|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie szkoda ci czasu na takie wypociny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zdenek mijany w zeszłym tygodniu w drzwiach lekarza naszych piłkarzy więc raczej to kontuzja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mówię wam z tego chłopaka będą ludzie... 8 goli i 11 asyst w rundzie jesiennej... masakra... brać póki jeszcze kosztuje grosze...
http://www.transfermarkt.pl/damian-k...spieler/199299 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Do zmiany za wislacka legende Bogusia w sam raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skoro nasze propozycje - to w Jadze trenuje jakiś Japoniec - http://www.90minut.pl/news/273/news2...giellonia.html. Można by sprawdzić, jeśli by go w Jadze odpalili, w końcu 1) bramkarz - a nasi są lipni 2) podobno sam za swoja kase przyjechał, może nie chce dużo zarabiać 3) Może przyciągnąłby jakichś fanów Japońców - marketingowy plus
Tak tytułem marzeń ściętej głowy ![]() ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kurde Tsubasa na bramce, tego jeszcze u nas nie grali
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomyślał bym nad Parzyszkiem chłopak ma 23 lata umowa do 30.06. 2017 roku obecnie ma 9 goli myślę,że spokojnie byłby wzmocnieniem na naszą ligę.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A co myślicie o tym gościu młody warunki ma no i za darmo.http://www.transfermarkt.pl/elhadji-...spieler/410238
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie przedłużył umowę o rok także po ptakach
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może dałoby sie z Niebieskich kogoś wyciągnąć w tej sytuacji http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...nowanie/bjh8kf Mazek,Arak,Moneta,Ćwielong..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Arak I Moneta to zawodnicy Legii to jak ich chcesz wyciagać. Szybciej to Legia wyciagnie od nas Mączyńskiego
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Taki Niezgoda by się przydał. Ale to też legionista.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Jeśli Ruch w zimowym okienku zrobi wyprzedaż to po Ćwielonga będzie kilku chętnych w tym pewnie Śląsk . W zimowym okienku raczej nie ofensywa a defensywa i doświadczony bramkarz będzie w pierwszej kolejności do wzmocnienia o ile Wisła najpierw kogoś sprzeda.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Co Wy z tym Ćwielongiem? :O
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Panowie, zapomnieliście?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ćwielong w Wiśle
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z tego zdjęcia to mi się marzy ale taki sponsor na koszulki
a wtedy będą nowi piłkarze(lepsi niż Ćwielong) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/filip-ku...spieler/104376 co myslicie ?
ciekawe jak potoczą sie losy naszych trzech bramkarzy kto zostaje a kto odchodzi? |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Nie wiem jaki system jest z bramkarzami ale Miśkiewicz i Załuska raczej pewniaki do przedłużenia Buchalik out W miejsce Buchalika miło było by zobaczyć młodą świeżą krew może być nawet były bramkarz rezerw Wisły albo wychowanek. Co do Kurto to prędzej podpisze nowy kontrakt albo zmieni klub w Holandii niż zawita do Wisły z powrotem. Już niedługo poznamy pierwsze decyzje Hiszpana
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Miś, Załuska i Buchalik wg mnie podobny niewysoki poziom, w związku z tym wg mnie jak kasa na przech... nie spadnie nam nagle z nieba to Miś zostaje, a Z&B do widzenia. Na ławie zamiast starego obcego dziada może siedzieć swój (za dużo mniej kasy).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Vranjes na wolnym transferze. Ciekawie, w jakiej formie i ile by chciał. Może warto by się nad nim zastanowić. Minus za brak obywatelstwa UE.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to już było wałkowane,że nie bo jest cienki
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Oglądałem dziś spotkanie Ruch Chorzów-Arka Gdynia i powiem szczerze, że nie widziałem tam specjalnie potencjalnego wzmocnienia naszej drużyny. Piszę to w kontekście informacji jakoby Junco bacznie monitorował rynek śląski.
Owszem był Konczkowski, zagrał solidnie ale bez rewelacji, ani nie jest lepszy od Bartosza, ani tym bardziej od Jovica. Kiedyś myślałem o Lipskim, ale pomimo bramki dziś zagrał słabo, kompletnie niewidoczny, nie potrafił kreować grą niebieskich. Chyba należy odznaczyć Chorzów, jako miejsce potencjalnych wzmocnień naszej drużyny. Dywagacje czysto hipotetyczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale akurat Lipski mógłby się tutaj odbudować.
Podobnie np taki Masłowski. To są goście, którzy by tu pasowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Parzyszek brzmi ciekawie, ale nie wiem czy on chciałby w Polsce grać to po pierwsze, a po drugie mógłby wybrać bardziej stabilne finansowo kluby jak np Jagielonia. No chyba, że przyjdzie jakiś poważny sponsor ... Co do obrońców no to nie wiadomo czy nasz stan posiadania zostanie takie sam jak jest, ktoś może odejść np. Jovic, Guzmic wtedy szukanie nowych zawodników na tą pozycję byłoby nawet wskazane. Poza tym Głowacki (chciałbym, żeby grał jak najdłużej) już młodszy nie będzie i przydałby się ktoś kto by skorzystał na grze z nim i wkomponował się w drużynę na nowy sezon.
Ostatnio edytowane przez cfa : 06.12.2016 o godz. 00:04.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I co że przyjdzie poważny sponsor? Myślisz ze jak wpadnie 2-4 banki to bedziemy zdolni szastac kasiorą na lewo i prawo? Obudz się człowieku.
Taka kasa pojdzie na spłaty zoobowiazan zaległych oraz bieżących , na przedłużenie kontraktów najlepszym zawodnikom czy nawet zostanie utrzymana jako gwarant normalnego jutra. Tyle psioczono na TF, że wszystko na tu i teraz - a proszę. Ludziska chcą ponownie opłacać kontrakty kasą od sponsorów, którzy dzisaj są a jutro ich może już nie być.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 06.12.2016 o godz. 03:10.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A co powiecie na Helika? Jak dla mnie bardzo dobry młody i obiecujący obrońca, będą z niego ludzie - jak nie u Nas to w Legii, więc może lepiej uprzedzić ich ruch?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|