morganfield napisał(a):

gdyby ktoś miał w klubie promować swoją markę to już w klubie mielibyśmy poważne osoby od marketingu, ktoś kto odrobinę ogarnąłby medialnie ten burdel.
Struktury klubu przestały funkcjonować,.
|
Czas płynie, dni mijają. To oczywiste, że gdyby JM chciał realizować swe zapewnienia złożone Cupiałowi względem Wisły, już dawno słyszelibyśmy o jakichś konkretnych ruchach, nowym zarządzie itd, a nie o wyparowaniu pieniędzy przeznaczonych na wypłaty czy o niechlubnej przeszłości nowego właściciela. Już działoby się coś pozytywnego. Niestety, JM to najwyraźniej taki forumowy LucjuszWielki w wersji "biznesowej" - totalnie "odrealniony", narcystyczny, arogancki pozorant - walczący z własnym cieniem krętacz i fałszerz rzeczywistości przekonany o nietykalności. Myśli, że może podporządkować sobie świat i narzucić innym narrację, wierząc, że wszystko mu wolno, a życie nie wystawia rachunków.
Do czasu.
LucjuszWielki napisał(a):
|
Tak samo skrajnie negatywna, jak skrajnie głupie jest Twoje myślenie. Nie wiem czy wiesz, ale Misiek wynajmuje tereny od TSu i postawił najlepszą siłownię w mieście .
|
Proszę, nowy obrońca Miśka nam się objawił, któremu nie podoba się nazywanie go negatywną postacią.

Tu mnie masz, tego się akurat nie spodziewałem

Skoro tak zachwalasz i polecasz jego interesy, często tam bywasz? Może z tą jakże wybitną postacią nawet trenujesz? To prawda, że ostatnio mieli tam remont?