|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA napisał(a):
![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam,
Poszukuję logo ABG jak w podanym linku: https://yt3.ggpht.com/-HOLx1paZhUo/A...k-no/photo.jpg Chcę sobie sprawić wiślackie spinki na własne wesele Czy ktoś mi może pomóc ze znalezieniem grafiki w dobrej rozdzielczości?
Ostatnio edytowane przez ŁukaszTS : 23.06.2015 o godz. 21:14.
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czy obecnie na Eurosporcie, C+ lub innym programie jest jeszcze jakiś magazyn podsumowujący to co wydarzyło się na boiskach w Europie w ciągu ostatniego weekendu. Jeśli tak to poproszę o nazwę
![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy strona wislalive.pl została definitywnie zamknięta? Bo od kilku dni nie wchodzi mi w przeglądarce. Ktoś, coś z kręgów bliższych redakcji strony?
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W jakich godzinach jest czynny Sklep "FANATYK" w hali Wisły dokladnie chodzi mi o weekend
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
sklep "FANATYK" od ponad 3 lat nie istnieje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jeżeli chodzi o sklep ,,Reymonta 22" to jest on czynny w soboty 9:00 - 15:00, a w tygodniu 9:00 - 19:00.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy można zmienić login dla już istniejącego użytkownika na tym forum? Jeśli tak, to w jaki sposób?
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
powiedzcie mi czy karty kibica są zniesone?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Tak, można kupić bilet bez, ale tylko w kasie na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
witam. w weekend 19 marca odbedzie sie 27 kolejka
Wisla zagra z Jagielonia kiedy bede mogl poznac kiedy dokladnie rozegrany zostanie mecz? bo przejade ladny kawalek drogi, zeby zobaczyc Wisle, a jak sie okaze ze w mecz bedzie w piatek lub w poniedzialek to przyjade do Krakowa jedynie pozwiedzac a meczu nie zobacze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zeby nie sklamac a choc troche pomoc - gdzies za 3,4 tygodnie mniej wiecej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z reguły dokładny terminarz kolejki podają miesiąc przed, czasem wcześniej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy piatek. 20;30, 18 marca to potwierdzona data meczu z Jaga?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zgadza się. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy bilet dalej za 5? Bo nie mogę znaleźć info na stronie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To słabo szukasz:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_mecze_wisly/ (wystarczyło kliknąć zakładkę ,,Bilety" , a potem ,,Bilety" lub ,,Bilety na mecz z Górnikiem Łęczna") |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, jestem ślepy... Szukałem wszędzie niżej a to na samej górze :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam. na jakiej dzielnicy w Krakowie najlepiej sie zadomowic na 3 noce, zeby zobaczyc jak najwiecej tego co najpiekniejsze w miescie? czy komunikacja miejska w miescie umozliwia to, zeby dostac sie w kazdy zakatek miasta w pare minut? po mapce Krakowa zauwazylem dosc sporo zydowskich synagog, rozumiem, ze w te tereny lepiej sie nie zapuszczac?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
najlepiej gdzieś w okolicach dworca. 10min na rynek piechotą, w razie czego w 15minut dojedziesz tramwajem na Kazimierz, w 15 min też na błonia. Zależy co chcesz zwiedzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie jak kolega był na meczu z Apoel-em,nie wyrabiam karty kibica i nie był na żadnym innym meczu na R22 to przysługuje mu ta promocja "bilet za 5 zł "?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to nie. Twój kolega jest już wpisany w systemie, ponieważ na jego PESEL wydawali bilet na Apoel. Podobną sytuację miałem ze znajomym, który był na Twente i później chciał pójśc na jakiś mecz PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam
Jak moge kupic bilet dla kuzyna za granicy ktory nie posiada polskiego dowodu osobistego a co za tym idzie niema PESEL-u Znaczy pesel moze ma ale on go nie zna bo nigdy dowodu nie mial
Ostatnio edytowane przez Robek : 18.11.2016 o godz. 21:29.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na podstawie paszportu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jakiś parking pod stadionem Ruchu ktoś poleci ?
Jakiś adres? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie "lekko" z dupy, bo po Sylwestrowej imprezie-ale.......czytając pohukiwania Leśnego dziada z ległej,że Priojović, jest bliżej rezerw cwksu niż lukratywnego kontraktu w Państwie środka....... Mam dwa pytania:
1. Czy to nie causus Cierzniaka? 2. Jeśli tak, to czy broniąc w L.M w meczu z BvB......nie powinno być walkowera , braku kasy i awansu do L.E? Tak tylko pytam ![]() ps . Dobrego Roku -PANY!
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 01.01.2017 o godz. 02:18.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
hej. czy dzis wislacki swiat hest otwarty?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że nie.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akcie_majowki/ Tutaj jest napisane, że strefa kibica dziś (1 maja) jest nieczynna. Jutro i w środę (2,3 maja) funkcjonuje normalnie. Zakładam, że podobnie jest z Wiślackim Światem. |
|
|