|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oby tylko równał do najlepszych. Np. do Tomasza Manna i jego książki "Wyznania hochsztaplera Feliksa Krulla" Nawet tytuł sobie może zapożyczyć, tylko nazwisko zmienić na swoje i będzie OK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Bardzo Cię proszę, odejdź skąd przyszedłeś. Albo jesteś trollem gościa z palmy albo jesteś zwyczajnie głupi. Możliwa jest też kombinacja dwóch powyższych.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestrzeliłeś. Dołęga-Mostowicz. Swojsko. Jednego Dyzmę już mieliśmy.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jakim Trolem ja tylko prosze byśmy poczekali do jakiś konkretów. Pan JM nie jest osobą którą chciałbym widzieć za sterami Wisł, ale pozory czasem mogą mylić poczekajcie chyba dzisiaj papiery miały być w PZPN wiec jak oni się od nas odwalą to już bedzie jakiś pozytyw
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zatemi i głupi i troll.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://m.krakow.sport.pl/sport-krako...komentarz.html Wszystko co chciałbym powiedzieć w jednym tekście.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja się nie dziwie nawet Cupiałowi ze zrobił jak zrobił czy dobrze czy żle to sie okarze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szkoło wróć i ukarz go za jego wpisy i ukaż mu miejsce w szeregu......
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To sobie w piete strzeliłeś
![]() Jedno z dwóch trafiłeś ![]() ![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ej no chyba dobrze akurat
![]() ukarz od ukarać, ukaż od pokazać zapytajmy Prezesa . Powód: II miejsce w turnieju z ortografii w podstawówce
Ostatnio edytowane przez Marcinkrakwoj : 18.08.2016 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ukarz- od ukarać
ukaż - od ukazać ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Naprawde fajnie koledzy. Jest jednak prosba abyscie sie przeniesli ze swoimi ortograficznymi dyputami na priva.
Dzieki. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co do ortografi pisze i czasem nie widze ze t9 zmieni mi słowo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Trafiasz frajera i cieszysz sie, ze sie nie polapal. Niestety podobnie zostala potraktowana Wisla i uwazam, ze chetnych wcale nie bylo wielu bo trudno sobie wyobrazic ze majac ze 2 - 3 oferty na stole zostal wybrany pierwszy z brzegu golodupiec. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
najlepsze jest to, że jestem święcie przekonany że Meresiński czyta to forum.
Jak ja bym takie rzeczy o sobie czytał to chyb aby mi było głupio Na dowód wczorajszy ruch na twitterze, wywiady itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dla mnie wczorajszy wpis na Twitterze to był strzał w stopę.
Wyrok sądu jest i tu jest jego zdjęcie: http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...ie-meresinskim Wygląda na to, ze gość wystąpił o zaświadczenie o niekaralności, korzystając z tego, że w KRK nie nastąpiła jeszcze aktualizacja. Dla mnie to było żałosne, ale każdy widzi co chce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przeczytałem jakiś tam wywiadu z Jakubem Mereińskim i czuję się jakbym czytał poglądy ludzi związanych z SKWK czy TSem. Wszyscy widzimy kto jest jego prawą ręką. Co kol wiek Panowie tam wyprawiają mam nadzieję, że skończy się to z korzyścią dla Wisły. Można nie przepadać za ludźmi związanymi z SKWK natomiast ja nie wierzę, że SKWK skusiło się na jakieś miejsce w zarządzie, zostali przekupieni, te teorie są tak bzdurne, że chce mi się śmiać.
Podobno JM odstrasza sponsorów, nie wiem czy jesteście na tyle mało bystrzy aby dostrzec, że tych sponsorów nie było, nie było nawet wtedy kiedy Wisła zdobywała mistrzostwa, dlatego nie sądzę aby nazwisko JM wiele zmieniało w tej kwestii. Oby pozytywne informacje napłynęły z komisji licencyjnej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mi wywiad pachnie tą samą osobą vel ruchem który kiedyś Cupiał zrobił - udzielił się dla Rzeczpospolitej bodajże, w równie krytycznym dla siebie i klubu momencie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tej kwestii zmieniło się o tyle, że wcześniej nie posiadaliśmy sponsora przez swoją nieudolność w zarządzaniu i zaporową cenę (Telefonika na koszulkach), tak teraz dzięki Panu M. pies z kulawą nogą na nas nie spojrzy, może co najwyżej firmy słupy kolegów Pana M.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jak masz czyjesc zdanie na forum(ktore sluzy do wymiany mysli) gdzies idz na strone Anonimowe Wyznanie. Wyzalisz sie i pewnie grupe wsparcia ci zaloza Moze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Bywali tutaj między wpisami i dziennikarze i piłkarze. Przypomnijcie sobie, jaka gorące spory toczyły się, gdy zalogował się tutaj T.Frankowski i wyjaśniał kulisy odejścia do Elche. Macie także "zmiętego" czy pracowników (w tym także byłych pracowników), którzy czasem coś od siebie napiszą. Nicki niech pozostaną tajemnicą. Bywali i pewnie bywają także ludzie zorientowani w tematach SKWK i innych sferach związanych bliżej lub dalej z Wisłą. Oczywiście nic nie zastąpi aktywności w realu i fizycznej obecności na stadionie, ale chcąc nie chcąc tu też jest jakaś płaszczyzna wirtualnej rozmowy. Co do Meresińskiego jeżeli czyta, to nawet będąć "ślepym" powinien być świadomy, że ludzie oczekują na konkrety. A jak nie ma na nie pomysłu, to, ze chociaż odpowiednim osobom da sygnał, że potrzebuje pomocy w takim, czy innym zakresie. Zakładając, że ma czyste intencje...
Ostatnio edytowane przez Vinci : 18.08.2016 o godz. 11:32.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Piszesz, że nie wierzysz, iż SKWK zostało przekupione ws. miejsca w zarządzie. Kolego, to SKWK zależy na miejscu w zarządzie (nie ma w tym nic dziwnego), więc mam wrażenie, że zupełnie nie rozumiesz, o czym piszesz. JM działa jako całkowicie nowy, inny podmiot. Wisła zdobywając mistrzostwo miało sponsora w postaci TF. Nie było innego sponsora na koszulkach, bo Wisła miała określoną kwotę za główne miejsce na koszulce i nie chciała schodzić z ceny, bo nie musiała. Musisz zrozumieć, że definicja słowa "sponsor" jest trochę szersza niż tytularny sponsor na koszulce. Sponsor, a raczej sponsorzy to mnóstwo innych, mniejszych, większych podmiotów, które w zależności od wykładanej na Wisłę kasy/ umów barterowych, nazywa się albo sponsorami albo partnerami. JM swoimi działaniami spalił za sobą (i przed sobą) wszystkie mosty, po których do Wisły mogliby przyjść ewentualni sponsorzy/partnerzy. Oczywiście nie mam tutaj na myśli podmiotów/przyjaciół JM typu pizzeria z Częstochowy czy innych koleżków. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurde, godzina z okładem minęła od 11:45 i jeszcze jak dotąd nigdzie nikt nie napisał, że są faktycznie problemy z licencją.
Aż dziwnie tak jakoś człowiekowi, naprawdę żadnych nowych złych informacji od rana? |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
bo problemów z licencją zapewne nie ma... przynajmniej tak pisał Juszczyk na TT a ja chce mu wierzyć
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A jednak. Wkrótce zakupy nowego właściciela Wisły Kraków. Jakub M. już zakupił autokar dla drużyny ...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bo pewnie przyznają tę licencję. Problem będą stanowiły w trakcie sezonu pieniądze. Ja nadal liczę, że ktoś mocno naciśnie na JM, żeby sprzedał, bo doprawdy dzieciak musi jeszcze skończyć szkołę, żeby móc się bawić w dzisiejszych czasach w poważne biznesy.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...-przeszloscia/
Ja prdl, jeszcze tylko kolesia z pumą na smyczy mi tu brakowało w tej historii. Niech ja się w końcu obudzę, bo to nie może być wszystko prawda. Zaraz pojawi się Bob, Olbrzym, Karzeł w czerwonym garniturze i Sowy, ja wam mówię.
Ostatnio edytowane przez masada : 18.08.2016 o godz. 12:23.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|