|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Świetnie co poniektórym idzie tutaj wymyślanie coraz lepszych teorii spiskowych. mam dla Was jedną:
Meresiński to słup, a za wszystkim stoi Donald Guerrier, który tak dorobił się na swojej linii ubrań, że łyknął od Cupiała Wisłę za 20 baniek. Dowód? A myślicie, że niby dlaczego nie grał? Bo negocjował w Myślenicach 24h na dobę. A tak na poważnie, obym się mylił, ale ten koleś zapowiada się na młodszą, biedniejszą i jeszcze bardziej buraczaną wersję Leśnego. Natomiast Citko, to pionek jakich mało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jestem pewny że Cupial byle komu ukochanego klubu nie sprzedał.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Chodza sluchy, ze za tym nieopierzonym 30 latkiem stoja Sonik, Solowow i jakis anonimowy szejk razem wzieci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Do końca sierpnia jak skończy sie okno transferowe bedzie wiadomo o co gramy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tragiczna wiadomość. To oznacza bardzo szybki upadek sportowy, a potem bardzo długotrwały, żmudny proces wychodzenia z samego dna. Chaos, wielkie cierpienie kibiców i sympatyków. Cupiał dopiął swego. Zachował się jak typowy nomenklaturowy biznesmen epoki transformacji. Skoro Cupiał oddaje Wisłę tzn ,że jest ona w znacznie gorszej sytuacji niż była kiedy do niej przychodził. A ten nowy właściciel? Na kilometr śmierdzi słupem od przepierek! Kolejny Marcin Plichta?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
bojkot! ide na sektor F
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Citko? To mecze będziemy apelem smoleńskim rozpoczynać:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie wierze ze nie sprawdził gościa i tego kto z nim przychodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W znajomych na FB ma córkę Sołowowa.
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podchodzę do tego na zimno. Cupiał od dawna nie dokładał a w dodatku pomysłu żadnego nie miał. Dryfowaliśmy bez wiatru i z dziurami na pokładzie. Szanse na lepsze jutro były raczej po stronie serca niż rozumu. Jasne jest, że właścicielem został slup i w zasadzie nawet nie warto wiedzieć kim on jest. Pozostaje pytanie jaki pomysł na Wisłę maja ci, którzy za nim stoją? Jeżeli mają jakikolwiek, to już jest istotna zmiana na korzyść.
Nie podpalam się ani nie załamuję. Czas pokaże. PS Nie analizujmy kogo gość ma w znajomych bo to wyższy level absurdu. Gość jest znany z tego, że jest znany więc logiczne że zna lepiej lub gorzej wszystkich ze świecznika.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.07.2016 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dzisiejszy news podsumuje rebusem
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Smuda nowym trenerem Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Najbliższy miesiąc sporo wyjaśni, aczkolwiek zbyt poważnie to ci panowie nie wyglądają.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Citko za Widzewem -> Widzew z Ruchem -> Wisła z Ruchem - znowu wszystko będzie na kiboli
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nowi nabywcy, to ogromny znak zapytania.
Bardzo jestem ciekaw, kiedy możemy spodziewać się z ich strony pierwszego oświadczenia w sprawie dzisiaj nam wszystkim zakomunikowanej. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Po powrocie z Gdańska ma być konferencja. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
może być słup z kapitałem, może być słup Cupiała prowadzący do zwinięcia interesu (żeby nie było na niego) a może być właścicielem z hajsem zarobionym na lewo i teraz nie ma co z kasą robić... tak naprawdę gówno wiadomo i nie pozostaje nic innego niż czekać, życzyć jak najlepiej i kibicować naszemu ukochanemu klubowi
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ponoć Citko przed każdym meczem chodził do spowiedzi. Nie jest to bynajmniej żart!!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za wszystkim stoi Misiek....
Wiadomo. Układ z Ruchem bo blisko do Łodzi a może Częstochowy a kto tam wie... A w ogóle to kapitał jest SS neofaszystowski... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Można pokusić się o ocenę chociażby na podstawie Facebooka tego chłopa. Jedyne słowo, które mi przychodzi do głowy, to: infantylny. W maju facet wrzuca zdjęcie w tle stadion Korony, dziś Wisły. Trochę to słabe. O innych zdjęciach nie wypowiadam się, bo każdy ma swój styl bycia (acz mi to przypomina typową warszafkę). Leśniodorski też wyglądał śmiesznie z tymi koralikami zaciśniętymi wokół szyi, ale może właśnie w tym szaleństwie jest metoda...
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Obczajcie sobie dokładnie zdjęcie na weszło w którym jest na palmie. Czy ja tam w tle widze białego szejka
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|