|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wdowczyk nie ustępuje (tak myślę) Nowakowi, ale ma słabszych piłkarzy do dyspozycji i stąd porażka. I tyle. Zresztą pierwsza 8 to będzie przy tych bramkarzach, Brlekach, Cywkach i Pietrzakach sukcesem.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Podziwiam! Załuska zajebał nam bramkę i tyle. Mam nadzieję, że w następnych meczach zagra lepiej i tego mu życzę. Strzał był słaby, w dodatku balonik (tak się popularnie nazywa strzały które najpierw się wznoszą, a potem z wyniku braku siły uderzenia opadają, wiesz?), prawdopodobnie sam bym ten strzał obronił (chociaż dobre 7 lat nie praktykowałem, więc ciężko powiedzieć czy bym se czegoś nie potłukł albo nie naciągnął
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.08.2016 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na derby wyjdziemy z 5 napastnikami, 2 pomocnikami, 3 obrońcami. W obronie Boguski, Ondrasek i Cywka. W ataku Brożek, Uryga i kto tam jeszcze. Albo coś równie absurdalnego. Niech trener eksperymentuje dalej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Nowe ustawienie to wiadomo że trzeba czasu by to się "zgrało" i żeby zaczęły wchodzić w krew "automatyzmy". Piłkarsko skład jest spokojnie na górną ósemkę i tego trzeba od nich i od trenera wymagać. Nie ma co się gotować. Początek sezonu dwa mecze nie wyszły zobaczymy przy czym będzie obstawiać Wdowiec. Czy się będzie trzymał tego 5-3-2 czy powróci na 4-5-1. Trzeba wierzyć że będzie dobrze. Osobiścię liczę że Zachara będzie powoli wskakiwał do pierwszego składu bo Brozio to jednak bardziej mi sie widzi na wchodzącego z ławki. Z Brleka też będzie piłkarz. Cierpliwości. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeżeli kadra się nie zmieni, to ja bym się zastanowił nad Broziem jako ofensywnym pomocnikiem. Takim trochę w stylu Stilica, co to potrafi przeczłapać cały mecz, ale rzucić ze dwie piłki napastnikom. Wtedy (jeżeli gralibyśmy 3 pomocnikami w środku) Brlek i Popovic/Uryga za Brożkiem, wahadłowi: Małecki i Jovic. A obrona obojętna, bo poza Głowackim to tam każdy parodysta.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011