|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A mnie ciekawi ile taka książka kosztuje. I nie, nie chodzi mi o 32,50 na Podwalu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
M. to Kinder niespodzianka od Cupiała. Wszystko za to, że za mało słyszał na meczach hymnów pochwalnych
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Była afera. O mało co nie stracił fukcji prezydenta.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeszcze wczoraj osoba JM wzbudzała we mnie tylko lekki strach. Liczyłem ze może zle sie rozpoczyna ale lepiej sie zakonczy. Dzisiaj po informacji o podrabianiu dokumentów, nawet mi wszystko opadło. Naprawdę przed nami same czarne chmury, skoro własciciel ma we krwi kombinowanie i zamiast zajać się ciezką praca woli cos "przycwaniaczyć". Kurde, czy tak ciezko zdać mature zaocznie? Naprawdę nasz własciciel zamiast usiaść do lektury Dziadów woli załatwić sobie wszystko na boku? Pięknie to o nim świadczy.
Co następne? kupowanie punktów? Powód: costam
Ostatnio edytowane przez Thuesen : 08.08.2016 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak w tym tygodniu nie wydarzy sie nic pozytywnego, czyli obiecywane transfery czy sponsorzy a może oni przede wszystkim, to powoli trzeba szykować sie na IV lige od przyszłego sezonu. Ten scenariusz wydaje sie coraz bardziej realny
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No fakt napisali tylko tyle i az tyle, ze zsotal skazany, ale już nie dochodzili dlaczego. Co zrobil, czy oszukal klienta, czy się pomyli czy ki ..... Skoro samorząd zawodowy go skazal, to co nie jest to wyrok ( zakaz wykonyania zawodu ), szczególnie wobec prawnika ? Za nic go skazali ? Może mu ratowali dupsko, żeby nie poszlo dalej ? I napisze tu jasno, nie bronie JM, ale warto tez trochę zluzować, bo dziennikaze lubia czasami podrasować swe artykoly, żeby mialy lepszy wydzwiek i czytalnosc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kolega trafił w sedno. Nie wiem po co drugi temat o tym typie, jeden nie wystarczy?
Pociesza mnie, że ten typ nie będzie sprawował w klubie żadnej funkcji, poza nazwiskiem w papierach. Marketingowcy Wisły przychodząc dzisiaj do pracy zalali się zapewne rzewnymi łzami...a my się zalejemy jak do Wisły zapuka komornik. Nawet mnie ta sprawa już nie śmieszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może będzie jak z tą niemiecką posłanką, która sfałszowała swój życiorys (lipna matura, studia prawnicze oraz praca w kancelariach prawniczych). Otóż ponoć owa spryciula zniknęła ostatnio jak kamfora.
Może więc i pan M. zniknie nagle? To jest pozytywne przypuszczenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
"Rower jest jak hulajnoga,
tylko ma dwa pedały, siodełko i przerzutki (jak kupisz wyczesany)" Z "Myśl z twittera" J.M. Analiza utworu: Prowadzenie klubu jest jak wyłudzanie VAT-u - wszystko jest OK dopóki się jakiś fagas nie przypieprzy. P.S. Nie sądziłem, że kiedykolwiek w życiu to napiszę, ale zazdroszczę Koronie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z pewnością zniknie. Ale wcześniej zniknie też Wisła...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie matura, lecz chęć szczera...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam lepszy:
Klemba TT napisał(a):
Ale nie, ja miałem Cupiała za poważnego człowieka, "nie będę się ośmieszał" - myślałem. No i jesteśmy w dupie... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak miedzy bogiem a prawda to chlopaki z Weszlo i innych portali robia nam mega przysluge punktujac tego cwaniaka. Zamiast wyzywac Stanowskiego na twitterze czy fejsbuku zastanowcie sie czy to jest dobre dla Wisly zeby taki typek byl tu wlascicielem.
Jesli gosc jest lewy - a wiele na to wskazuje - to dobrze, ze te sprawy wychodza na wierzch na samym poczatku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Jak wyłudzał VAT to jest równy gość i ma łeb na karku" czy coś w tym stylu. Nie sztuka wyłudzić, sztuka nie dać się złapać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
Najwyższy czas podać sąd do sądu że je upublicznił. BDW: Moralność Pani Dulskiej, Pani Dulska, akt I, scena 9 Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
JM obraża miliony uczciwych Polaków mówiąc, że każdy ma coś za uszami...
Wolę zaczynać od IV ligi z TSem, niż aby właścicielem ukochanej Wisły był pospolity oszust i gołodupiec cwaniaczek...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.08.2016 o godz. 16:46.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Np. tym co twierdza ze spiker na zydach byl w piatek nieslyszalny.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Starałem się wypośrodkować. I zdaje się, że wypowiadałem się w sposób stonowany. Dzisiaj, nastąpił przechył czary. Ponieważ: pan Meresiński, twierdził publicznie (jego słowa lub reprezentanta) i bardzo stanowczo, żeby nie powiedzieć, pyskato, że nigdy nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu. Okazuje się, że był skazany prawomocnym wyrokiem sądu. Od momentu ujawnienia tej ostatniej informacji uznaję, że to jest wizerunkowy koniec pana Meresińskiego (nie tylko dlatego, że był skazany ale przede wszystkim dlatego, że kłamie w żywe oczy). Przy czym, pan gimnazjalista Meresiński, ciągnie za sobą cały pozytywny dorobek piłkarski i wizerunkowy Wisły Kraków. Ciągnie w dół. Jest on od dzisiaj, faktycznym balastem dla Wisły Kraków oraz grabarzem tej Marki. Wierzę, że będą pieniądze, transfery. Te, które są w tym momencie już zaklepane. Później, żadna poważna firma nie będzie chciała mieć wiele styczności ze środowiskiem, z którego roznosi się fetor. MOCODAWCOM, bardzo poważnie radzę natychmiast zmienić słupa, albo zabawki. --------------------- Edit: zapadł wyrok nakazowy. Jeśli natomiast nie było zaskarżenia a pewnie nie było, to się uprawomocnił. Powód: "Literówka".
Ostatnio edytowane przez yarow : 08.08.2016 o godz. 17:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niech on sobie ten rower przyparkuje blisko w czwartek...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaimponował m on, ten Jakub M.
![]() Myślałem, że on znany jest tylko z tego, że zna tą aktoreczkę. A on jest okazało się kumpel Nikodema D. z tyskiego liceum ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Gosc, ktory nie jest w stanie zdac matury i musi oszukiwac nawet w tak banalnym aspekcie jak rekrutacja na studia administracyjne w ....a Czestochowie nie wydaje mi sie byc godnym aby prowadzic Wisle. I dobrze, ze Weszlo z niego szydzi - sam bym tego lepiej nie zrobil. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PS:
Kłopotów właściciela Wisły Kraków ciąg dalszy. Podrobił świadectwo maturalne http://www.przegladsportowy.pl/pilka...150,1,727.html Mateusz Karoń: Nowy właściciel Wisły Kraków oblał egzamin na inteligencję medialną. Skutki mogą być opłakane (komentarz) http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...gencje-medialn FAKT: Najpierw sfałszował maturę, potem ukradł miliony? http://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna...milion/3cq1gev ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamięta jeszcze ktoś te stare, spokojne czasy kiedy Boguś tylko wymieniał wszystkich po meczach i budował od nowa? I jak spokojnie i równomiernie staczaliśmy się organizacyjnie w przepaść przez te kilka ostatnich lat? Niezłego teraz kopa dostaliśmy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolejne oświadczenie wjechało. Ręce opadają ...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No, to teraz mogę spokojnie napisać, że miałem racje. Szkoda tylko, że dla Wisełki to się źle skończy.
Tak samo, jak w oświadczeniu klubu stało jasno: współwłaściciele JM i MC, a w wywiadzie dla GW MC się zarzekał, że wyłącznym właścicielem jest JM. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|