|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poleci ktoś pocztę kwiatową? dobre ceny oraz szybkość realizacji zamówienia ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam wszystkich, spotkał się ktoś ostatnio z jakąś promocją na dekoder do naziemnej tv? chodzi mi o sklepy typu Auchan, Tesco
pozdrawiam ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś miał może zabieg po złamaniu kostki bocznej i skręceniu stawu skokowego?
Komuś się udało bez zabiegu, śrub, itp? Jak długa jest przerwa, bo słyszałem różne wersje od 2 miesięcy aż do 4 miechów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poszukuję dość pilnie dekoratorki weselnej. Tylko jakieś sprawdzonej i w miarę rozsądnej cenie. Do dekoracji sala bukiety auto. Może ktoś coś słyszał albo ma z własnego doświadczenia?
Bo jak dzisiaj usłyszałem 250zł za sam bukiet to aż mnie.... Będę wdzięczny za pomoc ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś orientuje się gdzie mogę wydrukować sobie spisany tekst w formie książki w kilku egzemplarzach na pewną okazję?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Pytanie do osób ze Skawiny/okolic, czym obecnie w okresie wakacyjnym najlepiej/najszyciej dojechać z Placu Inwalidów/Dworca Głównego do Skawiny, jakiś bus ?
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
przez Plac Inwalidów jeździ bus stricte N. Kleparz- Skawina, a także wszelakie busy typu Wadowice, Zator itd które przejeżdżają przez Skawinę. Galeria -Dworzec są busy przy galerii na tych parkingach, lub można podejść pod dom turysty -tam jest bus do Skawiny który ma dosyć częste kursy. (rozkładów nie posiadam) No albo MPk pchać się na Czerwone Maki i tam jest kilka autobusów jadących na Skawinę Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jakim programikiem (prostym!) szybko"zmniejsze" pliki nagrane komórką? Mam ich trochę w formacie mp4 i paru minutowy filmik zajmuje kilkaset megabajtów...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam tablet. Chce by służył mi on w pracy w terenie, stad szukam mobilnego internetu. Tablet ma wejście na karte SIM.
Jakie mam potrzeby? 1) NET mam w domu stacjonarny, w komórce, ten ma być niezależny stricte do pracy: odczytać maila, znaleźć działkę na geoportalu, cos wyczytać. Robienie Wi-Fi z telefonu odpada. 2) pakiet danych - jako ze będzie to tylko uzupełnienie posiadanego internetu pewnie wystarczyłoby mi średnio 1-2 GB miesięcznie. 3) karta czy abo- obojętne 4) miesięczny koszt- marzy mi się 10-15 zł miesięcznie, nie więcej. Aero? Jakiś inny pomysł? Dopiero będę drążył temat, rzucam hasło bo może ktoś jest bardziej na bieżąco. Jakby co to priv. Dzięki z góry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Korzystał z was z gwarancji rozszerzonej w RTV AGD ? chciałbym oddać tv bo mi się pikseloza zrobiła.....i naprawdę wymieniają sprzęt na nowy jak się nie uda zrobić ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bodajże po 3 krotnym wysłaniu do serwisu (musisz to sprawdzić) piszesz wniosek o wymianę sprzętu i odsyłasz znów do serwisu. Później dostajesz w ciągu iluś dni (do 2 tygodni) informację zwrotną czy sprzęt będzie wymieniony czy nie. Zazwyczaj wymieniają, możesz też za dopłatą czy coś wziąć lepszy sprzęt, ale oczywiście tylko w punkcie. Nie ma zwrotów pieniężnych, jak weźmiesz tańszy sprzęt nie zwrócą Ci różnicy.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Z zasięgiem najlepiej szukać czegoś w play bo masz roaming innych sieci, jeśli nie ma nadajnika play to łączysz się po t-mobile np. W zeszłym roku nad morzem używałem i działał super. W t-mobile jak weźmiesz kartę to masz pakiet internetu chyba właśnie 2 gb za 15 zł. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ABGwislakABG Dzięki wielkie a nie wiesz może ile trwa "naprawa" ? czyżby magiczne 24 dni robocze ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W moim przypadku to było do 3-4 dni roboczych. Reszta to wysyłka (w 1 i 2 stronę).
Tak miałem w przypadku ASUSa. Generalnie do 14 dni dostawałem sprzęt, po czym się wkurviłem i złożyłem wniosek o wymianę. Na całe szczęście model już dawno wycofany ze sprzedaży, więc miałem wymianę sprzętu. Zależy jaka marka, jaki ma serwis, jak długo "leżą w oczekiwaniu na realizację zlecenia", gdzie siedziba serwisu. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetnie właśnie przeglądam papiery gwarancyjne które skończyły się w lutym br...brawo ja....mimo to dzięki jeszcze raz....
Kocur LG LG42LS3450 kupiłem go w 2013 r akurat jak gwarancja się skończyła zaczęły się problemy,teraz mam pionowy pas pikseli,ale jak tv się rozgrzeje to jest ok...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.08.2016 o godz. 17:53.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaka marka / model ? dobrze wiedzieć na przyszłość jakby co ...
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Hej, szukam filmu, googlowałem po polski i angielsku i nie mogę znaleźć. Może kto z forumowiczów będzie wiedzieć jak się nazywa. Z filmu pamiętam tylko jedną scenę. Gość grał na gitarze w nocy na balkonie(chyba gdzieś w Kalifornii) i w oddali gdzieś ktoś z nim zaczął grać. To był film biograficzny i pamiętam, że tuż przed napisami znalazło się info, że potem spotkał tego drugiego gitarzystę i założyli razem zespół.
Kojarzy ktoś? ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiś dobry klub go go w Krakowie (okolice rynku) na wieczór kawalerski? Żeby dziewczyny też nie były bardzo natrętnie i nie namawiały na drinki za niewiadomo jakie pieniądze. Jasne, że w takim klubie trzeba trochę kasy zostawić, ale bez przesady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pisz do Meresia, może coś poradzi.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pracuje ktoś z Was w jakimś telekomie (Orange, T-mobile, Play) ?
Potrzebuję dobrą ofertę na 2 numery. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pracuje ktoś Was w Sanepidzie w Krakowie lub zna kogoś z tej instytucji? Jakby co to priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany polecicie jakiś sklep filatelistyczny czy coś w ten deseń? Mam w cholere znaczków jeszcze z dawnych czasów i zależy mi , żeby to ktoś wycenił i sprawdził, czy może jest w tym coś wartego.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Sklepu akurat nie znam, ale pod Halą Targową w Niedziele można spotkać handlujących znaczkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Plac Szczepański na rogu?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poleci ktoś gabinet rehabillitacyjny, gdzie ceny nie są z kosmosu?
Potrzebuje dostać się na krio, pole magnetyczne, lasery. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|