|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Przecież i tak lecimy już do 4 ligi, kibice już osądzili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak mnie naszła pewna myśl, pewnie całkowicie błędna ale było to wystarczająco wiele dziwnych postów i insynuacji.
Jeśli tak Meresiński faktycznie jest słupem..... Cupiała? Byłoby bardzo ciekawie. Ktoś tu pisał, że Cupiał nie może działać na szkodę spółki, to może chce po cichu wpompować przez kogoś prywatne pieniądze? Wiem, grubymi nićmi szyte, ale skoro lecą teorie spiskowe to dorzucam swoją ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Zarzuty? Absurdalne. Że arogancki, że chciał wszystko robić po swojemu (a nie po myśli osób na ciepłych posadkach), że podczas rozmów z piłkarzami trzymał nogi na stole (!!!). Kielecka Rada Miasta od razu zareagowała na głosy płynące z klubu i wysłała komunikat pod tytułem „idź pan sobie gdzie indziej”. Symptomatyczne, że wyścigu o zakup klubu wyprzedzili go Senegalczycy (Senegalczycy!), którzy jako jedyni zapowiedzieli na wstępie, że nie przewidują zmian w kadrach miejskiego klubu" weszło
Tyle w temacie przejęcia Korony. Po prostu lokalne polityczne układy i układziki przestraszyły się, ze zabiera im się ciepłe posadki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Myśl, która Cię naszła została tu wyrażona wiele stron wcześniej i zgodziliśmy się już, że żadna przesłanka nie przemawia za tą teorią. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Też tak myślę
![]() Po prostu dorzuciłem coś co mi chodziło po głowie. Byłoby pięknie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak to potwierdzone! Meresiński i Citko to słupy Cupiała a najpierw chciał za ich pomocą kupić koronę aby ich zniszczyć za nienawiść do Wisły!
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie znam zupełnie nowego własciciela Wisły, ciężko mi to skomentować. Na razie tylko czuję niepewność... a czas pokaże jaka to była decyzja.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie mogę jednego zrozumieć. Czemu Wisła była DRUGIM wyborem Meresia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Potrzebne są większe środki finansowe, bardzo niepewny grunt pod względem wizerunkowym(maczety,narkotyki, morderstwa), bezpośredni konkurent w mieście, aktywni kibice chcący mieć wpływ na to co się w klubie dzieje. No ja widzę takie minusy.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ale skąd wiemy, że drugim. Patrząc na datę zamiany długu na akcje (co widać w KRS) wychodzi na to, że rozmawiał z nami gdy rozmawiał z Koroną. Posiadanie alternatywnych opcji wyboru jest jedną z podstawowych strategii w negocjacjach. Jak było naprawdę na chwile obecną wie sam Mereś.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze to nie .......nie w 2 miesiace.
Chłop ma listy intencyjne. Nie ....a umowy. List intencyjny to ja mu moge jutro napisać ze 500 baniek właduje... ja .......e Super miesiąc. Czarne zgłoski w historii zasłużonego klubu. Napisane przez ojca i przez jego dzieci... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Może nie spodziewał się, że cena za Wisłę będzie taka niska, albo też TF rozmawiała początkowo z kim innym i nie rozpuszczano wieści o planowanej sprzedaży, więc po prostu nie wiedział, że Wisła jest na sprzedaż. ___ I jeszcze taka myśl: gdyby JM chciał kupić klub dla hobby i inwestycji, to kupiłby Polonię Warszawa. Kameralny stadion w centrum miasta, klub z historią itd. Miałby gdzie zapraszać znajomych. Najwyraźniej chodziło o klub w ekstraklasie tu i teraz.
Ostatnio edytowane przez czaro : 31.07.2016 o godz. 14:27.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hutnik Kraków
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zeby to tylko nie jebło wszystko w poł roku...
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dobrze ze okienko transferowe otwarte to nam powie duzo gdzie zmierzamy.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
P.S - Wiadomix już sprzedał te Iphony . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja tam niczego nie jestem ciekawe
licze ze to zły sen i sie obudze rano z Cupiałem czy nawet krwa z Kapką. ale nie z tym chłopaczkiem ....a mac ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu masz dla przykładu linka z giga bólem dupy kibiców Korony i hejtem na miasto, ze przez swoje gierki odpuścili Meresinskiego: http://forum.echodnia.eu/meresinski-...rakow-t361866/ Ja się nie mogę doczekać 1 konferencji chyba jak każdy. Mam nadzieje, ze dziennikarze zdadzą egzamin i nie pozwolą na okrągłe słówka. A tęsknić teraz za Cupiałem to życzyć Wiśle zle. Ten człowiek by się już nie zmienił i Wisła była na prostej drodze w dół. Tu na ten moment nie wiemy nic.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.07.2016 o godz. 15:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 31.07.2016 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A po co obnizac? Rownie dobrze mozna nie placic nic i twierdzic, ze ktos na wiecej nie zasluguje. W jednym i drugim przypadku nastapi rozwiazanie kontraktu z winy klubu i wyplacenie calosci zaleganych pieniedzy tytulem kontraktu.
W huj profesjonalne podejscie...i te nogi na stole. Tez bym sie pozbyl takiego pozera! I te smieszne 6mln...platne w ratach. Pewnie w providencie otwarli linie kredytowa. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dariook czyli na pewno z nim przyszlosci nie ma co teraz w takim razie?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma nic co by wskazywało,że będzie ok.Dla mnie to bardziej firma likwidacyjna,która odzyska co się da i tyle.
Konferencja i ruchy(lub ich brak) transferowe dadzą nam jakąś odpowiedź. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Podeslij nick proszę. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To najgorsze co mogło spotkać Wisłę Kraków.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mnie bardzo ciekawi czy BC zostawi sobie kogoś w zarządzie. Dajmy na to zawarł taki zapis że przez rok po sprzedaży on wyznacza jednego członka zarządu. Wcale nie byłbym zdziwiony gdyby byłby to Kapka albo Gaszynski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |