The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2016, 11:21
Oby żel nie zaczął jeszcze kombinować bo jego słowo niewiele znaczy
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.08.2016, 11:24
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Z konferencji
Wisla przejdzie pod TS , umowa zostanie podpisana dzisiaj. Sa po umowie gentelmenskiej. Kupuja za ciezkie pieniadze.
Jesli TS nie kupi to w tym tygodniu pilka by padla
I co nie było prognoz rozpoczęcia od nowa...?
Bednarz=Landryna=......
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.08.2016, 11:24
Każdy powienien oglądnąć konferencje i przestać krytykować TS.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.08.2016, 11:33
Kolezka z SKWK powiedzial wlasnie, ze oni wierzyli w to co mowil Meresinski i nie uznali za stosowne dac wiary doniesieniom medialnym. Czaicie to?
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.08.2016, 11:34
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Prezes Dunin załatwił sponsora, firmę Lyoness, która miała wejść na koszulki. Gaszyński miał obiekcje, dlaczego? Może dlatego, że przez pół roku Dunin mógł osiągnąć znacznie więcej niż on w czasie rocznej prezesury?
Lyoness to sekta, z tego co pamiętam w niektórych krajach zakwalifikowana jak piramida finansowa.

Natomiast co do TS.Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem przejęcia sekcji piłkarskiej przez nich.Prewnie domyślacie się dlaczego i to też może byś problem przy pozyskiwaniu sponsorów, natomiast w obecnej sytuacji, jeśli nie ma alternatyw to sprawa jest oczywista.
TS pokazał że na mniejszą skalę radzi sobie dobrze, M to zwykły przekręt który nie nadaje się do prowadzenia budy z hoddogami.
Tak więc tylko życzyć powodzenia.
94 - Allah Akbar!!
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.08.2016, 11:36
To się nie uda...
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.08.2016, 11:37
As napisał(a):Wyświetl post
Kolezka z SKWK powiedzial wlasnie, ze oni wierzyli w to co mowil Meresinski i nie uznali za stosowne dac wiary doniesieniom medialnym. Czaicie to?
Znam gościa, który ma gadanę pewnie taką samą jak Mereś - słowami namówiłby psa do wyjścia ze sklepu od rzeźnika. I znam parę osób, które zaufały gościowi tracąc na tym po kilkaset tysięcy złotych, ale po każdej gadce z kolesiem znów wchodzili w jego "projekt". Trzeba mieć odrobinę dystansu do każdego potencjalnego kontrahenta, a obietnice dzielić przez 4....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.08.2016, 11:38
Co to znaczy, że jeśli TS nie przejmie dziś, jutro spółki, to klubu w tym tygodniu nie ma? Na jakiej podstawie Szymański tak uważa?
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.08.2016, 11:38
Umowa dżentelmeńska z J.M heh
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.08.2016, 11:43
To ten cały JM wszystkie wpływy z dnia meczowego i wszelkie.inne musiał sobie przetransferować skoro Szymański mowi, że Wisła SA upadłaby w tym tygodniu
Ostatnio edytowane przez Davey777 : 22.08.2016 o godz. 11:47.
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 22.08.2016, 11:47
Słyszałem że Szymański to nerwus, ale że aż taki to nie wiedziałem...
Alleluja i do przodu.
WSZYSCY NA MECZ!
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.08.2016, 11:55
A co to ma do rzeczy?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
arth_ur
Senior Member

Stary 22.08.2016, 11:56
Marcinkrakwoj napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem że Szymański to nerwus, ale że aż taki to nie wiedziałem...
Alleluja i do przodu.
WSZYSCY NA MECZ!
Bo zdaje sobie sprawę w jakiej ciemniej dupie jest Wisła. Bardzo dobrze że wspomniał że forumowi napinacze więcej zaszkodzili niż pomogli,
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 22.08.2016, 11:58
Jakby ktoś nie widział lub chciał obejrzeć jeszcze raz.

https://www.youtube.com/watch?v=OxPR19crwyU

EDIT: Sugeruję obejrzenie video z prędkością 1,5x albo 2x, bo prezesi zbierają myśli w takim tempie, jakby byli po wylewie. Widać, że ciężkie kilka dni za nimi.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 22.08.2016 o godz. 12:09.
szczepans21
Senior Member

Stary 22.08.2016, 11:59
Panowie,
Czekajmy do oficjalnych informacji.

Wyciszmy się a potem będziemy myśleć co i jak. Dodam tylko tyle że ekipa z TSW wyglądała jakby walec po nich przejechał.
pegie84
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 22.08.2016, 12:03
Ale o czym ty chcesz tutaj myśleć jak ty w kwestii klubu masz gówno do powiedzenia, twoim jedynym obowiązkiem jest pójście na mecz w piątek i tyle
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.08.2016, 12:06
Kazdy kibic nawet jak na mecz nie idzie powinien bilet kupic.Tylko tyle i az tyle
David.
Senior Member

Stary 22.08.2016, 12:06
Ja .......e, nie wierzę w to co tu czytam.
@As i wszyscy inni co najeżdżacie na SKWK (nie we wszystkim jest mi z nimi po drodze, nie należę do stowarzyszenia) co według was powinno zrobić SKWK? Rowerzysta spotkał się z nimi jako jedynymi jeżeli chodzi o zewnętrzne podmioty, zapewne przedstawił swoją wizję funkcjonowania, powiedział, że ma sponsorów, może nawet przedstawił gwarancję. W tym czasie wypływały jego brudy no ale miał jakieś papiery (wątpliwe bo wątpliwe) na swoją obronę. SKWK dostało zapewnienie, że klub będzie otwarty na kibiców (nie było słowa o zarządzie, zgodnie z wypowiedzią prezesa) no ja bym się cieszył, że jest młoda krew, która ma pomysł, nie mieli podstaw tak jak i my, żeby nie wierzyć. Skoro TF zrobiła wszystko, żeby go sprawdzić to co miało zrobić SKWK? Stowarzyszenie mające 500 członków kontra potężna światowa firma. Sztab prawników, mający zapewne kontakty itp. Sprawdziło gościa, wydało komunikat, że jest ok. To stowarzyszenie miało przyjść na rozmowę i go sprawdzić raz jeszcze? Wziąć kredyt i sprzedać nerki, żeby zrobić jakiś audyt? Gość nawet nie musiał z nimi rozmawiać. Sprawy zaczęły się bardziej sypać to zaczęli działać razem z TSem i macie to potwierdzone na dzisiejszej konferencji. Nikt nie mówi, że SKWK jest super krystaliczne, że TS jest zbawieniem, ale do chuja, ludzie tu chodzi o WASZ klub. Czy wy nie widzieliście jak oni wyglądali? Tak wyglądają ludzie, którzy mają wyjebane?

POMÓŻCIE, OD WAS ZALEŻY CO BĘDZIE Z WISŁA. Nie od SKWK, nie od kiboli, zgód z Ruchem, Śląskiem czy jebania legii. Od was.
szczepans21
Senior Member

Stary 22.08.2016, 12:07
pegie84 napisał(a):Wyświetl post
Ale o czym ty chcesz tutaj myśleć jak ty w kwestii klubu masz gówno do powiedzenia, twoim jedynym obowiązkiem jest pójście na mecz w piątek i tyle
a) umowa nie jest podpisana. (może trzeba potem zastanowić się nad kwestią szerszego wsparcia klubu)
b) na mecz idę zawsze.
c) ochłoń.
aNouc
Senior Member

Stary 22.08.2016, 12:08

A Telefonika, Ty i cala reszta nie wierzyla? wierzyla.

Meresinski potrafil zrobic w bambuko zarzad Telefoniki z najlepszymi prawnikami na czele to o czym Ty piszesz?

Teraz gdy wyszlo na jaw caly burdel to mozna kozaczyc. Czaisz to
Grzana
Member

Od: 05.2010

Stary 22.08.2016, 12:08
Pan Krzysztof Stanowski z Weszło nie zmienia skarpetek.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.08.2016, 12:11
Ten Szymański to dzisiaj dowalił do pieca, a przy okazji zrobił z siebie niezłego zbawiciela Wisły Kraków w sensie że: "miałem prezkazać hiobową wieść...." powtórzone z 5-6 razy," Wisła Kraków bez TS by upadła jeszcze w tym tygodniu..."x3, "nie ma innego inwestora...". No i wyszło że Wisły nikt ani nic nie chce i w ogóle to TS robi wielką przysługę, za którą kibice mają zapłacić.
Conajmniej to wszystko jest dziwne...
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.08.2016, 12:13
Zrobię to co mogę, żeby pomóc- zabieram syna i idę na mecz w piątek.
Namawiam znajomych na to samo. Trzeba wierzyć, że wyjdziemy z tego bagna.
Do zobaczenia na R22
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.08.2016, 12:16
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ten Szymański to dzisiaj dowalił do pieca, a przy okazji zrobił z siebie niezłego zbawiciela Wisły Kraków w sensie że: "miałem prezkazać hiobową wieść...." powtórzone z 5-6 razy," Wisła Kraków bez TS by upadła jeszcze w tym tygodniu..."x3, "nie ma innego inwestora...". No i wyszło że Wisły nikt ani nic nie chce i w ogóle to TS robi wielką przysługę, za którą kibice mają zapłacić.
Przestan .......ic!

Idziesz na mecz?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.08.2016, 12:19
nie szukaj dziury w całym. Skoro nie ma innego zainteresowanego na przejęcie akcji trzeba się cieszyć, że TS robi wszystko, żeby sekcja piłkarska nie upadła. To, że Szymański powtórzył się kilkukrotnie to raczej kwestia nerwów, związaną negocjacjami z tym gimbusem, nerwów przed kamerami bo raczej codziennie nie występuje przed nimi oraz durnymi spekulacjami dziennikarzy. Skończmy pier..lić i kto nie ma niech kupuje bilet/karnet, bo to w tym momencie jedyny sposób na pomoc finansową klubu. WISŁA TO MY, WSZYSCY NA MECZ!!!
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 22.08.2016, 12:20
Ja apeluje, żeby w tym momencie zakończyć dyskusje, w temacie SKWK dobre/zle, kibole dobrzy/źli i tym podobne. Nie mamy żadnych podstawy nie wierzyć Panu Szymańskiemu iż sytuacja klubu jest ciężka i bez reakcji ze strony TS jeszcze w tym tygodniu nastąpiłby upadek piłkarskiej Wisły. Jednocześnie patrząc na informacje na temat JM, mamy solidne podstawy by uznać to za fakty. Dlatego, trzeba skończyć z pieprzeniem po forach, obrażaniem się, zostawić to na kiedy indziej. Teraz każdy niech idzie i kupi ten pieprzony bilet, nawet jak na stadion nie ma zamiaru iść. W takich chwilach powinniśmy się zjednoczyć bo cel mamy wspólny, jest nim dobro Wisły.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.08.2016, 12:23
aNouc napisał(a):Wyświetl post
A Telefonika, Ty i cala reszta nie wierzyla? wierzyla.

Meresinski potrafil zrobic w bambuko zarzad Telefoniki z najlepszymi prawnikami na czele to o czym Ty piszesz?

Teraz gdy wyszlo na jaw caly burdel to mozna kozaczyc. Czaisz to
Na pewno nie cała reszta, bo nawet na forum było sporo osób, które nie wierzyły w zapewnienia duetu M-C o wielkiej strategii.

Już po wypłynięciu pierwszych doniesień forumowicze wskazali podstawowe niedopatrzenia prawników TFK - projekt-gmina nigdy nie złożył sprawozdań finansowych - co powinno być podstawą oceny rzetelności kontrahenta.
Akurat As nie hołdował i nie wierzył w blaskomiotne zapowiedzi duetu M-C.
Natomiast co do najlepszych prawników TFK to lepiej spuścić zasłonę miłosierdzia w tym temacie
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
David.
Senior Member

Stary 22.08.2016, 12:23
No faktycznie. Sprawdził się sen niektórych. Przyszedł wybawca na biały koniu. I od teraz TS jest super!

Przyszedł gość i prawie ze łzami w oczach mówi, że gdyby nie oni to Wisła piłkarska wypada z gry, co więcej mówi, że sami tego nie udźwigną ale jest to jedyna opcja na tę chwilę. Faktycznie, wielka przysługa, goście podpisując się pod umową biorą na siebie całą odpowiedzialność, płacąc pewnie ciężkie pieniądze z budżetu TSu, któremu się nie przelewa ale dla ciebie to jest powód do szydzenia?

Dwa, trzy tygodnie temu usłyszałem pewną rozmowę telefoniczą:
- mówiłem mu, żeby ogłosił jakiegoś sponsora to zamknie ryje dziennikarzom. Nie będzie takiej nagonki [...] a on mi mówi, że byli ale już nie ma, że w sierpniu już nic się nie da, we wrześniu ogłosi upadłość.
Rozmowa zaczynała się od słów o Cupiale, dlatego mnie zainteresowała, nie mam w zwyczaju podsłuchiwać. Ile w tym prawdy, nie wiem. Ale to pokazuje w jakiej dupie jesteśmy.

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie cała reszta, bo nawet na forum było sporo osób, które nie wierzyły w zapewnienia duetu M-C o wielkiej strategii.

Już po wypłynięciu pierwszych doniesień forumowicze wskazali podstawowe niedopatrzenia prawników TFK - projekt-gmina nigdy nie złożył sprawozdań finansowych - co powinno być podstawą oceny rzetelności kontrahenta.
Akurat As nie hołdował i nie wierzył w blaskomiotne zapowiedzi duetu M-C.
Natomiast co do najlepszych prawników TFK to lepiej spuścić zasłonę miłosierdzia w tym temacie
I bardzo dobrze, że ludzie przestali wierzyć, dzięki tym ludziom i pewnie w jakimś stopniu dziennikarzom, jest jeszcze światełko w tunelu. Dodam, że SKWK zgodnie z oświadczeniem było po rozmowie z rowerzystą koło 04.08, artykuły o maturze itp. zaczęły się nieco później. Każdy popełnia błędy. Najbardziej zależy mi na dobrej atmosferze wewnątrz Wisły, dlatego uważam, że obarczanie SKWK za błąd TF jest bezzasadne. Nie wiemy kiedy zaczęli działać. Fakt, że przepływ informacji od nich jest średni, ale zostało to poruszone też na konferencji.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.08.2016 o godz. 12:32.
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 22.08.2016, 12:27
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Zrobię to co mogę, żeby pomóc- zabieram syna i idę na mecz w piątek.
Namawiam znajomych na to samo. Trzeba wierzyć, że wyjdziemy z tego bagna.
Do zobaczenia na R22
Ja zrobię podobnie, z wyjątkiem wizyty na R22. Na zaufanie się pracuje, a bezpieczeństwo mojej rodziny jest dla mnie najważniejsze.
Szymański był wyraźnie poruszony, tym co się dzieje. Faktem jest, że powtarzał się. I wyszło trochę jakby, kreował się na zbawcę w całej sytuacji. Ale mam wrażenie, że to z nerwów.
Nie mam podstaw żeby im nie wierzyć, zatem należy im się conajmniej WIELKIE DZIĘKUJĘ!
Kibic Białej Gwiazdy
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.08.2016, 12:30
Szymański się zdenerwował po tym jak dziennikarz zapytał o to czy właściciel projekt-gmin.pl jest wypłacalny itd. itp.
Ogólnie konferencja na plus, trochę się wiceprezes powtarzał ale z tym, żeby kibice przestali pisać głupoty w necie i przyszli na mecz dobrze powiedział.
Czekam na oficjalne info o tym, że TS jest właścicielem akcji S.A. Atmosfera się oczyści, żadne trupy z szafy już nie będą wypadać i wierzę w to, że znajdzie się jakiś inwestor który przejmie lub będzie sponsorem tego klubu.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów