|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
wlasnie Czaro ze sie 2 nie znalazlo to mnie nabardziej boli .....
SlawekS......wyglada na to ze........- bo jest idiotą bez wyobrażni |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Ale jest też możliwość że i oni szukają słupa |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Po co sie tak wszyscy napinacie? Co w tym dziwnego, ze ludzie sportu jak np boniek, czy media sportowe podchodza do Meresinskiego nieufnie?
Facet kupil klub pare tygodni temu ale do tej pory nie uznal za stosowne sie przedstawic. Jeszcze nic dla Wisly nie zrobil, nawet nie znalazl czasu na konferencje, nie przedstawil zadnych planow. Nic, Zero. Gosc ma zarzuty prokuratorskie na karku a mlodzi ujadaja na Weszlo, ktore o tym pisze, ze niby Weszlo robi wisle krzywde? Wiele osob mialo przeboje z fiskusem i wiele firm zostalo ubitych przez nieprawdziwe oskarzenia i niekompetentnych urzednikow wiec ja sie z wydawaniem wyrokow wstrzymam. Nie uwazam natomiast, ze zadawanie pytan lub wyrazanie watpliwosci wzgledem faceta, ktory ma 30 lat i ktorego zrodla dochodu sa niejasne jest nie na miejscu i ze jest to dzialanie antywislackie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Bronex : 08.08.2016 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zarzuty postawiono mu w 2014 roku, a te oszołomy rządzą od 2015, także polityki bym w to akurat nie mieszał. Zresztą nic w tej sprawie nie wiemy, więc jakiekolwiek spekulacje nie mają sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A on w ogole faktycznie ma postawione zarzuty czy nadal jest podejrzanym i to zwykla nadinterpretacja?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Bronex,
tak i dostał zarzuty jak rządzili ![]() Zbastuj człowieku, jakbyś się trochę orientował to byś wiedział, że jak w przestępstwie gospodarczym wychodzisz na wolność ze śmieszną kaucją 70k PLN, ściagąją Ci później dozór i przez ponad 2 lata funkcjonujesz, dysponujesz swoim majątkiem, nawet kupujesz klub to mają na ciebie wielkie gówno, zarzuty to piąta woda po kisielu lub ew. masz bardzo duże plecy. W każdym z przypadków dla nas dobrze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W rmf fm właśnie mówili, że Meresiński został skazany prawomocnym wyrokiem, w przeciwieństwie do tego co jego adwokat napisał, za .... fałszowanie dokumentów ukończenia liceum i świadectwa dojrzałości, przy składaniu na studia
Wyrok stał się prawomocny pod koniec kwietnia 2016.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 08.08.2016 o godz. 11:18.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wiem jak przy tej ilości danych ktokolwiek może mówić/myśleć: spokojnie dajmy mu czas, ma pomysł. To jest szok co się wydarzyło, kto kupił Wisłę.
Mnie to się płakać chce naprawdę. Sportowo dno, organizacyjnie to nawet nie da się skomentować a po tym co na derbach nasz sektor wyprawiał to już tylko wstyd zostaje.
Ostatnio edytowane przez PitM : 08.08.2016 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
No niezly sie nam prawdziwek trafil.
Ciekawe ile osob teraz mysli, ze jednak ten Wojciechowski to by byla lepsza opcja |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Meresiński ma 30 lat. Maturę powieien zdawać w wieku 19 lat, a wyrok jest z 2016? Dziwna sprawa. Z tego by wynikało, że sprawa musiała mieć miejsce stosunkowo niedawno. Dziwne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wizerunkowo to nie pomaga. Który sponsor będzie chciał się związać z człowiekiem o wątpliwej przeszłości. Nawet na RMF już mówili o tym. Robi się głośno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Q....a mać już naprawdę w czwartek słodkim pierdzeniem nic nie wskórają... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Stał się prawomocny, nie zapamiętałem albo nie mówili z kiedy była sprawa. edit: wyrok z marca http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...-w,nId,2248285 ogólnie burdel na kółkach
Ostatnio edytowane przez Luu... : 08.08.2016 o godz. 11:39.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu jest ten news
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...-w,nId,2248285 Wychodzi ze nie ma matury(zakladam ze od tego czasu jej nie zdal) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...-w,nId,2248285
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Motto z tytułu tematu zupełnie przypadkowe. Proszę go nie łączy z żadną znaną lub mniej znaną osobą.
Postanowiłem założyć taki temat,w którym będzie sobie dyskutować o różnych osiągnięciach nowego właściciela Wisły Kraków. Pan Jakub Meresiński właścicielem Wisły Kraków jest od 29 lipca 2016 roku. Ciężko przed tą datą, jak również w dniu wyboru nowego właściciela znaleźć jakieś informacje na jego temat w internetowych mediach. Przeważającym tematem, była próba/chęć przejęcia od miasta klubu piłkarskiego Korona Kielce, jednak cała transakcja padła na ostatniej prostej. Z każdym dniem pobytu w Wiśle, świat internetu wzbogacał się jednak o nowe fakty, plotki, domniemania na temat nowego właściciela klubu. Przodowały i nadal przodują w tym media od zawsze nie przychylne Wiśle. Portal weszlo.com zamieścił zdjęcia Meresińskiego wspinającego się na drzewo, nie trudno również znaleźć zdjęcia co nowy właściciel jada na śniadanie oraz gdzie trenuje klatę, biceps i nogi. Niestety, na początku może i to wydawało się śmieszne, wśród kibiców panowało przekonanie, że nowy właściciel to słup podstawiony przez osobę, która nie chce wyjawić swojej tożsamości. Zbiegiem czasu jednak okazuje się, że albo Bogusław Cupiał nie do końca prześwietlił nowego kupca, albo w ogóle tego nie zrobił. Jeden z dziennikarzy Michał Knura w wyniku dziennikarskiego śledztwa wykazał, że Jakub Meresiński ma problemy z prawem i jest zamieszany w wyłudzenie podatku VAT. Sprawa została skomentowana jedynie przez adwokata Pana Jakuba a burza w mediach trwa nadal. Dziwnym trafem w mediach społecznościowych również pojawia się hejt na nowego właściciela, ludzie lubią takie informacje, więc popyt na nie wydaje się zrozumiały. Zastanawiające jednak jest co innego. Skoro inne osoby, tak dobrze znają Jakuba Meresińskiego, to dlaczego do dnia 5 sierpnia żadna z nich nie wyjawiła prawdy, o zarzutach, o dozorze policyjnym? W dniu 8 sierpnia jedna ze stacji radiowych dotarła do informacji, o tym, że Jakub Meresiński podrobił świadectwo maturalne. Stało się to, o czym każdy z nas marzył. Wisła Kraków wróciła na szczyt medialności, informacje o naszym klubie za pewne są wyżej notowane niż wylosowanie Legii przez Dundalk. Szkoda tylko, że ta medialność jest złym, czarnym PR. Zakładam ten temat, jako dopełnienie tematu: Nowi właściciele Wisły wg mediów (info bez komentarzy), tutaj będzie można swobodnie komentować i oceniać informację dotyczącego nowego właściciela. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
chodzi o to, ze w 2013 zlozyl papiery na uczelnie w Tychach poslugujac sie sfalszowanym swiadectwem dojrzalosci. Niby ze mature zdawal w 2006.
Wogole to polski wymiar sprawiedliwosci to totalna kaplica. Czaicie, ze 3 lata zajelo stwierdzenie poza wszelka watpliwosc tak prostego faktu, ze facet podrobil swiadectwo maturalne? ....a, przeciez wystarczy telefon do wlasciwego liceum i lokalnego kuratorium oswiaty z prosba zeby sprawdzili czy faktycznie chlop zdawal i czy zdal. To jest jak dla mnie maks 2 godziny roboty a im ....a zajelo 3 lata! http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...adu_16129.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
A szkoda gadać, szkoda strzępić ryja...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Poza sportowo ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tu piszemy o palmach, rowerach, dziewczynach, Instagramie, Facebooku, wyludzeniach VATu, podrobionej maturze itd.
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
Ciekawe czego dowiemy się jeszcze o Jakubie, co jeszcze pokręcił..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|