|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dzięki pozdro
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Poczebuje maila na kontakt kibice wisły
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jak to jest z biletami na Lechię, jak już byłem na stadionie z biletem z puli SKWK to już muszę wyrobić ich kartę kibica by wejść na ich sektor czy nadal mnie obowiązuje ten przepis że jeżeli pierwszy raz na stadionie to mogę kupić jednorazowy papierowy bilet?
z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wchodził ktoś z Was kiedyś na mecz z laptopem? Nie było problemów z ochroną?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
z laptopem nie, ale miałem tableta
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
W październiku kończy mi się zniżka studencka. Czy mogę kupić karnet ulgowy, czy muszę mieć przez cały czas trwania karnetu zniżkę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić na prezent na Mikołaja piórnik Wisły Kraków. W sklepie wg www nie ma.
Sprawa jest o tyle ważna, że dziecko ma 12 lat i pochodzi z biednej rodziny w trudnej sytuacji a taki piórnik to jego marzenie. Akcja jest charytatywna i muszę kupić taki piórnik nowy. Poradzicie? ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Były swego czasu w Strefie Kiboli, czy są nadal nie wiem. Najlepiej podjedź sobie na Reymonta bo sklep www wygląda słabo. Ewentualnie przedzwoń do nich 530577552
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z trochę innej beczki. Orientuje się ktoś z Was w kwestii klubu Honorowych Dawców Krwi działającym na Wiśle? Jak tak to poproszę o info tutaj albo na priv.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wybieram się z dziewczyną i znajomymi do Gdańska na mecz Wisełki. Mam pytanie. Czy muszę wyrobić kartę kibica? czy też biorąc pod uwagę nasze stosunki z braćmi z Gdańska mogę wejść na kartę Wisły?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
Siemasz! Jeżeli u nas nie byłeś/byliście to możesz skorzystać z opcji "Idę pierwszy raz na mecz Lechii". (zakup również przez neta) Szczegółowy opis co i jak: http://www.lechia.pl/biletypodstrona...cz_lechii.html Pozdrawiam ![]() J. ![]()
"To, że go znam nie oznacza, że jest moim kolegą"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chciałbym zabrać siostrzeńca na mecz Wisły z Pogonią. W związku z tym, że nie ma on ukończone 13 lat przy wyrabianiu karty kibica musi być jego rodzic lub prawny opiekun ( tak pisze na stronie ofic. Wisły). Czy ktoś mnie sprawdzi jeśli podam się za jego ojca? ( niestety rodzice nie są w stanie pojechać z synem) Czy ktoś wyrabiał kartę takim dzieciom? Jak to wygląda formalnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
musi mieć upoważnienie od rodziców w strefie kibica są takie formularze i chyba gdzieś na stronie były do druku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
przynajmniej tak to wyglądało 2 lata temu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie obejrzę Galatasaray-Wisła (mecz o awans) ? Dziś o 19?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kartę kibica musze wznawiać osobiście?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
duplikatu nie trzeba wyrabiać osobiście, kolega może zrobić to za ciebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zależy. Ja wyrabiałem innym karty (przedłużałem) i bez podpisów przechodziły formularze.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
jest na dworcu głównym parking na którym można zostawić samochód na czas wyjazdu do wawy? nie orientujecie sie ile kosztuje taki całodniowy postój i czy są problemy z miejscami?
edit - tam w gre wchodzi tylko galeria i 50zł?
Ostatnio edytowane przez warkatm : 13.03.2015 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zostaw na mieście, przecież w weekend za frajer masz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Witam
Czy jak się zjawię jutro na stadionie ok 15:00 to zdążę bez problemu wyrobić KK i kupić bilet? Czy lepiej wcześniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kupić kupisz ale czy zdążysz przed meczem to wątpliwe
Przyjdź wcześniej |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś, czy w okolicy Restauracji u Wiślaków nadal jest ten pojemnik na kapsle od Tyskiego? Jeśli jest to w którym miejscu, bo ostatnio widziałem, że nie ma go już po prawej stronie od wejścia do Restauracji.
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam, korzystał moze ktos z agencji posrednictwa pracy w holandi? chodzi mi konkretnie o ta agencje- jobxion jesli tak to moze podzielicie sie swoimi opiniami ? dzieki
![]() ![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak wygląda sytuacja z karą za ostatnie derby z 03/2015? Wisła składała potem odwołanie od tej kary zakazu uczestnictwa wszystkich kibiców z C w kolejnym meczu - czy jest już ostateczna decyzja w tej sprawie?
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|