The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2016, 22:33
W Pogoni skrzydła najsilniejsze u nas najsłabsze bo liczymy całą czwórkę Mójta Boguski Dzazga Bartosz z tych czterech Bartosza nie skreślałbym bo jak to ktoś tu podkreślił może właśnie brakło doświadczenia bo ciągle siedział na ławie a Drzazga to napastnik który pokazuje ze potrafi sie znalesc w dogodnej sytuacji i za tam powinien grac i za to byc rozliczany.

Można było ewentualnie zagrać bardziej asekuracyjnie ale jeżeli wynik to wina trenerów to sie nie zastanawiać i dzwonić po Motyke.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie widziałem meczu.
Naprawdę byliśmy tacy słabi czy Pogoni się tyle bramek należało?
Z jednej strony wszystko im wchodziło na poczatku a potem mogli dołożyć jeszcze więcej bardzo mocni na skrzydłach Wisła na skrzydłach bardzo słaba w obronie.
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 19.11.2016 o godz. 22:36.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Kataryniarz
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 19.11.2016, 22:34
Do 3:0 myślałem że jeszcze jakoś to będzie potem to tylko śmiech ogarniał człowieka. Nasuwa mi się kilka wniosków, Mójta Niestety nie jest piłkarzem nawet na pierwszą ligę a i obawiam się że na drugą mógłby być niewystarczający. Niestety dobrze ułożona noga przy strzałach z wolnego to jednak chyba troszkę za mało. Załuska niestety nie będzie drugim Cierzniakiem, i dzisiejszy mecz dobitnie pokazał dla czego całą karierę był tylko (albo aż) bramkarzem rezerwowym, przyklejony do linii, śmiało można mu zapisać 3,4 bramki jakie dzisiaj padły. Będę w szoku jeżeli zobaczę go w pierwszym składzie w następnym meczu. Bartosz tutaj nie ma co się pastwić. Zawalił dzisiaj mecz jednak można mieć nadzieję że jest to gorszy dzień/wahanie formy/inny czynnik i jeszcze będą z niego ludzie. Kończąc co jeszcze rzuciło się w oczy to TOTALNY brak zaangażowania zupełnie inny byłby odbiór tego meczu gdyby było widać że jadą 90 minut na dupie, starają się no ale nie wychodzi niż tutaj zupełnie bez walki.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 19.11.2016, 22:34
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby żadnego nie obronił to mielibyśmy dychę.
Niestety, ale tylko 2 więcej... Pogoń miała chyba 8 celnych... Chluby to Załusce nie przynosi :/ Niestety, ale Załuska nie błyszczy w bramce i drugi (po panu $) super powrót do ekstraklasy to to nie jest :( Dziś puszczał wszystko. Ale nie winie go w 100% za bramki, bo obrony to nie mieliśmy, ale niestety z tą kadrą to było pewne.
Dziś Załuska i obrona powinna do Krakowa na kolanach wracać
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.11.2016, 22:37
Nie widziałem meczu.
Byliśmy arcysłabi w obronie. Od 3-0 przestaliśmy grać w ofensywie. Pogoń zagrała świetny mecz. Przede wszystkim bardzo silni fizycznie, super kardio, dużo pressingu i gra do przodu nawet przy wysokim prowadzeniu. U nas nie było nikogo, kto by nas wydobył z kryzysu po szybkich trzech gongach.
Zgadzam się, że szczególnie słabo w obronie zagrali boczni obrońcy, a boczni pomocnicy nic nie dali w ofensywie. To nie tak, że to wyglądało jak Brazylia z San Marino, tylko w kluczowych momentach robiliśmy megawielbłądy. W pewnym momencie było 6-1, a Pogoń oddała 7 strzałów w światło bramki.
Mecz się ułożył fatalnie, ale brak formy piłkarskiej, fizycznej, braki kadrowe, brak jasnej taktyki i brak wiary od 25 minuty na dobry wynik dał to co dał. Brakowało mi sportowej złości i próby odkucia się, przyostrzenia gry, założenia pressingu, wyjścia wyżej...
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.11.2016, 22:42
Nie widziałem meczu.
W sumie to nie wiem, jak na to odpowiedzieć, bo... I to i to. Wydaje mi się, że jesteśmy zdziwieni, że dostaliśmy 6 w plecy, bo to Ekstrraklasa. Tutaj grając piach możesz zawsze liczyć na pomoc przeciwnika, kóry coś spieprzy w kluczowym momencie. Pogoń nei spieprzyła chyba dzisiaj nic.
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 19.11.2016, 22:48
"Teraz znów krakowska szatnia wygląda jak po hekatombie. Do autokaru do Szczecina nie wsiedli kontuzjowani Zdenek Ondraszek, Rafał Pietrzak i Richard Guzmics. Za kartki pauzują Patryk Małecki i Boban Jović. Do tego Mateusz Zachara w sobotę bierze ślub, a Maciej Sadlok w czwartek po raz drugi został ojcem i nie wiadomo, czy dotrze na mecz."

Nie dziwi mnie ta porażka i współczuje Sobolowi, że w dzień jego debiutu musiał zmagać się z takimi problemami kadrowymi. Żałuje tylko, że zagrałem za 150 zł na Pogoń bo to były easy money.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.11.2016, 23:25
Szacunek dla Kazka ze podszedł pod nasz sektor jak jego piłkarze polecieli pod mlyn paprykarzy. Ciężko skomentować sam mecz, Pogoń dzień konia miała.Pelnym składem powinno być dużo lepiej.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 20.11.2016, 00:17
Blamaż obrony i bramkarza. Wynik poszedł w świat...wstyd panowie .
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.11.2016, 08:22
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Sadlok na tacierzyńskim.
Powiem tak: to jest parodia a nie zawodowa piłka...

Gościowi urodziło się w czwartek o 9 rano dziecko i z tej racji nie będzie tydzień trenowal? O co tu ....a chodzi? To jak na meczu o utrzymanie żony trzech piłkarzy będą miały termin też ich puscimy? Albo jak Sobol znowu zostanie ojcem?

Sprawdziłem sobie dwóch piłkarzy na szybko:

Messi - przy pierwszym synu grał w meczu z Celta Vigo (dzień po narodzinach) 90 minut. Zwolnienie dostał tylko z jednego treningi. Przy drugim znowu dostał tylko jeden dzień wolnego - po dwóch dniach od porodu zaczął na ławce, wszedł i strzelił gola.

Błaszczykowski - dwa dni po narodzinach pierwsza jedynastka w Borussi.
Cytat:
zachara
jaki zawodowy piłkarz rezerwuje termin ślubu w sezonie? Czemu nie w grudniu/styczniu? Dobrze że go Borussia nie wzięła bo musiałby opuścić mecz z Bayernem...

-------------

Co do meczu to tylko pokazał jak może wyglądać przyszły sezon jeśli nie przedłużymy kontraktów/ nie ściągnięmy w ich miejsce nowych....

Szkoda Sobola ale to dopiero pierwszy mecz, na pewno ostatni w takim składzie....
Ddf
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 20.11.2016, 08:51
Ja tam nie chce krakać ale następny tez nie będzie lepszy. Sobol z całym szacunkiem nie ma tego "czegoś ". Ale obym się mylił.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.11.2016, 08:57
nie wiem czemu ale jak patrze na gre Bartosza określiłbym ją mianem - gram, ale mam wyjebane. Nie wiem ocb, ale odnosze wrazenie ze niewazne jaki rywal i jaki wynik, on gra ciagle prostolinijnie to samo. Czy wrzuce czy nie, wyjebane, czy wslizgiem wyjebane, czy stracimy czy strzelimy wyjebane. Ta bramka na 2-0 co go Gjurczu pojechał to masakra, jak junior z A- klasy.

ogolnei gole wczoraj strzelili najsłabsi. Dobrze ze zwracacie uwage na Załuske który nie daje wartości dodanej jak to bylo w przypadku Cierzniaka.

p.s O Rafale Boguskim dowiedziałem sie w 39 minucie meczu jak go nabili i nie było rożnego. Do tego momentu myślałem ze on tez w grupie nieobecnych...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Samuraj
Junior Member

Od: 04.2016

Stary 20.11.2016, 09:21
Wszyscy widzę żyją emocjami ale spokojnie, to nie był pierwszy skład a drugi. Radek kunsztu trenerskiego musi się jeszcze nauczyć. Jak kilka osób już tu wspomniało ma braki taktyczne i słabą znajomość własnej drużyny>
Błędy, które popełnił to:
1. postawienie na system 4-5-1 z napastnikiem na skrzydle
2. Drzazga nigdy nie będzie skrzydłowym, kilka razy go tak wystawiano i zawsze, ZAWSZE zawodził
3. Postawienie na Mójtę to ZBRODNIA, tego wkładu do koszulki trzeba się po prostu pozbyć
4. Zagranie w otwartą piłkę jak nie ma się połowy podstawowego składu....

Liczę że w kolejnym meczu wyjdziemy 4-4-2
Miśkiewicz
Jović- Guzmić-Uryga-Sadlok
Małecki-Brlek-Mączyński-Bartosz
Brożek- Zachara

I zmiany w drugiej połowie to: Popović, Drzazga i Boguski
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.11.2016, 09:44
Fatalnie ustawiona taktyka. Środek pola w najsilniejszym składzie (Brlek, Mąka, Popowicz) zagrał dno. Brak koncepcji i ustawienia, brak asekuracji w obronie (zostawiany sam sobie Bartosz, który jeszcze próbował asekurować błędy środkowych obrońców), Drzazga na skrzydle, zbyt późne zmiany, brak wpuszczenia Cywki na boisko (Boże, nie wiedziałem, ze kiedykolwiek to napiszę). Wypowiedź p. Kazimierza po meczu wskazuje na dramat w następnych meczach. Kto jest de facto pierwszym trenerem? Jeżeli p. Kazimierz to czeka nas 1 liga, jeżeli Sobol to do nauki i analiz, bo będzie kiepsko. Czy nieobecni zmienią obraz? Pewnie tak, ale jak bardzo? Zwolnienie Sadloka i Zachary z meczu świadczy o kompletnym braku wyobraźni naszego duetu trenerskiego lub ludzi z zarządu (w zależności od tego kto wydał taką zgodę).
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.11.2016, 09:54
Mnie zastanawia spokój zarządu, który lekka ręka powierzył zespół zupełnie niedoświadczonym ludziom do końca roku czyli na najbardziej kluczowy okres. Tak o, jakby to było danie dziecku kredek do zabawy.. zajmij sie tam sobą, a my spokojnie czegoś poszukamy.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 20.11.2016, 10:02
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia spokój zarządu, który lekka ręka powierzył zespół zupełnie niedoświadczonym ludziom do końca roku czyli na najbardziej kluczowy okres. Tak o, jakby to było danie dziecku kredek do zabawy.. zajmij sie tam sobą, a my spokojnie czegoś poszukamy.
Jakby była kasa to by tu już Skorża siedział, piękny kawalerze.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 20.11.2016, 10:05
Bez 7 ważnych zawodników, z których przynajmniej 5 lub nawet 6 gra w podstawowej 11-tce tak musiało się to zakończyć.
Nie było Jovica, wg mnie najlepszego PO w lidze, nie było gościa który ciągnie nam grę w ofensywie czyli Małego, nie było dwóch solidnych obrońców (Guzmics i Sadlok) nie było Ondraska, nie było Pietrzaka który Mójte wciąga nosem i nie było Zachary który jest przeciętniakiem ale mimo wszystko lepszym zawodnikiem, niż niedoświadczony Drzazga.

Z Arką większość wróci więc wierzę że wygramy.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.11.2016, 10:22
nesta napisał(a):Wyświetl post
Z ideologicznego pkt widzenia Sobol pasuje idealnie do wizji klubu Ile to razy stawiano go na równi z innymi symbolami..?

Ale trzeba też oddać, że akurat wczorajszy mecz nijak dla niego nie jest miarodajny. Niech skończą się już urlopy "tacierzyńskie" i kartki, to wtedy będzie go można ocenić. Skoro takiego Kazka mecz z Cracovią był w stanie kiedyś pogrążyć, mimo dobrej pracy, to i dla Sobola będzie pewnie odpowiedzią na wiele pytań.

Co do zarządu, to nie bardzo jest komu powierzyć ster. Kto tu przyjdzie po tym, jak Wdowczyk rozpowiadał, że zamiast dać mu spokojnie trenować, to - jak twierdził - kazano mu chodzić za pieniędzmi. Do tego niejasny temat, ze zwolnieniem asystentów bez jego wiedzy itp.

Kto w ogóle jest teraz u nas trenerem bramkarzy?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.11.2016, 10:43
Biedny ten Mączyński, marnuje się chłopak.... (tak jak Pazdan, tylko ten przynajmniej gra w LM)
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.11.2016, 10:57
Trzeba szybko zapomniec o tym spotkaniu bo jak pilkarze beda za długo mysleli to jeszcze z Lechem zagraja taka kaszane mimo, ze wroca wczorajsi nieobecni
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.11.2016, 11:18
Samuraj napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy widzę żyją emocjami ale spokojnie, to nie był pierwszy skład a drugi. Radek kunsztu trenerskiego musi się jeszcze nauczyć. Jak kilka osób już tu wspomniało ma braki taktyczne i słabą znajomość własnej drużyny>
Błędy, które popełnił to:
1. postawienie na system 4-5-1 z napastnikiem na skrzydle
jak chcesz się bawić w trenera i wyliczanie błędów to wypada napisać nie tylko co było źle, ale jak wg ciebie powinno to wyglądać..

Czyli jak nie 4-5-1 (w tym meczu z tym skladem) to co? Jeśli 442, to kto na skrzydle za drzyzge?

Cytat:
2. Drzazga nigdy nie będzie skrzydłowym, kilka razy go tak wystawiano i zawsze, uuZAWSZE zawodził
to kto za niego? Cywka?
Cytat:
3. Postawienie na Mójtę to ZBRODNIA, tego wkładu do koszulki trzeba się po prostu pozbyć
czyli co wyjść w 10? A jak nie to kto powinien grać?
Cytat:
4. Zagranie w otwartą piłkę jak nie ma się połowy podstawowego składu....
przecież to tylko tak wyglądało że względu na brak obrony we wczorajszym meczu. wątpię żeby takie były założenia przed mecowe...
Ddf
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.11.2016, 11:24
Cywka podobno na lawce z kontuzja siedzial.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 20.11.2016, 11:26
Vinci napisał(a):Wyświetl post

Kto w ogóle jest teraz u nas trenerem bramkarzy?
niejaki Łaciak
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Stary 20.11.2016, 11:37
Tak słabego bramkarza to w Wiśle dawno nie było! Myślę, że Juszczyk i Jovanić by tyle nie wpuścili co Załuska!!! Podziękować temu panu, bo po co marnować pieniądze na jego kontrakt?
Mójta to jest dopiero dramat, kompletnie nie potrafi bronić, wolny, statyczny, ustawić się, odebrać piłki, prowadzić piłki!!! Kto go zatrudnił? Jan Frederiksen był 100x lepszy, a Paljić 1000x, a Sadlok to Pan piłkarz, który nie powinien zostać zwolniony na ten mecz!!!
Uryga to nie jest żaden piłkarz, wypożyczyć, oddać za darmo, poziom 2, 3 ligii.
Cywka o wiele lepiej by zagrał na lewej obronie niż Mójta, bo ma przynajmniej szybkość, dynamikę, kondycje.
Bartosza nie ma co winić, bo to jeszcze jest junior!!!
Popović drewno, Drzazga 2 liga, Boguski parodysta!!!
Trzeba dzwonić po Oresta Lenczyka, bo duet trenerów nam zafunduje spadek!!!
Broniszewski tyle nie przegrywał!!!!!
Kaziu wciągnął nosem Sobola i Kmiecika, nawet za bardzo się nie emocjując tym meczem!!! Wiedział, ze wygra na 100%

Myślę, że Miśkiewicz by lepiej zagrał na lewej obronie niż Mójta!!! Mójte trzeba pogonić jak najszybciej, bo to jest specjalista od spadków!!! Stałe fragmenty go nie usprawiedliwiają!!!
Zachara to powinien być ukarany finansowo, za to że ustalił sobie date ślubu w trakcie sezonu!!! Jakby nie można było za miesiąc!!! Zachara wciąga nosem Drzazge!!!
Ostatnio edytowane przez Davss875 : 20.11.2016 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 20.11.2016, 11:42
Misiek powinien na stałe zastąpić Załuskę. Jest jaki jest, ale gorszy od Łukasza z pewnością nie będzie. Zobaczymy jak zagramy teraz, gdy wróci Zachara, Sadlok, Mały, Rysiek, Jović.

/edit: byłbym zapomniał. Ludzie, którzy piszą że Zachara jest .....m bo poszedł na własne wesele, powinni zostać zamknięci w jakimś odizolowanym pomieszczeniu dla ludzi z wrodzoną tępotą umysłową. No pizgania się do piłkarza o WŁASNE wesele to jeszcze nie widziałem...
Ostatnio edytowane przez wolfu : 20.11.2016 o godz. 11:55.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.11.2016, 12:17
nieznajomy napisał(a):Wyświetl post
Biedny ten Mączyński, marnuje się chłopak.... (tak jak Pazdan, tylko ten przynajmniej gra w LM)
Nie rozumiem tego wychwalania Mąki. To taki drugi Tomas Jirsak (choć tego na początku próbowałem bronić). Coś tam czasem ładnie zagra, zrobi fajną asystę, ale głównie podaje do tyłu i do najbliższego, przez większość czasu niczym się nie wyróżnia, na defensywnego się nie nadaje, a i ciągu na bramkę za grosz.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 20.11.2016, 12:36
Mojta chyba ma najlepszy strzal ze stojacej pilki w lidze. Moze na skrzydlo go dac?
Odpowiedz cytując
Samuraj
Junior Member

Od: 04.2016

Stary 20.11.2016, 13:15
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
jak chcesz się bawić w trenera i wyliczanie błędów to wypada napisać nie tylko co było źle, ale jak wg ciebie powinno to wyglądać..

Czyli jak nie 4-5-1 (w tym meczu z tym skladem) to co? Jeśli 442, to kto na skrzydle za drzyzge?

to kto za niego? Cywka?
czyli co wyjść w 10? A jak nie to kto powinien grać?
przecież to tylko tak wyglądało że względu na brak obrony we wczorajszym meczu. wątpię żeby takie były założenia przed mecowe...
Już odpowiadam:
Według mnie patrząc na poprzednie mecze i zawodników jakimi dysponował Radek w tym meczu:
sytem 4-4-2
Załuska
Bartosz-Głowacki-Uryga-Cywka
Boguski-Mączyński-Popović-Mójta
Brożek-Drzazga
i Brlek na zmianę jeśli ktoś złapie kartki.
Nie trawie Mójty ale z barku wielu zawodników mógłby na pomocy pobiegac i robić wrzutki, podobnie Bartosz na drugiej stronie. Nic więcej od nich bym nie wymagał poza dośrodkowaniami.

Postawienie na zagęszczenie środka gdy wiadomo ze przeciwnik ma dobrych skrzydłowych to nie jest dobra taktyka. Pozatym gra Bartosz i Drzazgi na boku gdzie obydwoje mają ciąg na bramkę i przede wszystkim chcą grać do przodu powoduje że mamy odkrytą ta stronę boiska. W środku grało 3 zawodników o podobnej charakterystyce a z przodu biegał osamotniony Brożek, który ani sprinterem nie jest ani z obrońcami nie powalczy fizycznie. Drzazga na skrzydle do gry sie nie nadaje. Każdy to widział.
Mimo wszystko chce wierzyć że Sobol sobie poradzi. W następnych meczach będzie miał lepsza sytuacje kadrową i powinien to ogarnąć. Jestem z Wisła na dobre i na złe, czy wygrywa czy nie zawsze kibicuje jej.
Ostatnio edytowane przez Samuraj : 20.11.2016 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Stary 20.11.2016, 13:19
Po pierwsze Drzazga na pomocy gdzie w kazdym meczu gdzie tam grał wygladał beznadziejnie. A pod bramka umie sie swietnie znalezc. Drugi Brlek jako podwieszony za Pawlem czyli kolejny pokaz kunsztu trenerskiego naszego duetu. I Mojta na obronie gdzie chyba kazdy kto ogladal mecze z nim nie wpuscil by go do bronienia. Na lewej obronie juz dziki Donald byl pewniejszy. Mecz po prostu przegrany taktycznie.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 20.11.2016, 13:29
Ludzie, odpowiedzcie sobie na pytanie, jak chujowy musi być Cywka, skoro na boku obrony gra Bartosz z Mójtą, a na skrzydle Drzazga? BA! Krzyśka Drzazgę zmienia Żemło, a Bartosza Porębski?
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Stary 20.11.2016, 13:43
Pisałem już ze Cywka byl na lawce tylko jako widz bo siedzial na niej z kontuzja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów