|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Edit. Juz wyjaśnił, że chodzi o ciągła kontrole wydatków.
Ostatnio edytowane przez nesta : 18.08.2016 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten Sebastian M. z linka powyżej to Sebastian Myśliwiec. Poznajmy bliżej szefa naszego nowego właściciela :
http://www.7dni.com.pl/Aktualnosci/?...&addComment=no |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ja jakoś mogę sobie to wyobrazić. Przy założeniu 3 ofert kupna, przeważnie wybiera się tą najwyższą. Załóżmy jednak, że te 2 firmy chciały przeprowadzić audyt, nim kupią klub, a ostatni chciał kupić bez jego przeprowadzania. W takim wypadku logicznym się stanie komu zostanie sprzedany klub, nawet za mniejszą kwotę. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się. Mitomania to problem psychiczny, a tu mamy raczej do czynienia z budowaniem wizerunku/kamuflażem. Jasne, można go podejrzewać o bezczelność i butę, ale nie wiem czy to właściwe podejście do sprawy. Zakładam, że koleś ma w głębokim poważaniu co o nim mówią i piszą, problemem dla niego jest tylko że komplikuje mu to "interesy".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.08.2016 o godz. 13:35.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ludzie trochę ogarnięcia... Czy wy naprawdę nie widzicie że zdecydowana większość z półświatka mediów chce naszą Wisłę zmieszać z błotem
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
tak jak pisałem wczęsnie by jego spółka mogła kupić klub na kredyt musiała się uwolnić o urzedu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak rozumiem pan Sebastian zachomikował gdzieś kasę z VAT i chciałby ją wyprać? Czemu zatem nie w Wiśle? Tak ma wyglądać finansowanie klubu? Czy dobrze zrozumiałem?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Skąd czerpie takie informacje. Wydaję mi się że powinniście się obudzić i ogarnąć to kto chce źle dla Wisły a kto dobrze. Czy Bogusław Cupial i SKWK chce dobrze dla Wisły czy Stanowski, Smokowksi i Knura ? Napisal to Smowksi czyli ten sam dziennikarz który potrafial osłabiać skład Wisly przed ważnymi meczami z Legią. (wyciągał łokiec Bouguskiego i podsycał do teog aby został zdyskwalifikowany) edit: @wolfy: strzelam, że na bank nie wiesz gdzie jest stadion Wisły, możesz jedynie sobie klepać w klawiaturę te brednie bo na niczym się nie znasz. Zawijam się z tego forum, żałuje że wracałem bo nic się nie zmieniło a jest jeszcze gorzej.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.08.2016 o godz. 14:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i długo nie musiałem czekać.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Zapewne po to ta kontrola, żeby Wisła nie okazała się zwykłą pralką dla Pana Szanownego Jakuba M.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Robi sie coraz ciekawiej. Chyba w dzienniku pisało że kolejną transze JM ma płacić TF do końca września. Nie wiadomo jak jest skonstruowana umowa sprzedaży, bo jakby JM nie miał kasy to czy Wisła wroci do TF? Oczywiście na czas dopoki nie znajdą poważnego kupca a nie bajkopisarza gołodupca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wierzę w to, co czytam. Zamknij się gościu na wieki. Dziennikarze odwalają ciężką robotę. Stań sobie na ich miejscu, jak jesteś taki mądry.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
zastanawiam sie czy JM nie ma rozdwojenia jaźni.
publikuje pismo z 2015 roku mimo od godziny w necie krąży pismo je uchylające https://eszjot.files.wordpress.com/2...arzadzenie.png |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Pismo nie uchyla zajęcie jak rozumiem, tylko odrzuca wniosek o uchylenie zajęcia bo nie został w ciągu 7 dni dostarczony wraz z wnioskiem ze skarbówki o uchylenie, poprzedni wniosek o zajęcie. Meresiński pokazał pismo o uchyleniu przez skarbówkę, tamten Jadczak o odrzuceniu wniosku skarbówki przez sąd z powodów stricte formalnych. Dobrze rozumuję? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Też to zauważyłem. Facet jest pod ścianą więc może tylko oddawać ciosy. I jak się okazuje to coraz bardziej ślepe.
I jeszcze te forumowe przydupasy... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Komisja ds. Licencji Klubowych PZPN zapoznała się z bieżącą
Kod:
Na posiedzeniu w dniu 18 sierpnia br. Komisja ds. Licencji Klubowych PZPN zapoznała się z bieżącą sytuacją Wisły Kraków, związaną ze zmianami właścicielskimi w klubie. W sytuacji zmiany właściciela klubu w czasie trwania rozgrywek, obszarem zainteresowania Komisji jest przede wszystkim: – aktualizacja informacji o strukturze właścicielskiej klubu; – informacja o dokonanych lub planowanych zmianach personalnych, które mogłyby wpłynąć na spełnianie wymogów licencyjnych; – aktualizacja prognozy finansowej klubu, a w szczególności zapewnienie, że kontynuacja udziału w rozgrywkach nie jest zagrożona ze względów finansowych. W czasie spotkania przedstawiciele właścicieli Wisły Kraków oraz samego klubu, przedstawili szereg szczegółowych informacji dotyczących powyższych kwestii. Komisja uzyskała pełną informację dotyczącą struktury właścicielskiej klubu, która nie budzi wątpliwości. Klub zapewnił również, że zmiany personalne w klubie będą miały bardzo ograniczony charakter i nie grożą naruszeniem personalnych wymogów licencyjnych. Klub dostarczył aktualizacją prognozy finansowej, uwzględniającą już nowy układ właścicielski. Przedstawiciele Wisły przedstawili plany klubu związane z dostosowaniem poziomu kosztów do planowanych przychodów oraz planowaną zmianę struktury przychodów wynikającą ze zmiany właściciela klubu, w szczególności poprzez podpisanie nowych kontraktów sponsoringowych oraz planowane transfery. Komisja w okresie najbliższych miesięcy będzie, w ramach nałożonego wcześniej nadzoru finansowego, w ścisłym kontakcie z klubem, monitorować realizację powyższych planów i szczegółowo weryfikować poziom i strukturę krótkoterminowego zadłużenia klubu. Według obecnego stanu wiedzy, Komisja nie stwierdziła żadnych nadzwyczajnych zdarzeń lub faktów, które powodowałyby uzasadnione obawy co do możliwości kontynuacji rozgrywek przez Wisłę Kraków. Źródło: laczynaspilka.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kiedy on w końcu zrozumie, że się kompromituje?
Ile to jeszcze będzie trwało? Każdy następny dzień z p. Jakubem M. u steru to kolejny strzał w kolano Wisły... https://eszjot.wordpress.com/2016/08...-przeszloscia/
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.08.2016 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Co do dziennikarzy oni często lubią pisać źle o Wiśle no ale wiadomo sami dajemy konkretne tematy do plotek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Komisja wspomina o transferach i sponsorach więc coś się zacznie dziać na serio
![]() https://www.pzpn.pl/federacja/aktual...a-wisly-krakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale tak samo źle piszą o Legii, Górniku, Lechii czy jakimkolwiek innym zespole, kiedy jest ku temu powód! Tak samo źle pisali o Polonii, kiedy Wojciechowski robił szopki, tak samo źle pisali o Legii, kiedy ktoś źle policzył kartki, tak samo źle piszą o Wiśle, bo jak inaczej mają pisać, skoro dzieje się źle? Przewietrzcie trochę głowy, bo naprawdę nie ma czegoś takiego jak warszawska grupa spiskowa przeciwko Wiśle. Na Boga, ludzie.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Grunt, że nowi właściciele nie dali żadnej plamy za komicja licencyjną czyli jedno jest pewne Wisła może grać dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Komisja wspomina, ze w planie przedstawionym przez Gimnazjaliste mowa jest o transferach. Zeby ci to zobrazowac, ja na przyklad moge swojej zonie przedstawic plan, ze jutro pojedziemy na Seszele. Czy jest na to szansa? Niewielka. Zlapales analogie? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|