The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2016, 10:39
Teraz to robi mi się autentycznie wstyd. I nie jest to wstyd z powodu przegranych derbów, nie wstydziłem się również gdy graliśmy w dolnej ósemce czy też gdy byliśmy 3 minuty od LM i przejebaliśmy to, albo gdy pastuchy z Levadii nam wpie.dol.iły, nigdy w tych momentach nie wstydziłem się tego klubu. Mi się autentycznie zrobiło kur**** wstyd za Wisłę teraz, przez nowego właściciela, za te gówniarskie posty na TT do Pana Prezesa Bońka, który co by nie mówić dźwignął cały ten PZPN na nowy poziom, za cwaniactwo i najprawdopodobniej złodziejstwo - bo widać z czego ten gościu jest ulepiony, a zapewne to dopiero początek. Co by Jakub M. nie zrobił, kupił 5 Stiliciów i 4 Meliksonów ja sobie chodzenie na Wisłę w tym sezonie chyba odpuszczę, bo kur** po prostu będzie mi wstyd zasiadać w cyrku naszego nowego właściciela ze świadomością, że to wszystko najprawdopodobniej służy praniu pieniędzy z bandyterki, gdy ten pajac będzie się cieszył.

Chyba trzeba zainteresować się koszykarkami Wisły, w sumie nigdy na ich meczu nie byłem.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 06.08.2016 o godz. 10:43.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów