|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Też się zastanawiałem, jutro zeskanuje umowę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
białych koszulek nie ma w sprzedaży?
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
1) https://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kol...2013_14_biala/ 2) https://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kol...2015_16_biala/ 3) https://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kol...10_2011_biala/ z ktorego sezonu to raczej bez znaczenia, i czy ma taki czy inny krój, wazne ze wislacka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wracając do kupna biletów online, swoją drogą jest to chore, że możesz kupić bilet online ale musisz mieć kartę kibica, którą należy wyrobić na stadionie... To jest pierwszy punkt do zmiany, mega ułatwienie dla ludzi kupujących online.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
To jest zabawne. Grupa ludzi ratuje topielca. I kiedy już go z wody wyciągają, to nadlatuje grupka z obiekcjami:
"Nie wy! Pamiętacie, co zrobiliście diesięć lat temu? Czekajmy aż ktoś inny przyjdzie do ratowania". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
Do wody wrzucili topielca właściciele i zarządcy poprzez swoje absurdalne zarządzanie i nie nauczenie topielca pływać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Odpowiedź Cupiała w najlepszych czasach wyglądała zawsze tak samo: zmienić trenera/prezesa i kupić nowych piłkarzy. Tylko z uwagi na zapaść polskiego futbolu w pewnym momencie nie było już kogo kupić. Co mają do tego wybryki WSH? Dodajmy, ze WSH to nie SKWK i nie TS, chociaż i tak każdy tutaj wie lepiej... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
I tutaj kolejne pole do popisu dla marketingu. Do czego może się ona jeszcze przydać w mieście czy sklepach (nie tylko klubowym)? Na zachodzie, w idealnych modelach funkcjonowania, takimi kartami można posłużyć się nawet przy miejskich parkingach czy zakupach. Może kiedyś, małymi kroczkami, doczłapiemy do takich luksusów w każdym większym, polskim mieście.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 25.08.2016 o godz. 07:15.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Czego oczekujesz od klubu pisząc o dostosowaniu oferty do dzisiejszych czasów? Sprzedaż przez internet jest. Lepszego marketing? Co to znaczy? Pretensje widzę są do klubu, że na mecz mało ludzi przychodzi a to wg mnie znak czasów - ludzie mają piłkę w Krakowie gdzieś. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zupełnie się nie zgadzam.
W Krakowie popyt na piłkę i na Wisłę jest ogromny. Weźmy mecz z Zagłebiem - nie o mistrza, nie o puchary, nie ligowy klasyk tylko o zwykłe TOP 8. Do tego poprzedzony latami mizerii sportowej i brakiem jakiegoś super klimatu przy klubie. I co? I jest ponad 20 tys. ludzi, super atmosfera, znów się o meczu rozmawia, znajomi się umawiają itp. Zatem potencjał i rynek jest ogromny . Problem jest taki, że jak pisano wyżej - konkurencja rozrywek jest już coraz większa, ludzie oczekują jakości za produkt za który płacą i co może najważniejsze - są mocno rozpieszczeni Wisłą z ostatnich lat. Więc dla nich przeciętność nie jest niczym atrakcyjnym. Samo posiadanie klubu w ekstraklasie, nie jest czymś co przyciągnie ich na stadion. Musi iść jakość i produkt. Do tego zakup biletu to też zakup mocno bazujący na emocjach, ogólnym trendzie i klimacie. To tak jak z reprą - krok po kroku, wizerunek związku, poziom sportowy, super kanał na YT, mnóstwo większych i mniejszych działań - i teraz wszyscy wręcz chwalą się tym, że idą na kadrę. A pare lat temu to był obciach. I Wisła zacznie powoli wychodzić na prostą. Pojawią się sponsorzy, poprawi się klimat, poprawią się wyniki. I frekwencja zacznie iść do przodu. Ale niestety w obecnym modelu kibicowania w Krakowie Wiśle, nie odwrócimy kolejności lub będzie o to bardzo trudno. Co nie znaczy, że mamy nie robić akcji zachęcających do przyjścia na stadion. I nie ma się co obrazać i pisać, że Wisła w potrzebie, trzeba przyjść itp. Takich ludzi, do których trafia ten komunikat jest pewnie właśnie ok 10 tys. z czego część też taka co chodzi zawsze. Kolejne segmenty przyciągnąć trzeba będzie już inaczej, bo to po prostu inny rodzaj kibica, który jednak zostawi w kasie takie same pieniądze. Ale już pojawiają się dobre komunikaty: Cytat:
Ostatnio edytowane przez nesta : 25.08.2016 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie.
Niech nawet przyjdzie raz w roku i cały mecz prześpi. Wisły to nie interesuje. Ma zrobić jak najwygodniejszy system kupna biletów przed meczem, w dniu meczowym i online. Kibic to kibic i zostawi takie same pieniądze. Co oczywiście nie znaczy, że mamy nie premiować tych, którzy pojawiają się na stadionie regularnie. To takie abecadło i zapewne krok po kroku wszystko będzie porządkowane. Najważniejsze, że wreszcie w klubie są ludzie, którym się chce, którzy robią to z serca, a nie rzucą pare mln., kupią paralityka, zmienią trenera, a reszta struktur zarasta chaszczami. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dobre wiadomości. Już nie mogę się doczekać jutra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
"Zapowiadana na dzisiaj konferencja prasowa, na której miał zostać przedstawiony nowy zarząd Wisły Kraków SA, została przesunięta na jutro. To dlatego, że przy ul. Reymonta sporo się dzieje i jest szansa, że wkrótce kibice otrzymają dobre informacje. Przede wszystkim o sponsorach, którzy mogą wspomóc klub. "
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...kanu,10551038/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
będzie dobrze. widać że są ludzie chętni zainwestować i promować się na Wiśle. Jak zobaczą że Wisła jest w modzie to będzie ich jeszcze więcej. Wbrew pozorom lepiej możemy wyjść na większej liczbie mniejszych inwestorów niż na jednym większym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oby było więcej takich ludzi jak Pan Krzysztof Targosz. Zwykli kibice też mają dużo do zrobienia.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dokładnie! Każdy pomaga tak jak może. Sam KT klubu nie uratuje, dlatego kupujcie bilety! Nie myślcie ze jeden bilet nie zrobi różnicy. Każda osoba na stadionie, każdy sprzedany bilet jest sygnałem dla sponsorów że Wisła jeszcze nie zginęła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja dodam, że to samonapędzające się koło. Więcej kibiców to dla sponsora większa pewność, że jego sponsoring będzie bardziej skuteczny. Więc do dzieła!
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem się szarpnąć na Gold albo chociaż na Silver i ... nie ma biletów ?! Są niedostępne ? rozdane ? sprzedaż zawieszona ? Czy może po prostu już wszystko poszło ?!
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Chciałeś kupić przez Internet?
Chyba trzeba osobiście: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_ze_slaskiem/ "Bilety można nabywać w siedzibie klubu - w pokoju nr 3 (wejście od ul. Reymana). Płatność: zarówno gotówką, jak i przy użyciu kart płatniczych. Możliwy jest również zakup przez telefon, w tym przypadku płatność dokonywana będzie przelewem (do dwóch dni przed meczem)." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie chyba, ale na pewno - biletów VIP nie kupisz internetowo.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
silver to moim zdaniem szajs. byłem raz... dla mnie za nisko - guzik widziałem (w sensie widzenia całego boiska)
Ostatnio edytowane przez arti : 25.08.2016 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A silwer to nie czasem vip ale na boku? I wszystko zalezy w ktorym rzedzie ma sie bilet.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę nie rozumiem tego kupowania biletów VIP tylko osobiście na stadionie. To jakaś forma weryfikacji czy nie mam dziurawych spodni i czy nie śmierdzi mi z gęby ? I czy będę pasował do towarzystwa ?
Jakby nie było to jednak utrudnienie i dodatkowa fatyga. A tak chciałem usiąść jak na dawnym A ![]() Nie mam do tego sekretarki a samemu nie mam kiedy zasuwać na stadion więc ... kupiłem tam gdzie zwykle ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|