|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
...ale niestety smród pozostał....
dobry ruch z akredytacją.powinni jeszcze wystąpić na drogę sądową i klub i Sadlok osobiście ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Klemba odpalony, wierszówkę skasował, na jego miejsce przyjdzie kolejny oszołom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem jak ludzie mogą kupować jeszcze tego szmatławca, wspieracie właśnie takie osoby, które umieją tylko pluć i oczerniać nasz klub i nawet nie przeproszą za te kłamstwa. Kiedyś Jawor, dzisiaj Klemba.
Nie kupujcie tego GóWna, będziecie zdrowsi i mądrzejsi. Nie wspominając już o Michniku i jego politycznych urojeniach. Naprawdę, szkoda tych 3 zł ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.11.2016 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czegoś tu bardzo nie rozumiem. Chciałbym, aby klub postawił kropkę nad i. Skoro Wdowczyk nie miał prawa do rozwiązania umowy, to należy: a.. uznać jego wypowiedzenie za niebyłe, b. zwolnić go dyscyplinarnie w trybie natychmiastowym, c. pozwać o odszkodowanie za straty wizerunkowe, d. upublicznić kroki abc, i to jak najszybciej. Nie rozumiem, dlaczego Wisła akceptuje postępowanie Wdowczyka, jeśli jest ono bezpodstawną samowolą!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Obstawiam, że jednak sami nie są na 100% pewni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Fajnie, że w końcu opinia piłkarza. I to piłkarza, którego większość osób uważała za najbardziej siejącego ferment czy chcącego odejść z Wisły. Tym bardziej uwiarygadnia to działania Zarządu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Moi znajomi mierzą siły na zamiary i nie są już dziećmi - nie mierz innych swoją miarką. Wiecej z Toba na ten temat dyskutowac nie zamierzam bo do niektorych rzeczy jeszcze nie dorosłeś. E: Wester - ale jak mozna mówić o tym ze nie sa optymalną opcja skoro klub nie wyraził nawet chęci by im przedstawić ofertę. Tyle w temacie, temat nieaktualny bo przerzucili pieniadze na co innego.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.11.2016 o godz. 12:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego zakładasz, że władzę nie są zainteresowani dodatkowymi wpływami ? Może po prostu Twoi znajomi to nie jest optymalna opcja na ten moment i może zamknąć inne drogi. Kto interesuje się trochę polityką doskonale rozumie dlaczego zarząd nie spieszy się z pozyskaniem sponsora na front koszulki.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nowa ustawa hazardowa?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To powinno na chwilę pomóc z cudłatymi myślami i innymi siejącymi ferment poplecznikami rodem z tt czy innych wylęgarni farmazonów.
Tylko Wisła! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook, proszę Cię wyluzuj... nikt Wiśle to nie życzy źle i nikomu myślę nie zależy tu na tym by Wisła miała jakieś problemy z licencją. Licencja licencją a ja spokojnie czekam na to, jaki skutek będą miały złożone roszczenia Wdowczyka w pzpn-ie. A tak w temacie... ja już kilka innych oświadczeń poprzednich zarządów czytałem a później było jak było...
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja to mam wrażenie że kasa z mojego karnetu idzie na ryzy papieru i toner do drukarki. O wiele bardziej wiarygodne byłoby zwołanie na dzisiaj konferencji z 4 zawodnikami z których każdy mógłby się wypowiedzieć jak to faktycznie jest. Zamknęłoby to usta wszystkim. Na konferencję zaprosiłbym też rzeczonego redaktora z GW. Konfrontacja byłaby ciekawa
Dobrze czytająca osoba zauważy że w oświadczeniu nigdzie nie jest zaprzeczenie że nie złożyli wniosków o zerwanie kontraktów: Cytat:
No ale to taki szczegół |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gdyby ktoś miał wątpliwości czy klub i Sadlok mają rację, to rozwiał je sam autor paszkwilu: Klemba napisał(a):
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.11.2016 o godz. 18:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nowa ustawa hazardowa ma nam dać nowego sponsora?
Przecież ona w założeniu ma jeszcze bardziej zaostrzyć prawo względem zagranicznym bukmacherów. Nie wiem na czym opieracie swój optymizm. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są dwie wersje: MF i Gowina. Trzeba trzymać kciuki żeby ten drugi postawił na swoim.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.11.2016 o godz. 18:48.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja osobiście słyszałem o bukmacherze jako naszym nowym sponsorze strategicznym już miesiąc temu, stawiałem an STS lub Millenium. Chwilę później pojawiły się głosy o Bet at home ale pomyślałem ,,nie, raczej nie".
Dziś ktoś znowu pisał, że to może być Bet at home. W sumie może rzeczywiście czekają na ustawę hazardową i są z nimi dogadani, to przecież z BAH łączyła nas kilka lat temu korzystna umowa, która została nam niejako wyrwana przez polityków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Obecnie rząd chce za wszelką cenę zwiększyć wpływy do budżetu.Wielkim niewypałem okazał się podatek handlowy, więc planują nawet całkowicie śledzić ciężarówki transportujące paliwa aby uniemożliwić nieuczciwym firmą unikanie płatności podatku vat. Idąc tym tokiem wątpię by zezwolili buką niepłacącym podatków w PL na tak dochodową działalność w naszym kraju. Władze naszego kraju mogą stwierdzić, że klub współpracujący z zagranicznym bukiem będzie w stanie ukryć przychody a tym samym uniknąć płacenia podatku od zysków(oczywiście w przypadku Wisełki nie ma mowy o zyskach, więc i tak podatku klub nie płacił). Zajmują się ustawą hazardową zapewne po to by zalegalizować coś co polityką jest potrzebne, coś takiego z czego będą , albo(nielegalnie) już korzystają @ szprotson - wszyscy mamy takich znajomych co to mówią ile by chcieli zrobić, ale nie mogą, bo coś tam ciągle stoi na przeszkodzie, więc szkoda nawet żeby się chwalili pustymi słowami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Dobrze wygląda akcja minikarnet za 50pln na cztery ostatnie mecze. O tym w wyborczej pan Kalemba- z cofniętą akredytacją- nie napisał
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nikt mu o tym nie doniósł...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O to idzie żeby płacili u nas podatki, tak jak płacą wszędzie indziej. I bukmacherzy chcą to robić w zamian za możliwość normalnego funkcjonowania na rynku (choćby reklam i sponsoringu).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.11.2016 o godz. 14:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W punkt (choc kwestia czy ironiczny czy nie)
Jeśli ktoś chodź troche znasz sie na PR, wie, ze aby dziennikarze pisali o Tobie, to podsylas im gotowe, fajne artykuly, ktore oni troche przeredaguja, tak wiekszosc robi, wiec dzieniikarze nie maja czasu sledzic wszystkich rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli zarząd rzeczywiście ma coś na sumieniu w kwestii Wdowczyka, to mam nadzieję, że w skrytości każdy z nich teraz cierpi. Nie twierdzę, że z Wdowczykiem by nie przegrali, ale jestem pewien, że wyglądałoby to inaczej.
Bo teraz to wygląda tak, że biegaczowi, który wreszcie wstał i zaczyna się rozpędzać ktoś znowu chamsko podłożył nogę i on już po prostu nie ma siły na nic więcej. I obawiam się, że Wisła jest mentalnie na autostradzie na dół ligi. Wykonali heroiczny wysiłek, aby wreszcie się pozbierać, po czym znowu wszystko zjebało się... To niestety nie jest takie proste, że bierzesz charyzmatyczną legendę klubu i robisz z niej trenera. To przejebanie ciężki kawałek chleba, wymagający lat doświadczenia, warsztatu, siły. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Nesta ale co zarząd ma mieć na sumieniu?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię "jeśli". Na ten temat jest tyle różnych opinii, z różnych źródeł, że moim zdaniem nie ma opcji, aby wina była w 100% po jednej stronie. Może trzeba było jakoś negocjować, aby chociaż został do końca rundy (czyt.: do długiej przerwy). Mam po prostu wrażenie, że można było zrobić więcej, aby go zatrzymać. Nawet kosztem przełknięcia pigułki, że to Legionista, korupter itp. W tej sytuacji najważniejsze jest dobro Wisły.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|