro zostaną po nim udane transfery pierwszy udany transfer Arsenic zaklepany Teraz tylko czekać na pozostałe dwa transfery.Ciekawe czy podczas tego okienka będą jakieś powroty do Wisły Ćwielong albo...Wilk który grał kilka meczów w Hiszpanii
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.01.2017, 19:48
SMOKE 8541 napisał(a):Wyświetl post
Czyli w razie niepowodzenia nowego treneiro zostaną po nim udane transfery
Raczej beda przypisane do konta Junco
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 04.01.2017, 20:23
Transfer Arsenica pójdzie na konto Manuela Junco, który podobno jeździł na Chorwację i oglądał osobiście tego zawodnika przed decyzją o transferze.
Odnośnie weszło, artykuł w ich stylu. Pochwalili transfer, ale swoje 3 grosze dorzucić nie omieszkali.
Tak czy inaczej raczej pozytywnie o nim piszą.

Pamiętacie z jaką opinią przychodził do nas Guzmics?! Średniak z przeciętnej ligi węgierskiej, odchodzi jako podstawowy stoper ćwierćfinalisty Euro 2016 za dobre pieniądze.
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 04.01.2017, 20:41
A wiadomo w ogóle za ile poszedł Richard?
Odnośnie opinii z jaką przychodził to doskonale pamiętam, szczególnie jak węgierscy kibice mu przypięli łatkę nieudacznika za zawaloną bramkę z Rumunią.
Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 04.01.2017, 21:06
Czytajcie wesz(L)o, będziecie "mądrzejsi".
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.01.2017, 21:17
Maciek17 napisał(a):Wyświetl post
A wiadomo w ogóle za ile poszedł Richard?
Odnośnie opinii z jaką przychodził to doskonale pamiętam, szczególnie jak węgierscy kibice mu przypięli łatkę nieudacznika za zawaloną bramkę z Rumunią.
Jeszcze nie jest zawodnikiem chinskiej druzyny wiec nie wiadomo za ile przejdzie ale to tylko kwestia dni bo podobno pozegnał sie juz z druzyna
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.01.2017, 21:24
@janekx89
��Wisła Kraków negocjuje warunki transferu hiszpańskiego obrońcy Ivána Gonzáleza z AD Alcorcón ����. Nawet ciekawe CV jak na @_Ekstraklasa_.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.01.2017, 21:27
Grubo. Koleś przewinął się przez Malagę, Real Madryt Castilla, 2 Bundesligę i ligę rumuńską. Duże doświadczenie i fajny wiek. Aktualnie bez klubu.

W tamtym sezonie bramka w kw Ligi Europy z Saint-Etienne: http://www.transfermarkt.pl/spielber...ericht/2604537

Edit: w sumie 2 bramki, bo strzelił samobója https://www.youtube.com/watch?v=qqol1yo9Bkg
Ostatnio edytowane przez Siemion : 04.01.2017 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 04.01.2017, 21:30
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Grubo. Koleś przewinął się przez Malagę, Real Madryt Catilla, 2 Bundesligę i ligę rumuńską. Duże doświadczenie i fajny wiek. Aktualnie bez klubu.

W tamtym sezonie bramka w kw Ligi Europy z Saint-Etienne: http://www.transfermarkt.pl/spielber...ericht/2604537

ciekawe tylko czy to prawda i czy nas na niego stać, bo takiemu grajkowi to mimo wszystko trzeba dać trochę kasy
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.01.2017, 21:53
Wszystko fajnie, swietnie ze zaczynamy budowe druzny od obrony
ale blagam, sciagnijmy w koncu tez defensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia
to jest moim zdaniem kluczowa pozycja a my w srodku mamy 3 piłkarzy o bardzo podobnej charakterystyce i zaden z nich sie nie nadaje do gry jako 6
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.01.2017, 00:08
Defensywnego pomocnika i bramkostrzelnego napastnika. Atak u nas kuleje niemiłosiernie!
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.01.2017, 00:11
Próbka umiejętności: https://www.youtube.com/watch?v=iFAoADt5VVo

To chyba zawodnik w stylu Pazdana, nie jest za wysoki, ale twardo grający, na wyprzedzenie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.01.2017, 08:53
ładnie.
Lepsze info o tym Gonzalezie niz kwity na kijowskiego.

1.84 i kolejny stoper. Madrze, widza gdzie sa braki i kto moze odejsc.

A na weszło bedze ze kluby zmieniał jak rekawiczki i ze chuja warty. No ale to jest weszLo.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.01.2017, 09:57
Trochę bez sensu oceniać Gonzaleza po krótkim filmiku, ale pierwsze skojarzenie jakie mam patrząc na jego sposób poruszania się i odbioru, to Krychowiak
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2017, 10:06
Zobaczymy co z niego będzie oby tylko dużo nie chciał.....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.01.2017, 11:02
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ładnie.
Lepsze info o tym Gonzalezie niz kwity na kijowskiego.

1.84 i kolejny stoper. Madrze, widza gdzie sa braki i kto moze odejsc.

A na weszło bedze ze kluby zmieniał jak rekawiczki i ze chuja warty. No ale to jest weszLo.
Przede wszystkim to podstawowy stoper Alcorconu
Jak sądzę drużyny "ciutkę" lepszej niż nasza. Z lepszej ligi.
Pytanie tylko czy nie okaże się że przyjechał tu na "Erasmusa" i że w głowie mu tylko ....panienki
i czy się zaaklimatyzuje
o ile go podpiszemy

ps. jak dla mnie transfer ok. A weszlo to weszlo... zachwyt nad elką i jazda po bandzie z każdym innym. Kontrakt z Alcorconem ma już rozwiązany więc...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.01.2017, 11:07
z jednej strony niejaki Astiz przyszedł z rezerw Osasuny by tutaj przez chwilę panowac, a taki Descarga kapitan Levante nie ogarnął nic a nic.

ogolnie trener Kiko po konferencji dostaje ode mnie kredyt zaufania.
I on i Junco.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.01.2017, 11:32
szprotson napisał(a):Wyświetl post
z jednej strony niejaki Astiz przyszedł z rezerw Osasuny by tutaj przez chwilę panowac, a taki Descarga kapitan Levante nie ogarnął nic a nic.

ogolnie trener Kiko po konferencji dostaje ode mnie kredyt zaufania.
I on i Junco.
stąd moje zastrzeżenia co do tego transferu bo pamiętam Descargę, Arrubarrenę czy jak mu tam było i Astiza
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.01.2017, 12:48
Ivan Gonzalez na papierze prezentuje się całkiem ciekawie. Najważniejsze, że łyknął już trochę piłki poza Hiszpanią. Wszędzie gdzie był, grał w piłkę, więc raczej kwestie pozasportowe decydowały o krótkim kontrakcie. W Alcoronie chyba słabo płacą, skoro stawiali na niego a mimo to rozwiązano kontrakt.

Myślę, że jeśli do nas trafi to z miejsca wygryzie Urygę ze składu. Z Guzmicsem się raczej żegnamy.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 05.01.2017, 17:39
Iván González już w drodze do Krakowa, gdzie ma podpisać kontrakt i zastąpić R.Guzmicsa.

Wiadomosc z twittera.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2017, 17:40
http://www.90minut.pl/news/273/news2739547.html Guzmics na testach medycznych u Chinoli
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 05.01.2017, 17:40
Jak donoszą sprawdzone, wiślackie osobistości na twitterze, Ivan Gonzalez zaakceptował warunki kontaktu indywidualnego i w najbliższych dniach ma podpisać kontrakt.
WOW

Jestem pod dużym wrażeniem, ale nie może być inaczej skoro nawet kibice ze stolicy dziwią się, jak przekonaliśmy do siebie tak solidnego stopera.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 05.01.2017, 17:43
No to teraz wplacac po 100 zl na 12bohatera
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 05.01.2017, 17:45
Ja już wpłaciłem łącznie ponad 200 zł, ale mam zamiar jeszcze kilkadziesiąt dopłacić.

Zachęcam, kupienie m. in. biletu dla dzieciaków z domów dziecka sprawia dużą frajdę.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.01.2017, 17:49
Przecież to logiczne, że wygryzie ze składu Uryge. Uryga albo trybuny albo wypożyczenie i raczej to ostatnie pół roku tego zawodnika w Wiśle. Niby młody, niby Wiślak, ale umiejętności ma słabiutkie. Poziom 2, 3 ligii. Odpowiednie kluby dla niego to Puszcza Niepołomice, Rozwój Katowice, Stal Stalowa Wola itd. W 1 lidze pewnie nigdzie by klubu nie znalazł! Jak uda się pozyskać Gonzaleza, Arsenicia( już teraz) to pewnie Głowa skończy kariere. Po sezonie oczyścić się ze szrotu; Buchalik, Mójta, Popović, Cywka, Uryga. Boguski, Brożek jeszcze jeden sezon, ale ławka.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 05.01.2017, 18:01
I pomyśleć, że jakieś bałwany na forum chciały już wywozić na taczkach Junco za Kiko.

Takie transfery to jest właśnie jego atut. Przy polskim dyr. sportowym nie byłoby szans, nie tyle sie dogadać, co przede wszystkim wiedzieć, że taki konkretny grajek jest do wyciagnięcia.

Plan jest zapewne taki - do końca sezonu Głowacki - Gonzales, od następnego Gonzales - Arsenic. A, że Ramirez jak dziś powiedziano specjalizuje sie w organizacji gry, taktyce to Gonzales będzie jego prawa ręka w bloku obronnym, z racji języka tez.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów