|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Eppur si muove!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
I żebyś wiedział, że ch.vj mi do tego bo ten ziomal niestety stał się właścicielem mojego ukochanego klubu i jak widać na załączonym obrazku jego szemrana przeszłość odbija się na naszej WIŚLE, jeśli tego nie widzisz to sorry. Na resztę Twoich wypowiedzi odpowiedział kolega wyżej.
Ostatnio edytowane przez Herbi1303 : 10.08.2016 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pan Klemba ma chyba tych samych znajomych co moi. Sytuacja groźna? Tak lekko powiedziane.
PS: Było tylu różnych informatorów więc mnie osobiście nic nie dziwi na plus czy minus. Ale fakt tyle stron na stukanych że szok oO.
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 10.08.2016 o godz. 15:50.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ty i podobni Tobie. Nie wiem co i jak trzeba jeszcze takim jak Ty zakomunikować, żeby zrozumieli powagę sytuacji. Ktoś właśnie spuszcza, dzień po dniu 110 lat historii w kiblu a Ty udajesz, że to dyskretny szum klimatyzacji. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie chciałbym przeszkadzać, ale pragnę przypomnieć, że w niedziele mamy mecz.
Warto pójść po bilet, bo mogliście zapomnieć |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Im nie stawiana zarzutow falszowania matury wiec glupoty gadasz. |
||
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez fazior : 10.08.2016 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na dziś jedyna dobra wiadomość - w niedzielę gramy mecz o punkty w ekstraklasie. Wszystko wskazuje na to, że mecz się odbędzie. Nikt nie powie, jak to za miesiąc będzie wyglądało.
Zastanawiam się, kto "położy łapę" na kasie z biletów. Wprawdzie nie będzie to jakaś kosmiczna kwota, ale jakiś przychód będzie stanowić. |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Włodarze Wisły ściągają klub na dno, a kibice kłócą się między sobą i prowadzą do "wojny domowej". Świetne czasy nastały...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kibice się nie kłócą między sobą. Kibice "prowadzą wymianę zdań" z tymi, którzy podczas panowania JM chcieliby coś ugrać dla siebie.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Jak Wisła ma być klubem cwaniaków, recydywistów i złodziei to nie podpinajcie się pod autorytety wyrażające wyższe wartości. Pozdro. Powód: lit
Ostatnio edytowane przez Baryl : 10.08.2016 o godz. 16:31.
![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak myślałem, że będzie dramat. Pewnie nas zdegradują w najbliższym czasie do klasy A.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Co mamy rozumiec przez "Sytuacja jest grozna" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. czy w świetle ostatnich wydarzeń związanych z JM jest możliwe prawne unieważnienie transakcji przez p. Cupiała. Druga sprawa ciekawe co za bank udzielił tych słynnych gwarancji bankowych
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Od początku pisałem, jak to się skończy i czego się powinniśmy spodziewać. Odnośnie do użytkowników, którzy domagają się, by nie krytykować nowego właściciela: 1) to forum kibiców WK. Gdzie, jak nie tu kibice mają wyrażać swoje opinie? 2) to prawda, że forum jest publiczne i czytają je "obcy", ale powiedzmy sobie szczerze nikt nie pisze tu wielkich sekretów i tajemnic, tylko własne opinie oparte na zdrowym/chorym rozsądku; 3) co Was obchodzi, co myślą o WK ludzie, których nie czytacie/nie słuchacie/nie szanujecie? Zabiegając o ich opinię bądź głos stajecie się ich niewolnikami; 4) podejście "w swoje gniazdo", "rodzina to jest siła" itd. odnieść można co najwyżej do najbliższej rodziny, a nie sąsiedztwa, województwa, państwa, czy społeczności kibiców klubu piłkarskiego. Trochę rozumu zamiast mentalności plemiennej. Jeżeli powyższe argumenty + głosy kolegów nie skłonią Was do odpuszczenia krucjaty "cisza na forum, dziennikarze/kibice Cracovii/PZPN/lewica czyta posty", to nic już nie skłoni, nie warto z wami rozmawiać, ani tym bardziej was słuchać. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
20 stron temu napisałem jak bezsensowne jest dla mnie ogłaszanie planów transferowych na oficjalnej stronie internetowej klubu.Pisałem ze tam powinno się ogłaszać tylko potwierdzone decyzje. Ale po mnie polecieliście. Dowiedziałem się że na niczym się nie znam że to strasznie fajnie.
I co drodzy forumowicze? myliłem się? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ja wlasnie nie mam pojecia co on przez to rozumie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Papramy się co raz bardziej w gównie. I skutecznie odstraszamy jakichkolwiek poważnych ludzi i sponsorów.
Dwa tygodnie od przejęcia klubu, a goguś uszatek nie ma czasu przedstawić się kibicom Wisły Kraków. Groteska. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zaznaczam, że spekuluje. Oby chodziło po prostu o rzeczywiście jakies formalne kwestie w powołaniu zarządu. Ale coraz mniej w to wierze ;/ Z drugiej strony te gwarancje bankowe są. Więc w ostateczności bank pokryje wynajem bazy lub funkcjonowanie klubu. Generalnie to mam wrażenie, że wiemy tak około 10% może z tego co się dzieje w tym momencie w klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zawsze było mówione, że transfery lubią ciszę. A tu takie rozgłaszanie i ich brak jak do tej pory i nic nie wskazuje, że coś sie zmieni w tej kwestii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie ale chyba nikt nie przypuszczał że będzie to substytut konferencji prasowej.
BDW Dam sobie rękę uciąć że w momencie podrabiania dokumentu Meresiński nie miał bladego pojęcia w jaką kupę wdepnął i jak ten krok w przyszłości będzie brzemienny w skutkach. Gębę sobie nim wycierają wszyscy i może finansowo utopić miliony, których chyba nie ma. Póki co musi dzwignąć na swoich barkach klub, inaczej Cupiał jego lub jego poręczycieli zlicytuje. Doskonała motywacja do pracy. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
a czemu około 10% wiemy? ja myśle że 12,55 % wiemy, no może 14,23%, ale to max, głowy nie dam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
wybaczcie nie znam się na ekonomii i prawie handlowym.
Przykład: Meresiński przedstawił Cupiałowi gwarancje bankowe na 30 mln złotych. Oznacza to że jeżeli nie wywiąże się z zobowiązania czyli utrzymania klubu czy coś to bank daje klubowi 30 mln czy Cupiałowi? Bank ściga Meresińskiego, a co wtedy ze Spółką? Pomijając fakt logiczny że mogą być zapisy dodatkowe. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podaj zrodlo. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem żadnej konferencji już nie będzie, opcje są dwie albo Meresiński sprzeda klub komuś innemu albo ten wróci do Telefoniki. Dziś usłyszałem z kolei taką o to historię, ze Cupiał dogadał się w ten sposób z Meresińskim, że to ten drugi zgasi światło przy Reymonta a Cupiał nie będzie z tym kojarzony, niestety pewne rzeczy wymknęły się spod kontroli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|