|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kto musi niech tu pisze o tym panu bo już na szczęście nie może być to w temacie Wisła Kraków piłka nożna
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.08.2016 o godz. 13:48.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Plusy i minusy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Plus jest taki, że chyba sobie wytatuuje jego życiowo-rowerowe motto, albo chociaż powieszę w szkle na ścianie, bo bardzo mi się ono spodobało
Ostatnio edytowane przez fialo : 23.08.2016 o godz. 14:19.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
pewnie niedługo będzie mu można PDW ze stadionu wysłać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Smród jaki po nim pozostał będzie się rozchodził dobre parę lat...
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.08.2016 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jednego nie rozumiem. JM przejmuje Wisłę w sierpniu 2016 r. MŻ i jego żona zostali przez JM oszukani w 2014 r. Mijają tygodnie zanim media głównego nurtu podchwytują temat, a środowisko wiślackie zaczyna coś robić w temacie. Gdzie był MŻ? Komentował mecze Termalici na Eurosporcie przez siedem dni w tygodniu?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wyręczył go doskonale Knura, Weszło ze Stanowskim na czele, reszta twittujących. Po co lecieć z miotłą, gdy cała brygada już napierrdala z mopem?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to,że wytarł sobie gębę Wisłą Kraków i jak teraz mają sponsorzy patrzeć na Wisłę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, ale dziennikarzom to zajęło jakiś czas. A MŻ wiedział, co się święci w chwili ogłoszenia przejęcia klubu. Nie poleciał do TS/SKWK ostrzec?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W naszym narodzie jest coś takiego, że lubimy na każdego z każdej okazji czy też z jej braku napierrdalać.
Uwierzyłbyś po oświadczeniu SKWK, że Mereś jest spoko (tym bardziej, że zna klimat kibicowski) w gimnazjalne wykształcenie, wyłudzanie vatu, współpracę ze zorganizowaną grupą przestępczą i przewiniętą żonkę Maćka? Niezbyt. Ja również w 7 plag egipskich/Wiślackich miałbym problem, by uwierzyć. Skoro Maciek nakurvia w Meresia poszłoby info (np. od SKWK/TS), że delikatnie mówiąc Maćkowi nie zależy na dobrym imieniu Wisły wrzucając na właściciela. I wiadro pomyj, np. na tym forum czy forum SKWK, interii, weszło itd. Potem jednak się okazuje, że Maciek ma rację. Ale... Kto przyzna się do błędu i przeprosi? Nie mówiąc o zadośćuczynieniu/żalu za grzechy/mocnym postanowieniu poprawy? I na co mu to? Żuraw poszedł podobną drogą, pewnie z podobnym myślotokiem. Szacunek, reputacja, wizerunek - nie odbudujesz, nie naprawisz, możesz tylko rozjebać. Takie są realia.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 23.08.2016 o godz. 18:38.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie chcę/nie chciałem przypierdalać się do MŻ, którego nota bene wielkim fanem nie jestem, po prostu staram się zrozumieć. Ok, mechanizm: "nie wychylam się, bo nic na tym nie zyskam, a jeszcze mogę stracić" jest b. prawdopodobny, to często spotykana postawa. Ale MŻ to podobno Wiślak. Nie poczuwał się? Nic, zero? Nie osądzam, po prostu próbuję zrozumieć i poznać Wasze zdanie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślak bo piłkarz, bramki i występy czy kibic? Według mnie jest tutaj znacząca różnica.
I tak jak pisałem, może nie chciał tracić szacunku/reputacji/wizerunku jako legenda Wisły, Wiślak, bo i tak zajebiście ciężko zdobyć "przepraszam, odszczekuje". ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślak, bo chyba (?) Wisła była dla niego czymś więcej niż miejscem pracy. Może masz rację.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno chodzi o to, że:
a. mowa o byłej.żonie Żurawskiego ( ciekawe czy ich rozstanie się.nie pokrywa z tym czasem) b. MŻ nawet nie wiedział, że JM jest w to zamieszany c. jeżeli a, to prawda, to pewnie Żurawski wstydził się.publicznie przyznać, że ma rogi... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może masz rację. Mimo wszystko zbieg absurdów jak w filmach z Benny'm Hillem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pisał Jadczak na twitterze że jest pewny, że Żurawski nie wiedział o Meresińskim. EOT.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
no ale moze Zurawiowi głupio sie do takich porazek przyznac, moze tak jak ibuti pisze ma rogi, moze nie, nie wiem, nie znam dupy, ale moze po prostu MŻ zawierzył ze skoro JM jest z Citkowym to robią juz normalne interesy. Niemniej jednak szepnąć słowko na ucho mógl -tu i ówdzie. Dzięki temu nikt by go dziś nie pytał : Maciek, czemu ....a siedziałeś cicho jak sie nam dom palił ? no ale Żuraw i Żuraw.. przypomnijcie sobie oświadczenie które napisała grupa kapitałowa po sprzedaży klubu.... Patryku Vega - masz przekozacki materiał na film! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Znaczy że nie powinien wiedzieć? Że nie znał osoby która wiedziała? Że nie mógł się dowiedzieć? Spuścić trzeba na to kurtynę milczenia, zgoda ale żeby tak od razu wybielać? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A może to Żurawski podpowiedział pismakom gdzie mają szukać haków.
Skąd wiecie kto i kiedy do kogo dzwonił. Żal mi Meresia. Bez niego jest tak strasznie NUDNO. Normalnie nic się nie dzieje. Skończyły się te wszystkie artykuły w prasie. Jak tu żyć panie Kubo, pytam jak żyć bez tej reklamy i tych emocji za co jeszcze mogą cię wsadzić. Powód: pismakom
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 24.08.2016 o godz. 21:20.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ma jeszcze 1,5h, żeby znowu czymś błysnąć... w przeciwnym razie czeka nas 1 dzień od miesiąca bez nowej afery...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Od wczoraj jest osobą fizyczną... o co Ci chodzi?
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Coś wiadomo co słychać u Kubunia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Citko o Meresińskim: To wybitny oszust! Wykiwał mnie! Żałuję... http://www.se.pl/wiadomosci/polityka...je_883035.html JM do dziennikarzy: Cytat:
![]() E: L w LM, najwyzszy czas na zmianę stopki. Pana Oleszka i 'extranet' zastępuje Pan Pilch do spółki z JM
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.08.2016 o godz. 08:08.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
temat należy zostawic dla potomnych.
Juz w formie zabawy: Jak myslicie, co nastepnego od.......i Kubuś biorąc pod uwage stan faktyczny. Jak myślicie co odjebie? ![]() Może okaze sie ze Jabłczynską to chciał porwać dla okupu, albo że wział w providencie 100.000 na księdza? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
OT:/ Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.08.2016 o godz. 09:39.
![]()
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Teraz to już strach na tym forum cokolwiek pisać
Pól kraju czyta, a później przedruki w gazetach, twiterach i cholera wie w czym jeszcze ![]() Meresiński najbliższe TWSD Awards w kategorii odkrycie wygra w cuglach. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Polecam przesłuchanie najnowszego hattricka. Kilka ciekawych opowieści Jadczaka o naszym, całe szczęście, byłym już, właścicielu.
https://soundcloud.com/hattrickpl/hattrick-342016 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Olbrycht mimo to,że za Panem nie przepadam dziękuje za dawkę humoru o Jakubie M w super piątku
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Ekstraklasa: Rozkład Wisły Kraków
http://www.rp.pl/Pilka-nozna/3082899...akow.html#ap-3 Cytat:
Cytat:
![]()
||
|