The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2016, 07:47
rav napisał(a):Wyświetl post

Lepiej zabierz kogos na mecz lub kup sobie drozszy bilet. Duzo wiekszy zysk dla klubu.
Karnet mam od dłuższego czasu, teraz nawet na cały sezon...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.08.2016, 08:30
Coś mi tu nie gra Spółka, która kupiła Wisłę,której prezesem jest P. Meresiński podpisała z Telefoniką dwie umowy - pierwsza umowa warunkowa - dot. wykonania prawa pierwokupu przez TS z dnia 23.07.2016 r. kolejna już przenosząca własność z końcem lipca.
TS rozumiem w tamtym momencie nie posiadał 1 mln zł, a teraz nagle się to zmieniło, przecież Meresiński będzie chciał odzyskać kasę a gwarancje bankowe wchodzą w grę w momencie jego niewypłacalności czyli ewentualnie dopiero pod koniec września.
Pragnę również zauważyć, że Meresiński działa w spółce tzw. cichej, w której wspólnika nie poznaliśmy a to ta osoba ciągnie za sznurki vide Meresińskiego nie stać na wydanie 1 mln zł od tak.
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 21.08.2016, 08:44
Poki co to Meresinski zaplacil za klub 300 tys a nie 1 mln.
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 21.08.2016, 08:54
Cytat:
to w sumie obecnie najmniejszy problem, ale czy po ewentualnym przejęciu przez TS wrócimy do herbu zamiast loga SA?

Nie wiem, czy przypadkiem nie musiałby zostać on delikatnie zmodyfikowany poprzez usunięcie napisu TS Wisła

Odnośnie przejęcia klubu przez TS to na pewno łatwiej przyjdzie mi wydać trochę gotówki w sklepie, czy zachęcić kogoś do pójścia na mecz. Z wesołym Jakubem istnieje bowiem spore ryzyko, że kupując bilet, klubowy gadżet wspieramy jego portfel, a nie Wisłę.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 21.08.2016 o godz. 08:58.
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.08.2016, 09:05
nesta napisał(a):Wyświetl post
Do Smolnego ew. ta sama sugestia.
Zauważyłem, że na forum Pogonii Smolnego niektórzy traktują dość protekcjonalnie i porównują do Meresińskiego. "Grzesiu paleciarz"
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.08.2016, 09:17
Meresiński vs matura:

Anty PO-PiS!!!
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.08.2016, 09:31
rav napisał(a):Wyświetl post
Poki co to Meresinski zaplacil za klub 300 tys a nie 1 mln.
Kirwa Mac.
Jebana w dupę Monika.
Mogli puścić info w kraj ze takimi kwotami operujemy. Jestem przekonany święcie ze w ciagu jednego dnia zebrała by sie mała grupa ktora miała by więcej hajsu a i pomysł na klub.
300 000 to sa grosze przecież. Grosze.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.08.2016, 09:32
Moniczka jest widać "bardzo mądrą" dziewczyną. Potrafi wydawać pieniądze i ma tylr rozumku w głowie,że dała się zbajerować gimnazjaliście...
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.08.2016, 09:48
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Mogli puścić info w kraj ze takimi kwotami operujemy. Jestem przekonany święcie ze w ciagu jednego dnia zebrała by sie mała grupa ktora miała by więcej hajsu a i pomysł na klub.
Jestem przekonany że nie odgoniłaby się od ofert.
Przy odrobienie szczescia Meresiński przelał te pieniądze z konta Wisły, więc nie dołożył/zainwestował ani grosza.

12 sierpnia 2016:
Cytat:
Tymczasem z Wisły dochodzą niepokojące wieści, że Meresiński kazał przelać na swoje konto z klubowej kasy 400 tysięcy złotych.
11 sierpnia 2016:
Cytat:
nowy właściciel Wisły Kraków SA, Jakub Meresiński, wpłacił Tele-Fonice Kable SA pierwszą transzę za akcje klubu.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 21.08.2016 o godz. 09:55.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.08.2016, 09:57
Kirwa Mac.
Jebana w dupę Monika.
Racja.

A najśmieszniejsze jest to, ze klub został zajebiscie oddłużony i jest praktycznie na zero, bo bieżacych zobowiazań nie licze - takie sa w każdym biznesie i co? I kupil go jakis idiota, ktoremu nie udalo sie kupic klubu w Kielcach. Nie tam? to sobie przyszedl do nas i sobie tak po prostu nas kupil...za jebane grosze!

Pewnie meres wyjebal dupe, zerwał pajęczyny tej Moniczki i się ....zie spodobalo.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.08.2016, 10:35
Media juz podłapuja
http://www.tylkoekstraklasa.pl/grzeg...rzejmie-wisle/
seta
Socios Wisła Kraków

Stary 21.08.2016, 11:09
Jesli Skwk przejmie władze w klubie to obowiązkiem każdego jest sie zapisać i płacić składki.
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Pewnie meres wyjebal dupe, zerwał pajęczyny tej Moniczki i się ....zie spodobalo.
Otóż to. To jest właśnie ta mityczna odpowiedzialność społeczna by Moniczka.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.08.2016, 11:12
Dobrze by było, gdyby Smolnemu udało się dogadać. Takie rozwiązanie jest korzystne dla wszystkich stron. TF dostanie swoje pieniądze, co przy przejęciu Wisły przez TS wcale nie jest takie oczywiste, a JM odzyska co włożył.

Dla piłkarskiej Wisły Smolny także wydaje się być lepszą perspektywą od TS. On jednak jakieś pieniądze ma. Do tego, jeśli jest "załatwiany" przez Citko, to może udałoby się zatrzymać choć część "citkowych" sponsorów, którzy uciekli przez JM.
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.08.2016, 11:13
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Zauważyłem, że na forum Pogonii Smolnego niektórzy traktują dość protekcjonalnie i porównują do Meresińskiego. "Grzesiu paleciarz"
Tak podlapuj wszytsko co ci na forach napisza. Jakby Cupial kupil Pogon to pewnie niektorzy by go oceniali tylko przez pryzmat ze Wisle sprzedal meresinskiego a nie 8 MP. Paleciarz bo ma firme produkujaca palety. Ci co go nazywja tak na forach maja pewnie firmy produkujace procesory.
Facet pociagnal Pogon z IV ligi do Ekstraklasy wiec to chyba dobre CV
Ostatnio edytowane przez bódyń : 21.08.2016 o godz. 11:15.
nesta
Senior Member

Stary 21.08.2016, 11:20
Jeśli TS przejmie Wisłę z zamiarem znalezienia inwestora, a w pobliżu kręci się Smolny i Citko, to chyba można się domyślać z kim będą pierwsze rozmowy.
Pytanie tylko dlaczego TS chce w to wejść, a nie zostawić temat do bezpośredniego załatwienia JM - Smolny. Strzelam, że chcą pośredniczyć w przekazaniu Wisły, dopilnować, sprawdzić dokładnie kto ja przejmie, samemu wybrać inwestora lub zaakceptować Smolnego. Może też użyczą swojego know-how.
rozarian
Senior Member

Stary 21.08.2016, 11:24
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Tak podlapuj wszytsko co ci na forach napisza. Jakby Cupial kupil Pogon to pewnie niektorzy by go oceniali tylko przez pryzmat ze Wisle sprzedal meresinskiego a nie 8 MP. Paleciarz bo ma firme produkujaca palety. Ci co go nazywja tak na forach maja pewnie firmy produkujace procesory.
Facet pociagnal Pogon z IV ligi do Ekstraklasy wiec to chyba dobre CV
To samo wobec tego można to napisać o Twojej pisaninie na tym forum.
OK, ma dobre CV, by wyciągać Wisłę z 4 ligi, ale na razie tam nie jesteśmy. Ludzie niech mierzą siły na zamiary, bo niektórym jak np.Citce wydawało się, że złapał Pana Boga za nogi (o czym świadczy jego zakompleksiony tel.do Stanowskiego),a tylko się skompromitował.
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.08.2016, 11:25
Nie dla żadnych nowych wynalazków! Tylko TS i niech nasi zadbają o dalszy rozwój Wisły.

Widze, że niektórych ostatnie wydarzenia nic nie nauczyly. Wy dalej myślicie ze meresinski umie coś załatwić, znaleść rzetelnego inwestora? Amber Gold!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.08.2016 o godz. 11:31.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Paweł
Senior Member

Stary 21.08.2016, 11:28
nesta napisał(a):Wyświetl post
Jeśli TS przejmie Wisłę z zamiarem znalezienia inwestora, a w pobliżu kręci się Smolny i Citko, to chyba można się domyślać z kim będą pierwsze rozmowy.
Pytanie tylko dlaczego TS chce w to wejść, a nie zostawić temat do bezpośredniego załatwienia JM - Smolny. Strzelam, że chcą pośredniczyć w przekazaniu Wisły, dopilnować, sprawdzić dokładnie kto ja przejmie, samemu wybrać inwestora lub zaakceptować Smolnego. Może też użyczą swojego know-how.
Wydaje mi się, że są 3 możliwe warianty odpowiedzi:
a) PLN
b) $
c) €

TS przejmie SA za bezcen, a przecież nowemu inwestorowi za darmo nie odda. Nie żebym to krytykował, bo za postawienie klubu na nogi kasa się należy, ale wolałbym od razu inwestora docelowego, który uchroni nas od trudów okresu przejściowego.
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.08.2016, 11:44
Każda opcja i Smolny i TS jest lepsza niż cyklista.
Co wydaje się lepsze? Smolny już bawił się w piłkę i wie ile można zarobić i ile wtopić. Nie wiemy jakie ma faktyczne zaplecze finansowe.
TS to opcja tymczasowa i też nie wiemy na ile wynika ona z konieczności a na ile z faktycznych możliwości.
Poza tym nie wiemy kto teraz rozdaje karty: Cupiał czy cyklista.
BTW powstrzymajcie się z obrażaniem p. Moniki. Po pierwsze nikt na 100% nie wie na ile ona jest winna obecnej sytuacji a po drugie niczemu to nie służy.
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.08.2016, 11:50
rozarian napisał(a):Wyświetl post
To samo wobec tego można to napisać o Twojej pisaninie na tym forum.
OK, ma dobre CV, by wyciągać Wisłę z 4 ligi, ale na razie tam nie jesteśmy. Ludzie niech mierzą siły na zamiary, bo niektórym jak np.Citce wydawało się, że złapał Pana Boga za nogi (o czym świadczy jego zakompleksiony tel.do Stanowskiego),a tylko się skompromitował.
Smolny ma pojecie o pilce i to wielki plus. I nie tylko wyciagnal Pogon z IV ligi ale jak byli w Ekstraklasie ten tam byl. A w Ekstraklasie wciaz jestesmy
A co do Citki kompromitacja jego polega ze uwierzyl Meresinskiemu. Jak wielu innych TF czy niektorzy na tym forum. Facet ma tyle i sie dam nabrac. Akurat jego dymisja przyspieszyla rozwoj wypadkow.
jak niektorzy mysla ze do Wisly przyjdzie Abramowicz to powodzenia w mysleniu.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 21.08.2016 o godz. 12:02.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.08.2016, 11:51
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Przejsciowo, czy docelowo?
Nie chce tutaj się rozpisywać, ale być może będzie to partnerstwo, w którym TS będzie miał swoje udziały.

Nie dla żadnych nowych wynalazków! Tylko TS i niech nasi zadbają o dalszy rozwój Wisły.
Trochę naiwne myślenie.
Niestety ale Towarzystwo Sportowe (samo) nie jest w stanie zagwarantować należytej płynności finansowej. Jeżeli tak by było, to udałoby się im za pierwszym razem odkupić Wisłę od TF.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.08.2016, 11:54
Jak najszybciej wykupić Wisłe z rąk tego pajaca. Najlepiej już przed meczem ze Śląskiem żeby nie znikneła kasa z dnia meczowego
rozarian
Senior Member

Stary 21.08.2016, 12:00

Widze, że niektórych ostatnie wydarzenia nic nie nauczyly. Wy dalej myślicie ze meresinski umie coś załatwić, znaleść rzetelnego inwestora? Amber Gold!
No właśnie, byle tylko wyrwać klub z łap szemranego typa i oddać byle komu.
Co to za wielki wyczyn wyciągnąć zasłużony klub z dużego miasta, mający rzeszę oddanych kibiców z otmętów niższych lig? To może oddamy Wisłę grupce osób ciągnących za uszy Polonię i Widzew, bo jakoś tam się przesuwają w górę i niedługo pewnie też wrócą do ekstraklasy?
Citko niech się lepiej trzyma z daleka od Wisły. Niech potrenuje swoje wątpliwe talenty menadżerskie na "szczurach" vel jakiś LZS-ach z Pipidówek.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 21.08.2016 o godz. 12:04.
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.08.2016, 12:16
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie chce tutaj się rozpisywać, ale być może będzie to partnerstwo, w którym TS będzie miał swoje udziały.
Dobry news.
W zasadzie możnaby pomyśleć nad wejsciem spółki na giełdę. Minusów jest sporo ale jeśli chodzi o transparentność udziałów, czy publikowane raporty finansowe - bezcenne.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.08.2016, 12:34
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Dobrze by było, gdyby Smolnemu udało się dogadać. Takie rozwiązanie jest korzystne dla wszystkich stron. TF dostanie swoje pieniądze, co przy przejęciu Wisły przez TS wcale nie jest takie oczywiste, a JM odzyska co włożył.

Dla piłkarskiej Wisły Smolny także wydaje się być lepszą perspektywą od TS. On jednak jakieś pieniądze ma. Do tego, jeśli jest "załatwiany" przez Citko, to może udałoby się zatrzymać choć część "citkowych" sponsorów, którzy uciekli przez JM.

Czy Ciebie na prawdę martwi to, żeby ten sk****yn, gimnazjalista odzykał swoje pieniądze? O ile oczywiście cokolwiek swojego zainwestował, bo jakoś dziwnie mam wrażenie, że "pożyczył" sobie z kasy klubu....

Paweł napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że są 3 możliwe warianty odpowiedzi:
a) PLN
b) $
c) €

TS przejmie SA za bezcen, a przecież nowemu inwestorowi za darmo nie odda. Nie żebym to krytykował, bo za postawienie klubu na nogi kasa się należy, ale wolałbym od razu inwestora docelowego, który uchroni nas od trudów okresu przejściowego.
Hmm zastanówmy się dlaczego TS się śpieszy do przejęcia klubu? Może dlatego, że jeszcze tylko przez tydzień.może sprzedać zawodników i zapewnić przejściową stabilizację klubu? Dopóki nie ma zarządu, nie można podpisać.transferu. Niestety Mąka jest trochę w sytuacji Moskala, lata temu, nie chce odchodzić - ale musi to zrobić dla dobra Wisły.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 21.08.2016, 12:54
Sorry za OT, ale mam pytanie odnośnie Smolnego: gość jest związany ze Szczecinem od wielu lat, wspiera Pogoń finansowo od IV ligi, jest jej udziałowcem, więc tak na chłopski rozum po co mu drugi klub?
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.08.2016 o godz. 12:57.
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.08.2016, 12:55
Czyli na dziś wypycham Mąkę?

No to TS planuje stabilizację po chuju.

Ja osobiście wolę biznesmena z zewnątrz z pomysłem i umiejętnościami prowadzenia takiego biznesu niż TS ze wszystkimi swoimi "bonusami".

Czas na coś nowego, nowego bez SKWK i wszystkich ich uzurpowań, gierek, miejsc w zarządzie itd.

TS miał piłkę w swoich sekcjach w latach 90. Od katastrofy wyratował nas Cupiał. TS nie ten rozmiar kapelusza do spółki piłkarskiej
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Paweł
Senior Member

Stary 21.08.2016, 13:12
dj_ibutti napisał(a):
Czy Ciebie na prawdę martwi to, żeby ten sk****yn, gimnazjalista odzykał swoje pieniądze?
A gdzie ja napisałem, że manie to martwi? Po prostu jak wszystkie strony mają interes w zawarciu jakiejś umowy, to łatwiej jest ją zawrzeć. Chyba nie zaprzeczysz, że dla JM korzystniejsze byłoby sprzedanie klubu jakiemuś podmiotowi (np. Smolny), a nie oddanie TS, więc pewnie do tego będzie dążył?

dj_ibutti napisał(a):
O ile oczywiście cokolwiek swojego zainwestował, bo jakoś dziwnie mam wrażenie, że "pożyczył" sobie z kasy klubu....
Bardzo możliwe, że póki co wyłożył, nazwijmy to, nieswoje pieniądze, co nie zmienia faktu, że cały czas ma zobowiązania względem TF odnośnie dalszych spłat. Przez sprzedaż klubu umowa między JM, a TF nie wygaśnie. Można jedynie scedować zobowiązania JM na nowego właściciela za zgodą TF. Przy opcji ze Smolnym TF pewnie by na to przystała, bo zapewne jest on w większym stopniu wypłacalny niż JM.

dj_ibutti napisał(a):
Hmm zastanówmy się dlaczego TS się śpieszy do przejęcia klubu? Może dlatego, że jeszcze tylko przez tydzień.może sprzedać zawodników i zapewnić przejściową stabilizację klubu? Dopóki nie ma zarządu, nie można podpisać.transferu. Niestety Mąka jest trochę w sytuacji Moskala, lata temu, nie chce odchodzić - ale musi to zrobić dla dobra Wisły.
Jeśli Wisłę przejmie TS, to jasne jest, że konieczne jest szukanie środków. Nie wiem natomiast jak wygląda zaplecze finansowe Smolnego. Może się okazać, że taka wyprzedaż nie byłaby konieczna, co byłoby dla nas bardzo optymistyczne. Oczywiście nie mam tu na myśli względów sportowych, bo to w tej chwili sprawa drugorzędna, ale względy finansowe. Każda pozycja niżej w tabeli to kolejne uderzenie w budżet.

heoij napisał(a):Wyświetl post
Sorry za OT, ale mam pytanie odnośnie Smolnego: gość jest związany ze Szczecinem od wielu lat, wspiera Pogoń finansowo od IV ligi, jest jej udziałowcem, więc tak na chłopski rozum po co mu drugi klub?
Sprzedałby udziały w Pogoni, a przejął klub, który daje większe możliwości. Tutaj masz ciekawy wywiad ze Smolnym, m.in. na temat tego, że brak stadionu skutecznie hamuje rozwój klubu: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...329,1,956.html
Ostatnio edytowane przez Paweł : 21.08.2016 o godz. 13:14.
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.08.2016, 13:14
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Czyli na dziś wypycham Mąkę?

No to TS planuje stabilizację po chuju.

Ja osobiście wolę biznesmena z zewnątrz z pomysłem i umiejętnościami prowadzenia takiego biznesu niż TS ze wszystkimi swoimi "bonusami".

Czas na coś nowego, nowego bez SKWK i wszystkich ich uzurpowań, gierek, miejsc w zarządzie itd.

TS miał piłkę w swoich sekcjach w latach 90. Od katastrofy wyratował nas Cupiał. TS nie ten rozmiar kapelusza do spółki piłkarskiej
Nie mam takich informacji żeby mieć pewność ale widząc co się dzieje w tym momencie mamy walkę o być albo nie być dla Wisły... możemy ryzykować?
Można dyskutować czy TS jest dobry czy zły czy spobie poradzi, jedno jest za to pewne każdy dzień z tym dyletantem za sterami klubu to porażka.. teraz ważne jest żeby ustabilizować sytuację.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.08.2016, 13:50
MatMario napisał(a):Wyświetl post

TS miał piłkę w swoich sekcjach w latach 90.

TS miał piłkę od 1906 roku do 1997 roku

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów