|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie wiem w sumie skad nad nim zachwyty, przeciez on byl mocno drewniany i te jego strzaly ala NFL
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Boban ma podobno kontrakt do 2017 ale z opcją przedłużenia o rok zależnie czy klub chce czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeśli byłby w formie, w jakiej od nas odchodził to takiego Pietrzaka/Mójtę po prostu deklasuje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dlatego jak tylko jest to mozliwe ani Pietrzak ani Mojta nie graja
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Pytanie do znawców pierwszej ligi. Czym wyróżnia się Petteri Forsell zawodnik Miedzi Legnica ? Statystyki ma muszę przyznać dobre, i tak zastanawiam się czy taki skrzydłowy byłby wartościowym wzmocnieniem naszego zespołu ?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Patrzac na ostatni mecz Gornik-Miedz zdecydowanie wieksze wrażenie wywarł na mnie prawy pomocnik Miedzi Damian Rasak rocznik 96
Szybki przebojowy nie bojacy sie isc w drybling cos jak nasz Malecki napewno by rozruszal nasze skrzydla ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
to nie jest koleś który biega.... ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Stojanov, który pakuje bramki z wolnych.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mójta też pakuje, a i tak jest chujowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mojta może kandydować do miana najgorszego lewego obrony 20lecia.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Oj, zdecydowanie był ktoś gorszy:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na legia.net piszą ,że Legia sie interesuje Mączyńskim..
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Już widzę, jak Mąka idzie do ległej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Haha, Mąka to nie Cierzniak. W Cafe Futbol nawet kiedyś powiedział, że za żadne pieniądze nie pójdzie do innego klubu ekstraklasowego oprócz Wisły. Tym bardziej do Legii
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Niemniej jednak dośc dziwnie wczoraj wygladały tweety o Maczynskim które pisał Leśny i dziennikarze.
Nie będe się wypowiadał czy Mąka tam by przeszedł czy nie, bo tego nie wiem, ale bylo by troche szkoda bo zaczął grać. Jak czas pokazuje, w transferowych tweetach zawsze jest jakieś ziarnko prawdy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mąkę z pkt. widzenia kibica bardzo lubię i szczerze mówiąc, to bym zwątpił, gdyby dołączył do L.
Jeżeli już ma odchodzić, to życzę mu fajnego transferu np. do Niemiec. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem albo oglądam z nim wywiad i powiedział,że jak pojawi się oferta od Legii albo Lecha to nie pójdzie tam
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Krzysiek w objęciach Leśnego... jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mąka w życiu nie pójdzie do L, jest z Krakowa, będzie chciał tu mieszkać kiedyś
Zwłaszcza, że najdzie na luzie klub zagranicą |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jesli sie cipy warszawskie interesuja to niech dadza hajs .....choc nie sadze zeby kupowali kolejnego srodkowego pomocnika
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Problem z Legią jest taki, że oni przyjęli strategię Bayernu. Bardziej niż o wzmocnieniu swojego składu myślą o osłabieniu konkurencji, więc faktycznie kupują zwykle po kilka osób na pozycję. Sprawdzi się to dobrze, nie sprawdzi się to grzeje ławę albo wchodzi na ogony, ale ważne, że nie gra u przeciwnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Więc jeśli Mąka by jakimś cudem zechciał przejść do stolycy, to przykro mi, ale przejdzie. Ale raczej nie zechce. Bardziej martwią mnie obcokrajowcy: Jović, Brlek czy nawet Zdenek. Jeśli sprawy Cierzniaka ostatecznie nie wygramy (a chyba nawet nie próbujemy), to zupełnie serio chciałbym, żeby w kontraktach pojawiał się zapis uniemożliwiający czy utrudniający zawodnikowi przejście z Wisły do Legii - co oczywiście jest prawnie niewykonalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
obawiam sie ze kontuzja ZDENKA to poprostu kolejny szmaciarz ze nie dostal hajsu na czas ....lakal za nim nie bede- bo to dupa nie npastnik .....tragiczny technicznie i bez zmyslu na gole ...to taki szkocki Hartson co huja umial tylko wlaczyl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Jesli Maczynski dostanie duzy i dlugi kontrakt to mysle, ze kwestia 500 tys euro i Maka wita w Warszawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Z Joviciem trzeba koniecznie przedłużyć umowę, gość w sile wieku, już dobija do 50 występów w Wiśle i w większości był wiodącą postacią. Jest jeszcze opcja żeby za 2 lata na nim nieźle zarobić, więc koniecznie podpisywać zanim będzie za późno. Kontrakty wszystkich bramkarzy mamy do czerwca 2017 i chyba najwyższy czas szukać kolejnego, bo w zasadzie żaden z obecnie będących nie gwarantuje jakości i nie bardzo widzę sens przedłużania ich umów. No i miło byłoby podpisać też kontrakt z Ryśkiem, bo tu sytuacja jest ta sama, a jego wartość jest przypuszczam większa niż całej bramkarskiej trójki. Ps. Ciekawe co zrobią z Boguskim, po tym jak jego notowania ostatnio wzrosły. a może Boguś po prostu zaczął grać, bo chce zmienić klub? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|