|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
w Śląsku tym Śląsku jak w to wierzysz to uwierzysz w Messiego u nas ps. Gol, Łukasik... ale jaki problem puścić do mediów nawet tych tłiterowych/fejsbukowych o zainteresowaniu, to nic nie kosztuje. A fejm robi ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
Jaka to przyjemność po dwóch latach powiedzieć sprawdzam i zobaczyć kto miał rację. I co Panie Ogryzku gdzie dziś jest Vasilijev a gdzie...Buras ? No właśnie. ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=67627 i kogoś innego http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=68845 Buchalika uznałeś za rownorzędnego z Kieszkiem a na rok byś wypozyczył Maćka Małkowskiego. dopiero potem pojawił sie Dima Vassiljev. Wiec ja tez lubie mówić sprawdzam. I powiem ci ze nawet tomasz, wiktory piekarskie czy inne prze typy trafiają w takich "ja bym wziął"... E: chciałem Ci przypomniec chronologie zdarzeń i propozycji.W której lidze mistrzów broni teraz Wolański?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.12.2016 o godz. 19:18.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A rozumiem ty ciągle myślisz że stać nas na graczy takich na jakich stać teraz choćby Jage, sory nie te czasy i skoro organizujemy zbiórkę pieniędzy na transfery to liga łotewska jest jak znalazł
![]()
Ostatnio edytowane przez nairda116 : 29.12.2016 o godz. 19:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Czemu akurat do mnie piszesz? Ja nie byłem, nie jestem i nie będę nieomylny. Tym bardziej nie jestem jasnowidzem. Cechą ludzi inteligentnych jest to że pod wpływem argumentów/faktów zmieniają zdanie. I zasmucę się - jeszcze nie raz się pomylę. Gorzej z tego powodu się nie czuję a z przyznaniem się do błędów nie mam problemu ![]() A jeśli sam masz się za nieomylnego to na tym forum masz niestety dużą konkurencję z "nad mózgiem" wolfym na czele. Od razu mu złóż hołd lenny bo ten człowiek nigdy się nie myli i zawsze ma rację w każdej sprawie. Z nim nie wygrasz, taki to "mózg". ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja rozumiem podać propozycję, wyrazić swoją opinię, grzecznie się z kimś nie zgodzić ale torpedować cudze propozycje transferów i określać piłkarzy pokroju Vasilijev mianem zapchajdziury w czasach kiedy w Wiśle grali Burdenski czy Stjepanovic to jednak nie na miejscu.
@szprotson Cóż jak ktoś pisze o mrzonkach typu Nakoulma, Stilic źle - jak ktoś pisze o wyróżniających się piłkarzach słabszych lig typu łotewska (jak ja) bądź luksemburska (widziałem gdzieś takie propozycje) również źle, więc obstawiałbym że ty stawiasz na naszą zdolną młodzież, dajmy im szansę najwyżej w następnym sezonie będziemy emocjonować się meczami w Siedlcach czy innym Pruszkowie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() btw Czekałeś kilka lat żeby mi o Vasilievie napisać? No nieźle... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Semr to nie jest mrzonka, pilkarz jest w naszym zasiegu ale nie dogadalismy się. Piłkarzy z ligi wyczarowanych w koszyczku warto pisać wtedy kiedy zna się realia. Wypisywanie ze Józek z Malty jest niezłym grajkiem w kontekście Wisły ma sens tylko wtedy kiedy wiemy ze jest w naszym zasięgu. (w naszym zasięgu to znaczy ze nas stac na niego a i on sam by do nas przeszedł. I oczywiscie, na koniec, my musimy miec pieniadze by w ogole rozmawiac o transferach. Jak masz starego opla astre to nie kupujesz do niego mega wypasionego radia na kasety tylko inwestujesz w gips i srodki przeciwko korozji. A co do Twojego obstawiania, to widac ze hazard Ci nie służy. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja się tylko zastanawiam czy oprócz Ryśka to wytransferują też Mąkę... Liczyłem na to, że wlasnie za Krzyśka przyjdzie Semir.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Nie ma co narzekać w Wiśle tradycja znana od bardzo dawna żeby kogoś kupić trzeba kogoś sprzedać Z Stilicem pewnie zależy wszystko od transferu Guzmicsa i kwoty transferu.Lepsza cena za Guzmicsa lepszy warunki kontraktu dla Stilica .Jeśli transfer Stilica tym razem nie wypali to Hiszpan będzie szukał innych zawodników z kartą w ręku
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Fugiel Liczę na transfer Stilica bo Wisła zawsze miała szczęście do zawodników z karta w ręku i liczę na to że Semir będzie z Mąka tworzył mocny duet wyjściowym składzie Wisły .Jeśli ktoś ma odejść z Wisły to Jovic i Guzmics ale Mączyński raczej się nigdzie nie wybiera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Guzmica piszą miedzy 500-700 tysięcy euro. A za Jovica ile można zgarnąć? Jakieś przecieki?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak go ktoś podpisze Bosmanem, to nic, bo kontrakt ma do konca sezonu. Wiec jesli dobrze pamietam, za 3 dni juz moze sam przebierać w ofertach ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Pojawiały się plotki dotyczące Wieteski ze stołecznego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Dziwna jest ta umowa ale ogólnie związany jest z nami do czerwca 2018 roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chodzi o prawo Bosmana, doczytaj.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
JrQ-
Bobana nie obowiązuje ani prawo Bosmana, ani prawo Webstera. Widocznie Ty musisz doczytać na czym to polega pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E: boban po ostatnim podpisie ma kontrakt do konca czerwca 2017
Ostatnio edytowane przez szprotson : 31.12.2016 o godz. 14:38.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Zalezy do kiedy bobek ma kontrakt. Jesli do 30 czerwca 2017. To moze podpistwac od jutra kontrakt z kim chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Boban ma automatyczne przedłużenie kontraktu, czyli de facto ma kontrakt do 2018.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
mimo iz na stronie jest info o kontrakcie 3 letnim http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._dzis_w_wisle/ wiec,by nie było niedomówień jedyne co mnie interesuje, to czy wymagana jest zgoda obu stron do przedłużenia umowy, czy wystarczy tylko taka chęć przedłużenia ze strony Wisły? ![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co z nim? ma zagrać w nowym Bondzie czy jak? ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Słaby kandydat na Bonda z zerwanymi więzadłami krzyżowymi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Mój kolega który jest blisko Wisły Puławy potwierdza, że "szumi" tam o wypożyczeniu od nas Krzyśka Drzazgi.
Karcz też pisze tu (http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...azge,11664647/), że istotnie Puławy, ale też Pogoń Siedlce jest zainteresowana, a Drzazdze miałoby być bliżej do Pogoni ze względu na trenera Broniszewskiego. Świetnie, że wreszcie jest mowa o wypożyczaniu perspektywicznych graczy do I ligi - idźmy tą drogą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jest Jakies oficjalne info w sprawie Chrapka i Stolarskiego
http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=89&runda=2 tutaj podaja zainteresowanie Wisły zawodnikami. a cos wiecej ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jest normalne na tym portalu,że dodają cele transferowe/plotki to co media podsuną....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Piotr Parzyszek http://www.transfermarkt.pl/piotr-pa...spieler/155202