The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2016, 13:14
Poszukuję szkoły tańca, do wesela trzeba sie nauczyć. Polecicie jakąś? Tylko żeby cena była przystępna a nie 60zł od pary za wejście na zajęcia grupowe.

Ewentualnie czy ktoś ma do sprzedania 2 karty multisport? Potrzebował będę na jakieś 3 miesiące to kwestia tańca by się rozwiązała.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.06.2016, 18:25
Witam,

Panowie, przymierzam się do wymiany okien w mieszkaniu na PCV. Ktoś może polecić jakiegoś producenta dobrego? Kompletnie nie moja działka, nie znam się za grzyba. Chyba, że macie może od razu jakąś firmę konkretną z okolic Rzeszowa do polecenia. Wtedy jeszcze mniej mi szukania zaoszczędzicie.

Czuwaj!
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.06.2016, 07:11
Można w jakiś sposób kupić od polszitu dostęp do euro przez Iple i podzielić z kimś dostęp ? Czy wykupując dostęp mozna logować się na więcej niż jednym urządzeniu jak np. na player.pl czy canal+sport online ?
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 14.06.2016, 10:50
poleci ktoś pocztę kwiatową? dobre ceny oraz szybkość realizacji zamówienia ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 16.06.2016, 11:07
witam wszystkich, spotkał się ktoś ostatnio z jakąś promocją na dekoder do naziemnej tv? chodzi mi o sklepy typu Auchan, Tesco
pozdrawiam

Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 17.06.2016, 11:05
Korzysta ktoś z Was może z telewizorów Manty? Zastanawiam się nad kupnem odbiornika (Full HD, itp) do 1500 zł, a opcja na kupno Manty 50 cali jest całkiem spoko. Za każdą opinię z gory dzięki!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.06.2016, 12:42
Jaro1991 napisał(a):Wyświetl post
Korzysta ktoś z Was może z telewizorów Manty? Zastanawiam się nad kupnem odbiornika (Full HD, itp) do 1500 zł, a opcja na kupno Manty 50 cali jest całkiem spoko. Za każdą opinię z gory dzięki!
Mój ojciec raz kupił telewizor tej firmy (jeden z tych niskobudżetowych) i zwrócił go następnego dnia... Niestety jakość obrazu gorsza niż na streamie, nie dało się nic oglądać.

Nie chcę mówić, że każdy telewizor tej firmy jest taki, niestety nie pamiętam modelu, aby ci odradzić.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.06.2016, 13:45
Czy ktoś miał może zabieg po złamaniu kostki bocznej i skręceniu stawu skokowego?
Komuś się udało bez zabiegu, śrub, itp?
Jak długa jest przerwa, bo słyszałem różne wersje od 2 miesięcy aż do 4 miechów.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.06.2016, 16:06
Poszukuję dość pilnie dekoratorki weselnej. Tylko jakieś sprawdzonej i w miarę rozsądnej cenie. Do dekoracji sala bukiety auto. Może ktoś coś słyszał albo ma z własnego doświadczenia?
Bo jak dzisiaj usłyszałem 250zł za sam bukiet to aż mnie....

Będę wdzięczny za pomoc
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.06.2016, 19:58
Czy ktoś orientuje się gdzie mogę wydrukować sobie spisany tekst w formie książki w kilku egzemplarzach na pewną okazję?
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 05.07.2016, 22:48
Pytanie do osób ze Skawiny/okolic, czym obecnie w okresie wakacyjnym najlepiej/najszyciej dojechać z Placu Inwalidów/Dworca Głównego do Skawiny, jakiś bus ?
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
lechu
Member

Od: 09.2004

Stary 06.07.2016, 14:12
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do osób ze Skawiny/okolic, czym obecnie w okresie wakacyjnym najlepiej/najszyciej dojechać z Placu Inwalidów/Dworca Głównego do Skawiny, jakiś bus ?

przez Plac Inwalidów jeździ bus stricte N. Kleparz- Skawina, a także wszelakie busy typu Wadowice, Zator itd które przejeżdżają przez Skawinę. Galeria -Dworzec są busy przy galerii na tych parkingach, lub można podejść pod dom turysty -tam jest bus do Skawiny który ma dosyć częste kursy. (rozkładów nie posiadam)
No albo MPk pchać się na Czerwone Maki i tam jest kilka autobusów jadących na Skawinę
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 28.07.2016, 15:40
Jakim programikiem (prostym!) szybko"zmniejsze" pliki nagrane komórką? Mam ich trochę w formacie mp4 i paru minutowy filmik zajmuje kilkaset megabajtów...
Ddf
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.07.2016, 13:48
Mam tablet. Chce by służył mi on w pracy w terenie, stad szukam mobilnego internetu. Tablet ma wejście na karte SIM.
Jakie mam potrzeby?
1) NET mam w domu stacjonarny, w komórce, ten ma być niezależny stricte do pracy: odczytać maila, znaleźć działkę na geoportalu, cos wyczytać. Robienie Wi-Fi z telefonu odpada.
2) pakiet danych - jako ze będzie to tylko uzupełnienie posiadanego internetu pewnie wystarczyłoby mi średnio 1-2 GB miesięcznie.
3) karta czy abo- obojętne
4) miesięczny koszt- marzy mi się 10-15 zł miesięcznie, nie więcej.

Aero? Jakiś inny pomysł? Dopiero będę drążył temat, rzucam hasło bo może ktoś jest bardziej na bieżąco. Jakby co to priv. Dzięki z góry.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2016, 10:52
Korzystał z was z gwarancji rozszerzonej w RTV AGD ? chciałbym oddać tv bo mi się pikseloza zrobiła.....i naprawdę wymieniają sprzęt na nowy jak się nie uda zrobić ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.08.2016, 11:10
Bodajże po 3 krotnym wysłaniu do serwisu (musisz to sprawdzić) piszesz wniosek o wymianę sprzętu i odsyłasz znów do serwisu. Później dostajesz w ciągu iluś dni (do 2 tygodni) informację zwrotną czy sprzęt będzie wymieniony czy nie. Zazwyczaj wymieniają, możesz też za dopłatą czy coś wziąć lepszy sprzęt, ale oczywiście tylko w punkcie. Nie ma zwrotów pieniężnych, jak weźmiesz tańszy sprzęt nie zwrócą Ci różnicy.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.08.2016, 11:30
felipe napisał(a):Wyświetl post
Mam tablet. Chce by służył mi on w pracy w terenie, stad szukam mobilnego internetu. Tablet ma wejście na karte SIM.
Jakie mam potrzeby?
1) NET mam w domu stacjonarny, w komórce, ten ma być niezależny stricte do pracy: odczytać maila, znaleźć działkę na geoportalu, cos wyczytać. Robienie Wi-Fi z telefonu odpada.
2) pakiet danych - jako ze będzie to tylko uzupełnienie posiadanego internetu pewnie wystarczyłoby mi średnio 1-2 GB miesięcznie.
3) karta czy abo- obojętne
4) miesięczny koszt- marzy mi się 10-15 zł miesięcznie, nie więcej.

Aero? Jakiś inny pomysł? Dopiero będę drążył temat, rzucam hasło bo może ktoś jest bardziej na bieżąco. Jakby co to priv. Dzięki z góry.
Jak masz konto w T-mobile bankowe to możesz sobie tam zrobić internet za free jeśli wydasz kartą do konta 500 zł/ miesięcznie. Transferu chyba coś koło 30 gb.

Z zasięgiem najlepiej szukać czegoś w play bo masz roaming innych sieci, jeśli nie ma nadajnika play to łączysz się po t-mobile np. W zeszłym roku nad morzem używałem i działał super.

W t-mobile jak weźmiesz kartę to masz pakiet internetu chyba właśnie 2 gb za 15 zł.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 01.08.2016, 14:20
ABGwislakABG Dzięki wielkie a nie wiesz może ile trwa "naprawa" ? czyżby magiczne 24 dni robocze ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.08.2016, 14:40
W moim przypadku to było do 3-4 dni roboczych. Reszta to wysyłka (w 1 i 2 stronę).

Tak miałem w przypadku ASUSa.

Generalnie do 14 dni dostawałem sprzęt, po czym się wkurviłem i złożyłem wniosek o wymianę. Na całe szczęście model już dawno wycofany ze sprzedaży, więc miałem wymianę sprzętu.

Zależy jaka marka, jaki ma serwis, jak długo "leżą w oczekiwaniu na realizację zlecenia", gdzie siedziba serwisu.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 01.08.2016, 15:19
Świetnie właśnie przeglądam papiery gwarancyjne które skończyły się w lutym br...brawo ja....mimo to dzięki jeszcze raz....

Kocur

LG LG42LS3450 kupiłem go w 2013 r akurat jak gwarancja się skończyła zaczęły się problemy,teraz mam pionowy pas pikseli,ale jak tv się rozgrzeje to jest ok...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.08.2016 o godz. 17:53.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 01.08.2016, 17:18
Jaka marka / model ? dobrze wiedzieć na przyszłość jakby co ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 07.08.2016, 02:49
Hej, szukam filmu, googlowałem po polski i angielsku i nie mogę znaleźć. Może kto z forumowiczów będzie wiedzieć jak się nazywa. Z filmu pamiętam tylko jedną scenę. Gość grał na gitarze w nocy na balkonie(chyba gdzieś w Kalifornii) i w oddali gdzieś ktoś z nim zaczął grać. To był film biograficzny i pamiętam, że tuż przed napisami znalazło się info, że potem spotkał tego drugiego gitarzystę i założyli razem zespół.

Kojarzy ktoś?
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.08.2016, 14:14
Poleci ktoś jakiś dobry klub go go w Krakowie (okolice rynku) na wieczór kawalerski? Żeby dziewczyny też nie były bardzo natrętnie i nie namawiały na drinki za niewiadomo jakie pieniądze. Jasne, że w takim klubie trzeba trochę kasy zostawić, ale bez przesady.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.08.2016, 23:09
Pisz do Meresia, może coś poradzi.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.08.2016, 21:05
Pracuje ktoś z Was w jakimś telekomie (Orange, T-mobile, Play) ?
Potrzebuję dobrą ofertę na 2 numery.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.08.2016, 17:01
Pracuje ktoś Was w Sanepidzie w Krakowie lub zna kogoś z tej instytucji? Jakby co to priv
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.09.2016, 21:11
Pany polecicie jakiś sklep filatelistyczny czy coś w ten deseń? Mam w cholere znaczków jeszcze z dawnych czasów i zależy mi , żeby to ktoś wycenił i sprawdził, czy może jest w tym coś wartego.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 12.09.2016, 12:36
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Pany polecicie jakiś sklep filatelistyczny czy coś w ten deseń? Mam w cholere znaczków jeszcze z dawnych czasów i zależy mi , żeby to ktoś wycenił i sprawdził, czy może jest w tym coś wartego.
Sklepu akurat nie znam, ale pod Halą Targową w Niedziele można spotkać handlujących znaczkami.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.09.2016, 12:49
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Plac Szczepański na rogu?
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.09.2016, 09:53
Poleci ktoś gabinet rehabillitacyjny, gdzie ceny nie są z kosmosu?

Potrzebuje dostać się na krio, pole magnetyczne, lasery.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów