|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Czytajcie wesz(L)o, będziecie "mądrzejsi".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeszcze nie jest zawodnikiem chinskiej druzyny wiec nie wiadomo za ile przejdzie ale to tylko kwestia dni bo podobno pozegnał sie juz z druzyna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Grubo. Koleś przewinął się przez Malagę, Real Madryt Castilla, 2 Bundesligę i ligę rumuńską. Duże doświadczenie i fajny wiek. Aktualnie bez klubu.
W tamtym sezonie bramka w kw Ligi Europy z Saint-Etienne: http://www.transfermarkt.pl/spielber...ericht/2604537 Edit: w sumie 2 bramki, bo strzelił samobója
Ostatnio edytowane przez Siemion : 04.01.2017 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
ciekawe tylko czy to prawda i czy nas na niego stać, bo takiemu grajkowi to mimo wszystko trzeba dać trochę kasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Defensywnego pomocnika i bramkostrzelnego napastnika. Atak u nas kuleje niemiłosiernie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Próbka umiejętności: https://www.youtube.com/watch?v=iFAoADt5VVo
To chyba zawodnik w stylu Pazdana, nie jest za wysoki, ale twardo grający, na wyprzedzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trochę bez sensu oceniać Gonzaleza po krótkim filmiku, ale pierwsze skojarzenie jakie mam patrząc na jego sposób poruszania się i odbioru, to Krychowiak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy co z niego będzie oby tylko dużo nie chciał.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z jednej strony niejaki Astiz przyszedł z rezerw Osasuny by tutaj przez chwilę panowac, a taki Descarga kapitan Levante nie ogarnął nic a nic.
ogolnie trener Kiko po konferencji dostaje ode mnie kredyt zaufania. I on i Junco. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bo pamiętam Descargę, Arrubarrenę czy jak mu tam było i Astiza![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ivan Gonzalez na papierze prezentuje się całkiem ciekawie. Najważniejsze, że łyknął już trochę piłki poza Hiszpanią. Wszędzie gdzie był, grał w piłkę, więc raczej kwestie pozasportowe decydowały o krótkim kontrakcie. W Alcoronie chyba słabo płacą, skoro stawiali na niego a mimo to rozwiązano kontrakt.
Myślę, że jeśli do nas trafi to z miejsca wygryzie Urygę ze składu. Z Guzmicsem się raczej żegnamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Iván González już w drodze do Krakowa, gdzie ma podpisać kontrakt i zastąpić R.Guzmicsa.
Wiadomosc z twittera. ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/273/news2739547.html Guzmics na testach medycznych u Chinoli
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jak donoszą sprawdzone, wiślackie osobistości na twitterze, Ivan Gonzalez zaakceptował warunki kontaktu indywidualnego i w najbliższych dniach ma podpisać kontrakt.
WOW Jestem pod dużym wrażeniem, ale nie może być inaczej skoro nawet kibice ze stolicy dziwią się, jak przekonaliśmy do siebie tak solidnego stopera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No to teraz wplacac po 100 zl na 12bohatera
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja już wpłaciłem łącznie ponad 200 zł, ale mam zamiar jeszcze kilkadziesiąt dopłacić.
Zachęcam, kupienie m. in. biletu dla dzieciaków z domów dziecka sprawia dużą frajdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież to logiczne, że wygryzie ze składu Uryge. Uryga albo trybuny albo wypożyczenie i raczej to ostatnie pół roku tego zawodnika w Wiśle. Niby młody, niby Wiślak, ale umiejętności ma słabiutkie. Poziom 2, 3 ligii. Odpowiednie kluby dla niego to Puszcza Niepołomice, Rozwój Katowice, Stal Stalowa Wola itd. W 1 lidze pewnie nigdzie by klubu nie znalazł! Jak uda się pozyskać Gonzaleza, Arsenicia( już teraz) to pewnie Głowa skończy kariere. Po sezonie oczyścić się ze szrotu; Buchalik, Mójta, Popović, Cywka, Uryga. Boguski, Brożek jeszcze jeden sezon, ale ławka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I pomyśleć, że jakieś bałwany na forum chciały już wywozić na taczkach Junco za Kiko.
Takie transfery to jest właśnie jego atut. Przy polskim dyr. sportowym nie byłoby szans, nie tyle sie dogadać, co przede wszystkim wiedzieć, że taki konkretny grajek jest do wyciagnięcia. Plan jest zapewne taki - do końca sezonu Głowacki - Gonzales, od następnego Gonzales - Arsenic. A, że Ramirez jak dziś powiedziano specjalizuje sie w organizacji gry, taktyce to Gonzales będzie jego prawa ręka w bloku obronnym, z racji języka tez. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|