|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Save Save
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 19.08.2016 o godz. 10:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
http://weszlo.com/2016/08/19/jakub-m...jego-poziomie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Espedito Fabio Esposito... noż k...a jak jakiś alfons z brazylijskiej telenoweli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Weszlo idealnie punktuje każde jego zdanie, a najbardziej podoba mi się ten fragment: „Wygląda na to, że komuś bardzo zależało na tym, by ograniczyć możliwości rozwoju naszego klubu”. Rozumiemy, że to zdanie wypowiedziane dla najgłupszej części kibiców.
Jeśli jest tu jeszcze ktoś, kto łyka jak pelikan te infantylne pierdy JM o tym, że komuś zależy na ograniczeniu rozwoju Wisły, czytaj - dziennikarzom, to jest mi tego kogoś naprawdę żal. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem czy wiekszy szum medialny w sprawie JM tym lepiej. Chociaz troche to sie przylozy ze sprzeda klub
Nawiasem mowiac forum ledwo chodzi tyle ludzi. Jak nasz klub. Tylko ze nie z powodu ludzi a jednego ancymona.
Ostatnio edytowane przez bódyń : 19.08.2016 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zaplammy swieczke i zamilczmy na minute....
Moze to i lepiej gdy zaczniemy wszystko od nowa niz dac temu s....ysynowi zarobic na nas... ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
mamy nadzór finansowy z komisji licencyjnej ludzi i co z tego przecież on tylko nadzoruje i jedyne co moze to nie przyznac licencji jak m bedzie chcial wszystko sprzedac i przelac do siebie to kto mu zabroni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() A Meresiński planuje otrzymanie licencji na przyszły sezon? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dzisiejszym wywiadzie JM ewidentnie dał sygnał że klub jest do odsprzedania...
Ma interes życia, teraz wystarczy zrobić sytuację ekstremalnie chujową dla Wisły i licytacja kto da więcej... Rezygnacja Citki ładnie się w to wpasowała... I razem liczą $$$ zarobiony w 1 miesiąc.... Genialne... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie trzy tygodnie temu, chwilę po ukazaniu się komunikatu ws. sprzedaży Wisły, napisałem:
Można pokusić się o ocenę chociażby na podstawie Facebooka tego chłopa. Jedyne słowo, które mi przychodzi do głowy, to: infantylny. W maju facet wrzuca zdjęcie w tle stadion Korony, dziś Wisły. Trochę to słabe. O innych zdjęciach nie wypowiadam się, bo każdy ma swój styl bycia (acz mi to przypomina typową warszafkę). Leśniodorski też wyglądał śmiesznie z tymi koralikami zaciśniętymi wokół szyi, ale może właśnie w tym szaleństwie jest metoda... Z taką intuicją idę dziś skreślać liczby w lotto. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Citko odszedł w sposób jaki nie przystoi dżentelmenowi. Zdanie zwarte w jego oświadczeniu : " Zdarzenia, których jednak byłem świadkiem " bez jakich kol wiek dalszego wyjaśnienia jest kompletną błazenadą z jego strony. Rozumiem faceta, że odszedł ale mógł zachować odrobinę klasy.
Pewnie skończmy z jakimś JW czy innym specjalistą od futoblu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czego byś chciał więcej? Citko nie może publicznie rzucać oskarżeniami jeśli będzie dał rady tego udowodnić. Chyba, że stał nad Meresińskim z aparatem i dyktafonem. Powiedział wystarczająco dużo, żeby każdy sam wyciągnął wnioski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Wiedziałem ze jest bardzo złe, ale mimo wszystko nie spodziewałem sie ze tak tragicznie. Pan Rzecznik podtrzymywał na duchu. Była nadzieja, ze podczas konferencji kretacz powie usuwam sie z klubu/rezygnuje i wchodzi citko. Niestety ten drugi najpierw pozwolił zniszczyć nasz klub a teraz uciekł jak szczur. Mam nadzieje ze KAZDY mu to zapamięta. Dla Wisły nie ma juz ratunku. Ostatnia nadzieja to przejęcie natychmiastowe klubu, przez kogos kto naprawde bedzie chciał ten klub poprowadzić, a w obecnej sytuacji - w zasadzie prawie kazdy bedzie lepszy. Nawet bez transferów spokojnie dogramy ta rundę. Ale jesli zostaniemy z krętaczem, to połowa zawodników odejdzie z powodu braku wynagrodzeń i wtedy nawet nowej osobie bedzie trudno. To jest dramat i cyrk w jednym. Szkoda tylko ze śmieją sie inni.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 19.08.2016 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nauczcie sie w koncu .. Meres jest wlascicielem i mamy trzymac za niego a nie za jakas ....e ktora po 3 tygodniach zrezygnowala ... byl Citko , nie ma Citko - pokazal sie tylko jaki ....a , nic nie zrobil ... Jest Meres , kiedys go nie bedzie , ale na dzis dzien mozemy powiedziec ze ma zla prase , troche slaba przeszlosc , ale jest wlascicielem Wisly i obowiazkiem kazdego z nas ( mam na mysli kibicow Wisly - nie zas tzn zielonych ludzikow ) jest wiara w tego pana ze jakos to bedzie ...
wiem ze jest to dla wiekszosci nie do pomyslenia , przeciez przez ostatnie 19lat jechaliscie po Cupiale ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Masz Ty rozum i godność człowieka?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie chce wyjść na obrońcę Citki, ale może on do końca nie wiedział z kim ma do czynienia. Może i wiedział, że Meresiński to krętacz ale mógł nie wiedzieć, że takie trupy wyskoczą z szafy. Podrobiona matura, wyłudzenia VATu, oskarżenie o udział w grupie przestępczej. Gdy się połapał jak źle to wszystko wygląda, postanowił się odciąć bo wiedział, że taki wizerunek Meresia jemu też zaszkodzi. Chciał odkupić Wisłę bo on jako osoba "czysta" mógł do niej ściągnąć inwestorów i jakiś plan na ten klub jako dyrektor sportowy miał.
Co do obecnego właściciela, to już żadnych złudzeń nie mamy, z tą osobą za sterami daleko nie zajedziemy, albo zajedziemy daleko, ale w nie w tą stronę o którą nam chodziło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przecież to jawna prowokacja co pisze CMSNero. Nikt nie jest aż takim idiotą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Do robienia interesów ŻADNA szkoła nie jest potrzebna jak masz łab na karku, więc skończcie mitologizować jak stare babcie: ucz się ucz... DRAMAT JEST TAKI, ŻE CIĘŻKO COKOLWIEK NAPISAĆ... TF przez 5 lat ŻADNEGO sponsora nie znalazło to kto teraz znajdzie Wolfy ile za ten most chcesz |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|