|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pranie pieniędzy, wyłudzenie VAT, areszt... Komu pan sprzedał Wisłę panie Cupiał!?!? Po przejrzeniu profilu na fejsie wiadomo było, że do debil i gołodupiec, a teraz jeszcze pospolity bandyta. Jezusie.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
niestety dla Naszego Klubu świadczy i to bardzo dużo, przy takiej opinii (i niewyjaśnionej sytuacji) właściciela o jakimkolwiek sponsorze można zapomnieć. Biorąc pod uwagę fakt, iż duet Citko&Meresiński raczej "pieniędzmi nie śmierdzi" jest... kiepsko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie wiem czy da sie unieważnić, jak BC otrzymał kase to chyba nie da sie tego tak łatwo odkrecić
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktos sprawdzał dziennik polski i inne, czy nie było tam ogłoszenia
"oddam klub piłkarski w zamian za przejęcie wierzytelności" ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jakie teorie ciekawe sie pojawiaja:
"Słyszałem, że @WislaKrakowSA kupił menago tylko po to by mu ją zlicytowano za niezapłacony VAT." )))![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cos w tym jest
ale tego Vatu ma zapłacić wiecej niż zarobi na licytacji ![]() ale jesli Cupiał to kupi za bańke to bedzie mistrzostwo swiata a w poniedziałek bedzie konferencja na ktorej zamiast prezesa ogłoszony zostanie syndyk ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli pomysłem JM na Wisłe było wypranie pieniedzy z vat, a później zarobek na transferach
Ostatnio edytowane przez Davey777 : 05.08.2016 o godz. 14:59.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W cywilizacji łacińskiej, człowiek jest niewinny, dopóki się mu nie udowodni winy.
Pomiędzy słowem "podejrzany" a "skazany" jest wielka przepaść a duża liczba Polaków tego zwyczajnie nie rozumie. W tym prasa, która przeważnie w swoich materiałach już skazuje ludzi nadal wolnych i niewinnych. I faktycznie, często ich skazuje na śmierć publiczną. Nie jestem adwokatem Jakuba Meresińskiego i nie porównuję go z taką absolutną tuzą biznesu (i zresztą biznesu etycznego) jakim jest Roman Kluska. Jednak ten ostatni siedział konkretnie za niewinność. Formalnie, za wyłudzenie VAT-u. Człowiek został wykończony ekonomicznie i wizerunkowo. Dokonano na nim publicznej egzekucji wizerunkowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Ale w tym jednym, konkretnym wypadku mam to w dupie. Futbol i przekręty to nie jest dobre połączenie. No chyba że lubicie rozgrywki 4. ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Już się rozeszło po mediach...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Quo vadis Wisło - słowa Dunina znów powróciły jak bumerang
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
dokładnie. Dunin ze Smalcerzem chcieli pewnie blokować sytuacje ale wygrała druga opcja z negocjatorem Gaszynskim na czele
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jesteśmy w czarnej dupie i tyle.
Myslalem, że to tylko słupy, goście bez CV, bez kasy, ale ktoś za nimi stoi i ten ktoś to będzie ogarniać. Widać może być jeszcze gorzej. Masakra. Może na spotkaniu z Kapką, Jakub zasugerował, że go zwolni wiec Zdzichu otworzył szafę ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
nie ma znaczenia czy go skaza czy nie !!! po 1 jesli nie jest z bogatej rodzinny a nie jest wszyscy wiedza czy ktos zarobil na czyms ...a JM ...
Wisla ktora jak na Polska lige byla krysztalowo czysta sie doczekala. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A BC przez 19 lat unikał takich dwuznaczności
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
jebie gównem, ale wstrzymajmy się z osądami do wyroku sądu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie chce mi się wierzyć, że Cupiał nie wiedział o tych zarzutach dla JM, jeśli zaś wiedział to powinien domyślić się skąd pochodzi kasa, którą JM zapłacił/zamierzał zapłacić za Wisłę... w takich okolicznościach nawet Boguś może beknąć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W obecnej tj. od dziesiątków lat Polsce, właściwie wszyscy jesteśmy podejrzani. Zapytajcie organów skarbowych, po cóż przeprowadzają kontrole w firmach. Na jakiej najczęściej podstawie? Na żadnej. Na podstawie domniemania, ale winy. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Śmiechu warte to oświadczenie, de facto w ogóle nie zaprzeczył zarzutom :o
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nawet słowa o tym, że to są oszczerstwa. Ale ulżyło: nigdy nie był skazany, nie jest źle...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uprzedzę cię, nie ma takowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Boguś zrobi złoty interes - już niedługo (po załatwieniu spraw TF z bankami) odkupi Wisłę za 1 PLN.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|