|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Okej to w takim razie mea culpa, musiało mi to gdzieś umknąć.
Zdaję sobie doskonalę sprawę, że nie stać nas na klasowego szkoleniowca, ale wydaję mi się, że Wdowczykowi skończyły się pomysły a i piłkarze przestali wierzyć w niego Dlatego też dymisja powinna zostać przyjęta. Nowa miotła to zawsze jakaś świeżość w szatni i całkiem inne podejście piłkarzy. Może Mandrysz? Może Skorża(tfuu)? Kocian? Ojrzyński? Chociaż jak patrzę na te nazwiska to przestaje wierzyć w to co pisze.. @ABGwislakABG Wywiad z naszą Panią Prezes: Sporo kontrowersji ostatnio pojawiło się wokół Dariusza Wdowczyka. Po pierwsze czy prawdą jest, że trener chciał podać się do dymisji? Po drugie czy rozmawiała Pani na temat tych zawirowań, jak i wyników z naszym szkoleniowcem? Rozmawiałam z nim i jestem pewna, że to wszystko poukłada, natomiast nie mogłam rozmawiać na temat dymisji, bo takiej nie było. Nie było takiego tematu - zarząd Wisły Kraków i Dariusz Wdowczyk dowiedzieli się o tym z mediów. Tutaj niestety mieliśmy do czynienia z pewnego rodzaju niekompetencją niektórych dziennikarzy i gonieniem za sensacją za wszelką cenę. Tempo publikowania zdecydowanie wyprzedziło rzetelność. Podkreślam nie chodzi o formalne pismo złożone przez trenera, czy o jakieś zapytanie w tej sprawie. Po prostu nie było nawet takiej rozmowy. Nigdy. Czyli dymisji nie było. Powód: Część wywiadu.
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 12.09.2016 o godz. 10:36.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|

|
||||||
|
|