![]() |
Jakub M.
Kto musi niech tu pisze o tym panu bo już na szczęście nie może być to w temacie Wisła Kraków piłka nożna
|
Plusy i minusy? :D
|
Plus jest taki, że chyba sobie wytatuuje jego życiowo-rowerowe motto, albo chociaż powieszę w szkle na ścianie, bo bardzo mi się ono spodobało :D
|
pewnie niedługo będzie mu można PDW ze stadionu wysłać:)
|
Cytat:
Nie pedałujesz nie jedziesz :-D |
Smród jaki po nim pozostał będzie się rozchodził dobre parę lat...
|
Jednego nie rozumiem. JM przejmuje Wisłę w sierpniu 2016 r. MŻ i jego żona zostali przez JM oszukani w 2014 r. Mijają tygodnie zanim media głównego nurtu podchwytują temat, a środowisko wiślackie zaczyna coś robić w temacie. Gdzie był MŻ? Komentował mecze Termalici na Eurosporcie przez siedem dni w tygodniu?
|
Wyręczył go doskonale Knura, Weszło ze Stanowskim na czele, reszta twittujących. Po co lecieć z miotłą, gdy cała brygada już napierrdala z mopem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W naszym narodzie jest coś takiego, że lubimy na każdego z każdej okazji czy też z jej braku napierrdalać.
Uwierzyłbyś po oświadczeniu SKWK, że Mereś jest spoko (tym bardziej, że zna klimat kibicowski) w gimnazjalne wykształcenie, wyłudzanie vatu, współpracę ze zorganizowaną grupą przestępczą i przewiniętą żonkę Maćka? Niezbyt. Ja również w 7 plag egipskich/Wiślackich miałbym problem, by uwierzyć. Skoro Maciek nakurvia w Meresia poszłoby info (np. od SKWK/TS), że delikatnie mówiąc Maćkowi nie zależy na dobrym imieniu Wisły wrzucając na właściciela. I wiadro pomyj, np. na tym forum czy forum SKWK, interii, weszło itd. Potem jednak się okazuje, że Maciek ma rację. Ale... Kto przyzna się do błędu i przeprosi? Nie mówiąc o zadośćuczynieniu/żalu za grzechy/mocnym postanowieniu poprawy? I na co mu to? Żuraw poszedł podobną drogą, pewnie z podobnym myślotokiem. Szacunek, reputacja, wizerunek - nie odbudujesz, nie naprawisz, możesz tylko rozjebać. Takie są realia. |
Cytat:
Nie chcę/nie chciałem przypierdalać się do MŻ, którego nota bene wielkim fanem nie jestem, po prostu staram się zrozumieć. Ok, mechanizm: "nie wychylam się, bo nic na tym nie zyskam, a jeszcze mogę stracić" jest b. prawdopodobny, to często spotykana postawa. Ale MŻ to podobno Wiślak. Nie poczuwał się? Nic, zero? Nie osądzam, po prostu próbuję zrozumieć i poznać Wasze zdanie. |
Wiślak bo piłkarz, bramki i występy czy kibic? Według mnie jest tutaj znacząca różnica.
I tak jak pisałem, może nie chciał tracić szacunku/reputacji/wizerunku jako legenda Wisły, Wiślak, bo i tak zajebiście ciężko zdobyć "przepraszam, odszczekuje". |
Wiślak, bo chyba (?) Wisła była dla niego czymś więcej niż miejscem pracy. Może masz rację.
|
Podobno chodzi o to, że:
a. mowa o byłej.żonie Żurawskiego ( ciekawe czy ich rozstanie się.nie pokrywa z tym czasem) b. MŻ nawet nie wiedział, że JM jest w to zamieszany c. jeżeli a, to prawda, to pewnie Żurawski wstydził się.publicznie przyznać, że ma rogi... |
Może masz rację. Mimo wszystko zbieg absurdów jak w filmach z Benny'm Hillem.
|
Pisał Jadczak na twitterze że jest pewny, że Żurawski nie wiedział o Meresińskim. EOT.
|
Cytat:
no ale moze Zurawiowi głupio sie do takich porazek przyznac, moze tak jak ibuti pisze ma rogi, moze nie, nie wiem, nie znam dupy, ale moze po prostu MŻ zawierzył ze skoro JM jest z Citkowym to robią juz normalne interesy. Niemniej jednak szepnąć słowko na ucho mógl -tu i ówdzie. Dzięki temu nikt by go dziś nie pytał : Maciek, czemu ....a siedziałeś cicho jak sie nam dom palił ? no ale Żuraw i Żuraw.. przypomnijcie sobie oświadczenie które napisała grupa kapitałowa po sprzedaży klubu.... Patryku Vega - masz przekozacki materiał na film! |
Cytat:
Znaczy że nie powinien wiedzieć? Że nie znał osoby która wiedziała? Że nie mógł się dowiedzieć? Spuścić trzeba na to kurtynę milczenia, zgoda ale żeby tak od razu wybielać? |
A może to Żurawski podpowiedział pismakom gdzie mają szukać haków.
Skąd wiecie kto i kiedy do kogo dzwonił. Żal mi Meresia. Bez niego jest tak strasznie NUDNO. Normalnie nic się nie dzieje. Skończyły się te wszystkie artykuły w prasie. Jak tu żyć panie Kubo, pytam jak żyć bez tej reklamy i tych emocji za co jeszcze mogą cię wsadzić. |
Ma jeszcze 1,5h, żeby znowu czymś błysnąć... w przeciwnym razie czeka nas 1 dzień od miesiąca bez nowej afery...
|
Od wczoraj jest osobą fizyczną... o co Ci chodzi? :)
|
Coś wiadomo co słychać u Kubunia?
|
Cytat:
Citko o Meresińskim: To wybitny oszust! Wykiwał mnie! Żałuję... http://www.se.pl/wiadomosci/polityka...je_883035.html JM do dziennikarzy: Cytat:
E: L w LM, najwyzszy czas na zmianę stopki. Pana Oleszka i 'extranet' zastępuje Pan Pilch do spółki z JM |
temat należy zostawic dla potomnych.
Juz w formie zabawy: Jak myslicie, co nastepnego od.......i Kubuś biorąc pod uwage stan faktyczny. Jak myślicie co odjebie?:) Może okaze sie ze Jabłczynską to chciał porwać dla okupu, albo że wział w providencie 100.000 na księdza? |
Cytat:
Cytat:
OT:/ Cytat:
|
Teraz to już strach na tym forum cokolwiek pisać :) Pól kraju czyta, a później przedruki w gazetach, twiterach i cholera wie w czym jeszcze :)
Meresiński najbliższe TWSD Awards w kategorii odkrycie wygra w cuglach. |
Polecam przesłuchanie najnowszego hattricka. Kilka ciekawych opowieści Jadczaka o naszym, całe szczęście, byłym już, właścicielu.
https://soundcloud.com/hattrickpl/hattrick-342016 |
Panie Olbrycht mimo to,że za Panem nie przepadam dziękuje za dawkę humoru o Jakubie M w super piątku :D
|
Ekstraklasa: Rozkład Wisły Kraków
http://www.rp.pl/Pilka-nozna/3082899...akow.html#ap-3 Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl