|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przeciez jakby mial jakakolwiek kase to by sam nie sprawdzal dokumentow w klubie (bo pewnie i tak sie ch.ja na tym zna) tylko by najal jakas firme specjalizujaca sie w tym
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeśli kogoś takiego bierze na "słupa" to... musi być idiotą.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Mamy tak tragiczną prasę, że chyba żaden klub w Polsce nie był tak jechany w mediach i to wszystko przez przestępce z wykształceniem gimnazjalnym obecnego właściciela 13 krotnego Mistrza Polski, 110 letniego klubu Wisły Kraków....poprostu tragedia.... ruszmy się ludzie pod R22 pokażmy że nie pozwolimy na bezczeszczenie naszego klubu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Albo kimś z podobnego " środowiska". Ponadto może ma haki na JM gdyby ten chciał go wykołować.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ten człowiek żyje gdzieś w chmurach, gdzieś sobie lata mentalnie nad Placem Zbawiciela, nad Charlotte, gdzie spędził połowę swojego życia. To człowiek, który obyciem jest poziom niżej niż Józef W. Józek był burakiem, bo miał tyle siana, że mógł pozwolić sobie na bycie burakiem. Kiedyś, ktoś mi powiedział, że ludzie prości mają o tyle łatwiej w życiu, że zbytnio nie analizują, że nie kminią, nie biorą pod uwagę porażki, po prostu idą przed siebie niczym kombajn podczas żniw. Pisarz właśnie taki jest, poszedł, udało się, sorry, udoło się, a że wymiar sprawiedliwości nie ustawił na gg opisu, że był on karany, to przecież jest niewinny, czysty, jest kozakiem. Biedne to, smutne. Szczerze mówiąc to trochę mi żal człowieka, bo może nawet nie zdaje sobie sprawy, że jest zwykłym ananasem z puszki (bez skojarzeń). Z Wisłą też się miało udoć. Może chociaż ciasto będzie dobrze wypieczone...
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam nad jedną sprawą. Przeczytałem jakiś tam artykuł, w którym piszą, że Dunin może zostać prezesem. Będzie, to dla mnie trochę dziwne ponieważ odchodząc z Wisły wyraźnie nie był zadowolony z sytuacji, jaka panuje w tym klubie. Zastanawiam się nad tym, czy on to napisał, bo wiedział, że Wisła zostanie sprzedana, czy po prostu nie podobało mu się, to jak zachowuje się Cupiał. I teraz nagle miałby wejść w takie szambo ? Z człowiekiem, którego firma upadła i ma na głowie US ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Polecam tą książkę: http://allegro.pl/listing/listing.ph...%84ski%20jakub
Chcecie transfery? To kupujcie!
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, że w tym wywiadzie Wiadomix nie zaprzeczył że brał udział w przekrętach z VAT, tylko zwalił to na "błędy młodośc i środowiskai", czyli de facto się.przyznał....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT/
Niestety nie raz MUSIAŁEM wpisać w rubryczkę. Pewnie dlatego że zmiana nazwiska nie musi być wymuszona wyjściem za mąż - np. mężczyzna może w dowolnym momencie przyjąć nazwisko rodowe matki. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeszcze raz dziękujemy Boguslawie. Wszystko idzie zgodnie z planem kto żywy jebie Meresinskiego a niedawny boss cisza spoko, ręce się nie ubrudzily.
Mam nadzieję że ogląda legła. I boli mimo wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie kumam, dlaczego ma go boleć? Z tego co pamiętam, to Wisła miała ciut silniejszych rywali, jakaś Barcelona, Real, czy jakoś tak.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Po reformie miał trochę czasu. APOEL i zabawa w budowanie się skończyła. A że cierpliwość popłaca pokazuje dzisiejszy dzien.
Do tego zdaje się Leśny i Mioduski nie wyjebali tyle kasy co on a są 1 noga w LM a Wisła jest gdzie jest.
Ostatnio edytowane przez borys : 17.08.2016 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Fragment książki Meresińskiego:
"Nigdy nie wiadomo, co los przygotował za życiowym zakrętem.Warto się jednak odważyć, by to sprawdzić, zwłaszcza jeśli ma się do stracenia dorobek życia...Demokracja i kapitalizm mają to do siebie, że potrafią ukryć złodziejstwo pod wieloma różnymi nazwami. Jedni nazywają je przejęciem, dla innych jest to transfer dużej ilości kapitału bez wiedzy organów państwowych. Złodziejstwo zawsze jest jednak złodziejstwem, jedynie bardziej lub mniej wyrafinowanym. Łatwiej zawsze coś komuś zabrać niż postarać się o to samemu i bez znaczenia pozostaje, czy zabierają barbarzyńcy, czy ludzie ubrani w luksusowe garnitury". On to sam napisał? PS: Zapomniał dopisać, że oszustwo jest zawsze oszustwem.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
co do książki - tutaj krótka recenzja http://dyskusja.biz/lifestyle/jakub-...zcze-raz-56182 Coś mi się zdaje że Gimbus nie wymyśla fabuły od podstaw tylko beletryzuje prawdziwe historię. Czy przypadkiem w którymś wywiadzie nie mówił że na jesień wydaje kolejną książkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Której to końca, póki co, nie widać. ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na początku książki zotało zaznaczone, że opisuje prawdziwą historię tylko nazwiska zostały pozmieniane.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
super fajnie, ale nasz pisarz mógłby poczynic jakieś widoczne działania.
Złote zgłoski czekają na napisanie ,a on dalej nie ma długopisu... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ch...j z tym wszystkim.Nie wiem ,czy spadek do IV ligi nie byłby najlepszy.Wszyscy odpie...liby sie od nas,w SKWK pewnie nastąpiłby podział ,albo upadek i wtedy może od początku zbudowałoby sie coś na normalnych zasadach.
Tak zostaniemy już utraconym wizerunkiem,właścicielem oszustem i SKWK zarządzającym pod swoje interesy. Jeżeli własciciel zaczyna od obietnic wypłacania zaległości ,a nie konkretnego wypłacenia ,to znaczy ,ze gówno ma ,a nie pieniądze (czyt.też deklaracje innych ,ze mu dadzą). Kązdy z nas w mniejszym (np. oddanie pożyczki),lub większym (jak ktoś deklarował sie kupić od nas dom) wyczuł,ze ktos kombinuje ,rzuca słowa na wiatr,jak nie idzie za tym jakaś kasa i zwodzi gadka typu "w przyszłym tygodniu". Co praca z papierami przeszkadza w klinięciu przelewów? Ksiegowosc przygotowuje liste płac do sprawdzenia i w zależnosci jak kto prowadzi firme zostaja wysłane prze nią bądz osobiscie przez właściciela.Kwestia rezygnacji ze śniadania w tym warszawskiej jadłodajni i czas jest. Czekam do końca sierpnia.,brak transferów(bez których jak widać po tym składzie tez możemy spaść),przedstawienia konkretnych sponsorów lub odejście JM ,to dla mnie jasny sygnał gaszenia światła. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Parę ciekawych informacji w dzisiejszym DP:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I super pomysl. kazdy chce sie utrzymac w lidze a Ty chcesz spac 3 klasy nizej. Genialne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdzieś mam Twoja opinie,a Ty wolisz udawać,ze deszcz pada jak Ci plują w twarz.... Napisałem to nie po to ,żeby z kimś polemizować na ten temat,tylko po to,ze już nie wytrzymałem. Ma dosyć płaczków na tym forum(to nie jest do Ciebie) ,bezpodstawnych optymistów,znawców prawa,zdobywców newsów dzięki wątpliwym informatorom i wrzucającym sobie nawzajem. Ponad 100 stron pisania ,a żadnego działania i możliwości takowego,bo nic w zasadzie nie maja do powiedzenia. Forum tez już sięgnęło dna. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=9681&page=5 jakoś szału w frekwencji użytkowników tam nie ma! Za to na sb, pier....olenie o szopenie od rana codziennie! ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ludzie poczekajacie na jakiekolwiego konkrety by wudać osąd. Nie jestem zadowolony z obecnej sytuacje ale co mozemy zrobic jedynie isc na mecz
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|