|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Która kartka kibica powinna trafić do obiegu? | |||
| 1 |
|
30 | 20,98% |
| 2 |
|
2 | 1,40% |
| 3 |
|
13 | 9,09% |
| 4 |
|
17 | 11,89% |
| 5 |
|
71 | 49,65% |
| 6 |
|
10 | 6,99% |
| Głosujących: 143. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poczytajcie komentarze na fb pod wpisem Wisły o kartach. Dlatego 4 wygrywa. Załamka.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No i po ptokach...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Są gdzieś do wglądu pozostałe propozycje? Przegapiłem to głosowanie.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z tą kartą jest identycznie, jak z wyborami w Polsce.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kuźwa, jaka ta karta jest wstrętna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Głosowały dzieci które z karty i tak nie skorzystają. Jak by było głosowanie połączone od razu z rejestracja karty było by inaczej. Karta dramat. Co zrobić trzeba będzie nosić taką...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wstyd będzie pokazywać taką kartę komukolwiek poważnemu, o pochwaleniu się nią komukolwiek powyżej 25 lat można zapomnieć.
No, ale dzieci w gimnazjum jeśli takie sobie zrobią będą mogły zaszpanować. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Wszystkie wzory były tragiczne, wystarczyło żeby marketing wypuścił konkurs na wzór karty, jestem pewien, że nie jeden kibic Wisły - grafik, zrobiłby o wiele lepsze projekty i mielibyśmy ładną, schludną kartę, a nie grafikę z początku lat 2000...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
faktycznie wygrała chyba najgorsza opcja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Karta kibica 2 RGB.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
W.S jak chcesz dorobić na boku to wydrukuj w formie naklejek na dobrym papierze w rozmiarze karty. Myślę ze nie tylko ja kupie i zakleję tamtą grafikę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
W.S jeszcze na górze złoty napis WISŁA KRAKÓW i miód malina...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nareszcie: oficjalnie ruszył Program Cashback Wisły Kraków i wszyscy Członkowie mogą cieszyć się od teraz korzyściami z zakupów!
https://cashback.wisla.krakow.pl/pl-wk
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.12.2016 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Kurde, tez nie możecie zarejestrowac karty? Mi pokazuje komunikat "podaj aktualny numer telefonu". Wtf? A co niby podaję...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogarniał już ktoś rejestracje?
Mam kartę kibica ważną do lutego, mogę zamówić tę od Lyonessa? Wtedy od lutego ona będzie obowiązująca? Mam też karnet roczny mam nadzieje, że migracja będzie pomyślna między kartami ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nową kartę wyrabiasz w strefie kibica. Wszystko na nią na pewno przejdzie i automatycznie będziesz miał przedłużona chyba na 2 lata
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na forum SKWK wszystko ładnie rozpisane, gdyby ktoś miał pytania co do programu:
http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.php/f,3/t,509/
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.01.2017 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W Carrefourze to faktycznie dziala, ale np. Orlen i BP to "ściema". Działa to u nich tylko w formie kart przedpłaconych...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zwrócili wam za zakup karnetu lub wyrobienie karty? Bo kupiłem wczoraj karnet i wyrobiłem karte a w moich zakupach jest że nie zrobiłem żadnych zakupów. W Carrefourze liczy się każdy zakup czy tylko powyżej jakies kwoty?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Zacząłem się bać jak przeczytałem o opieraniu budżetu klubowego o karty lojalnościowe.... Aby klub coś nam tym zyskał obrót musiałby opiewać na miliony zł, wątpię aby ten program coś pomógł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
PAYBACK odradzam, straszne dziadostwo
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Za wyrobienie karty od razu miałem 5zl na profilu i już mam na koncie. Natomiast za zakup karnetu nie ma ani śladu. Złożyłem reklamację i czekam. Dostałem odpowiedź że do końca miesiąca powinienem dostać zwrot. Jeśli chodzi o Carrefour to za każde zakupy jest zwrot ale też trzeba pilnować bo nie wszystko ksieguja. Ogólnie mizernie trochę to działa. Mam nadzieję że z czasem to się poprawi bo odstrasza ludzi z początku i będzie jedna wielka lipa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kiedyś to testowałem, bo dostaliśmy propozycje wejścia w to jako klub (Krakow Tigers).
Kasa z Carrefoura pojawiła się po mniej wiecej tygodniu w aplikacji. Podobnie pewnie będzie z karnetem. Generalnie nie widzę nic w Lyoness, co byloby interesujace biznesowo ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Od każdej transakcji jest cashback? Myślałem, że tylko od określonej kwoty. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam dwie rozliczone transakcje z groupon a z Carrefoura żadnej...
Najstarsza jeszcze sprzed świąt. Wysłałem maila zobaczymy co odpowiedzą. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A gdzie można sprawdzać te kwoty, zwracają na konto czy jaj bo wyrobiłem kartę ale nie podawał em numeru konta
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|