|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hej
Potrzebuje pomocy a raczej dobrej rady. Chce zabrać kobietę 30 grudnia na weekend z sylwestrem w jakieś fajne miejsce. Jakieś spa we dwoje i imprezę sylwestrową z (koniecznie) obcymi ludźmi w podobnym mi wieku (30 lat). Znacie takie miejsce godne polecenia? Może być PL może być zagranica. Ważne żeby nie rozwalilo mi portfela. Najlepiej do 1000 zł może 1500 za całość. Jak PL to raczej centrum albo północ Polski (wyjazd z wawy) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jadę na sylwestra (z Kurdwanowa) do Niedzicy. Lepiej przez Nowy Targ i Łapsze Niżne, Nowy Targ i Kluszkowce (969) czy Limanową i Krościenko? Czy jakąś inną? Dzięki z góry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja bym jechał przez mszanę dolną na zabrzeź przez kamienicę i w zabrzeziu w prawo na nowy jork tfu targ.nie wiem dlaczego akurat limanowa ci do glowy wpadła.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam !
Planuje się wybrać z dziewczyną na krótki urlop do Krakowa. Może ktoś z Was poleciłby jakiś nie drogi pensjonat, hotel, hostel, apartament, nie daleko Rynku Głównego. Nie drogi mam na myśli okolice 400zł za 4 noce za dwie osoby i najlepiej z łazienką. Dzięki z góry ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bolonia. Wynajem auta na 4 dni. Poleci ktoś coś sprawdzonego?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Witam. Ostatnio rezerwowalem hotelik na booking.com. Dostałem jakaś tam nagrodę w postaci linku. Jeśli z tego linku ktoś zarezerwuje miejscowke niby otrzyma 15funtow i ja tak samo. Nie wiem jak to działa ale jesli ktoś chętny to zapraszam na pw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panie i Panowie, help, hilfe, ajuto, pamaszczi! Potrzebuje namiar na jakieś lokum w Zakopanem byle było w miarę w centrum (jadę autobusem) i z jakąś garkuchnią tzn. śniadanie żeby było minimum. Macie coś przerobionego? Na bookingu trochę łyso z ofertami bo nie każdy się tam zgłasza.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zakopane? Pisz prv
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 13.04.2019 o godz. 22:55.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wyjeżdżam do Pragi pod koniec września i szukam jakiegoś hostelu w dobrej cenie.Może ktoś coś polecić?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
hotel Hasa 1000 koron płaciłem za nocleg za pokój dla dwóch osób, jakieś 2-3 lata temu, cena ze śniadaniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ktoś poleci nocleg we Lwowie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zwiedzał ktoś może wyspy kanaryjskie (gran canaria, lanzarote it.) i chciałoby mu się przybliżyć mniej więcej koszt pobytu na 7dni w opcji bez wyżywienia? Chodzi mi głownie o ceny jakiś morskich specjałów piwka itd.
Pozdrawiam ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
witam!!
mimo że jestem na forum Wisły od lat, to jednak jestem rzadkim gościem tutaj bo nie ukrywam mieszkam na drugim końcu Polski i na co dzień piłką nie żyję ALE będę w przyszły weekend w Krakowie po raz pierwszy (!!), będę w sprawach służbowych za to wieczory wolne i nie ukrywam, jeśli ktoś ma ochotę wypić piwo z człowiekiem z nad morza, miałby czas i ochotę i pokazać fajne miejsca w Krakowie, niech się do mnie odezwie na priv! pozdrawiam f |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Domek na Sylwestra w Małopolsce?
Na 4-6-8 osób, najlepiej drewniany z piecem / kominkiem? Ktoś coś czy już pozamiatane i za późno ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szukam taniego noclegu w Lizbonie.
Ktoś coś może polecić? Dzięki Łukasz za informacje,tak też zrobiłem ![]() Airbnb bardzo sensowne ceny i booking się przy nich chowa.
Ostatnio edytowane przez TonyWiślak : 10.03.2018 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękne miasto.
Byłem szukałem noclegu(4 lata temu) przez airbnb, zarezerwowałem i byłem zadowolony. Wyszło tanio gdyż rezerwacja była z dużym wyprzedzeniem i obejmowała całe mieszkanie, co polecam jeśli jedzie się w kilka osób (min 2). Z tego co przed chwilą patrzyłem na tym portalu hostele są w cenie 53 zł a całe mieszkanie u kogoś już od 88zł / noc (wygląda świetnie). Polecam też lokalizację blisko wejścia do metra, którym w Lizbonie można dojechać wszędzie. Wtedy jest się całkowicie nieczułym na 'uroki' okolicy w której się mieszka. P.S. Mieszkałem przy stacji Alameda. P.S.2 Jęśli planujesz zwiedzać, wybierz koniecznie 'górną' strona miasta, tam gdzie jest centrum. Przeprawa przez Tag jest uciążliwa, czasochłonna, kosztowna itp.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 10.03.2018 o godz. 19:09.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byl ktos lub jakis emigrant obecnie przebywa w okolicach Stavanger i moglby sie podzielic doswiadczeniami zwiazanymi z wypadem krajoznaawczym do pobliskich fiordow? Chcialbym sie wybrac gdzies maj/czerwiec tak na 2-4 dni i troche "poobcowac" z natura
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do usuniecia
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.04.2018 o godz. 22:20.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Był ktoś z Was w Górach Stołowych? Jeśli tak, to jaką miejscówkę polecicie?
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Byłem z żoną na weekend - przepiekne miejsce.
https://www.facebook.com/centrumlakowa1/ Na dłuższy wyjazd bym szukał czegoś tańszego, ale właśnie w Radkowie. Same góry klimatyczne i zero kompletnie ludzi poza wysokim sezonem. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Super! Wielkie dzięki El.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gdyby ktoś potrzebował zniżki na nocleg na booking.com, oto 50zł, które booking zwraca na kartę płatniczą po zrealizowanym noclegu:
https://www.booking.com/s/23_8/wojtol90 Zniżka tylko korzystając z tego linka i tylko na nowe konto (jeśli ktoś już ma, trzeba założyć na drugiego maila). Wykorzystajcie na majówkę czy wakacje ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Końcówka linka pokazuje że Ty też korzystasz na tym. Co dają za te reflinki?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Halo wóz halo wóz.
jesli jest ktos kto smiga po gorach w dolnym slasku prosze natychmiast na priva ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesli ktos odbedzie pobyt z referowanego linku, Ty jak i ta osoba dostajecie 15f na konto. Tak przynajmniej mialem w UK z kolega z tego forum
![]() ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Czy któraś z 2 tysięcy wyszukiwarek oferuje opcje:
1. Podaję datę wylotu i powrotu 2. Podaję miejsce odlotu (Kraków) 3. NIE podaję dokąd - chce zobaczyć cała listę lotów w podanym przedziale czasu ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie sprawdzalem nigdy wszystkich dwoch tysiecy, ale jak wejdziesz chociażby na skyscannera i wpiszesz w destynacji "wszędzie", to będziesz mial dokladnie taka sytuacje, ktora Cie interesuje.
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
I o to chodziło !
![]() Akurat scannera przeoczyłem - wbrew pozorom żadna popularna nie ma wyszukiwarki "wszędzie". ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|