|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Chyba buki maja podawany sklad meczowy wczesniej niz podaje go oficjalnie Wdowczyk
Przy okazji z jakiej strony ten wykres? Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 22.07.2016 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A totolotek ocenił szanse 35 do 35% jezeli chodzi o zwyciestwo ktorejs z druzyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
edit: No, ale teraz kurs się odbija
Ostatnio edytowane przez rozarian : 22.07.2016 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co ten Brlek dzisiaj gra? To się nie mieści w głowie. Już przed pierwszym gwizdkiem wyglądał na spiętego, a z każdą mijającą minuta jakby tylko to wszystko potęgowała. Gość jest elektryczny i notuje stratę za stratą. Wędka panie Wdowczyk, wędka.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Boguski ma 2 tryby:
1. Niewidzialny dla radarów. 2. Jak już widzialny, to coś s.......i. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co takiego s.......i
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
na zmianie przynajmniej 6 zasluguje bardziej Czas przestan sie wyglupiac z Uryga, Cywka , Boguskim i Miskiewiczem w pierwszym skladzie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Nasz Misio kolejnym meczem chyba stara se o etat w Ani Mru-Mru , a tak pozatym to gramy o mistrzostwo, z Brleka jeszcze bedzie niezly rozgrywajacy a Cywka z Alankiem sie dopiero rozkrecaja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obraz nędzy i rozpaczy.
Walczymy o mistrzostwo z takimi tuzami jak Miśkiewicz, Cywka, Uryga, Drzazga. Czy ja doczekam jakiegoś dobrego bramkarza w Wiśle? Boguski: "Mam nadzieję, że te dwie bramki podziałają na nas mobilizująco." ..................................... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz dopiero pokazali odpowiednie powtórki
parafrazujac klasyka : Miskiewicz sie kur.wa tym wyjściem skompromitował kompletnie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W kadrze poza Głowackim, Ryśkiem nie ma klasycznych środkowych obrońców. My nie gramy o MP, znów ktoś Was wprowadził w błąd bo przy tej kadrze cudem będzie załapać się do górnej połówki tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ciekawe, czy Zaluska wlaśnie sobie uświadomil, że z Lechią, to on zagra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co to ....a było?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No cóż, trenerowi Wdowczykowi gratulujemy dobrego poczucia humoru odzwierciedlonego wyjściową jedenastką na ten mecz.
Jęczeć jeszcze nie ma co, bo mimo fatalnej pierwszej połowy (i przyzwoitej drugiej) dostaliśmy: 1. rykoszet 2. kolejnego babola Miśkiewicza (chyba właśnie przegrywa ostatecznie możliwość ugrania w życiu czegoś sensownego, jeśli Załuska nie przykleił się do ławki to powinien zagrać w Gdańsku) 3. psychowizję ślepego dyletanta Przegrana generalnie zasłużona, choć zdecydowanie za wysoka. Szkoda, że z takim rywalem, śmierdzące nieświeżą rybą bydło ma okazję do fiesty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wiezcz przepowiedział: "Będą Was ruchały Boguskie, Mójty, Brleki i Urygi, no i Wdowczykowe 3-5-2 też Was będzie ruchać".
Kilku naszych piłkarzy, którzy są tu już od dawna, których często utożsamia się z Wisłą, chciałbym najzwyczajniej w świecie zapytać, czy nie jest im wstyd. Czegoś takiego jak dzisiejsza pierwsza połowa nie graliśmy chyba nawet za Pawłowskiego. A tak na serio, to inwestor zbija cenę. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dalej graj Urygą i Cywką na stoperze, a właśnie takie wyniki będą. Trzymaj Miśkiewicza na bramce, a babole gwarantowane. Czemu nie grał Głowacki, Guzmics
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
|
Szczerze, nie rozumiem czemu trener nie stawia na kluczowych w poprzednim sezonie piłkarzy, tylko wpuszcza rezerwowych i liczy, że szczęście się do nas uśmiechnie, jak w meczu z Pogonią.
Z drugiej strony bramki faktycznie z dupy, bo rykoszet, babol bramkarza i wydrukowany karny, ale ogólnie w tym meczu zagraliśmy straszną chałę, szczególnie w pierwszej połowie. Jednak trzeba pamiętać, że sami wielkie gówno stworzyliśmy z przodu, więc nie ma co się czarować - zasłużona porażka. Może tylko rozmiary trochę na wyrost. Boli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na boisko,
By zrobić z siebie pośmiewisko. Nawałnicy śledzi ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza w Gdyni brzegi; I widziałem ich wodza: Bożok głową skinął I jak ptak jedno skrzydło Boguskiego zwinął; Wylewa się spod skrzydła ściśniony Rafałek, Śledź czarną kolumną, ja osuszam barek. Najebani paralitykami jak olimpiada w Rio, Boguski - Uryga - Misiek - Wisły to BUM trio. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co Tu sie wielce rozpisywać
Wszyscy bez wyjątku zagrali padake.kodake A 3-5-2 z 1 środkowym pomocnikiem to tez swoisty ewenement ![]()
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z olbrzymim rozbawieniem czytałem komentarze po beznadziejnym meczu z Pogonią.
3-5-2 jest Ok, idziemy na mistrza, Brożek w formie ![]() Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który po totalnym chaosie w meczu z Pogonią brnie dalej w ten schemat. Do 3-5-2 trzeba mieć piłkarzy a nie osoby zarabiające na życie występami w meczach piłkarskich. W efekcie nie mamy obrony i nie mamy środka pola. Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który wystawia ponownie, mając alternatywę, tak beznadziejnie grających w meczu z Pogonią zawodników jak Uryga, Mójta, Boguski czy Brożek. Bardziej od beznadziejnej obrony przeraża totalna nicość w napadzie. Mamy dwa schematy, dzida na Ondraszka i rzućcie tam coś do Małeckiego, on coś namiesza. Ani przez moment nie było realnego zagrożenia bramki przeciwnej. No i te zmiany. Słabych zawodników to się eliminuje przed meczem a nie w trakcie. Wchodzi Mączyński OK, zostaje beznadziejny i bezużyteczny Boguski zamiast Brleka, który totalnie osamotniony w obu meczach w środku pola robił co mógł. I jest na wist piłkarzem dwa razy lepszym niż Boguski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Załuska!!!!! Szykuj się!!!
Alan brawo tak dalej, razem z Tomkiem pociągniecie nas na dno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To mnie cieszy - gość zaczyna wyglądać na sensownego piłkarza, a nie chorwackiego Urygę. Mam wrażenie, że będzie grać coraz lepiej.
Ostatnio edytowane przez d : 22.07.2016 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
3-5-2 ma szanse, są do tego ludzie więc ten system może się sprawdzić. Dajcie spokój trenują go jeszcze zbyt krótko żeby wszystko im wychodziło. A co do personaliów:
1. lubię Miśkiewicza ale to najwyższa pora odstawić go od pierwszego składu, bo wychodzić do piłek to on NIE umie. 2. Uryga na środku i w pierwszym składzie to żart i to kiepski 3. Boguski... hm... Mączyński powinien grać albo Popović a nie Boguś który nie ma umiejętności 4. Zahara... oj mam nadzieję że on jednak coś potrafi bo dziś to go nie widziałem |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Posmialismy sie troche pobawilismy sie, a teraz trzeba powaznie wrocic do tego co gralismy na wiosne za Wdowczyka, czyli stary dobry i sprawdzony system 4-4-2. Nie ma co cudowac juz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A jednak. Kurs u znaczącego buka nieźle skupia w sobie wszystkie informacje okołomeczowe. Może za bardzo się wszyscy dziwimy na widok takiego a nie innego składu
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
heh, no to mam nadzieję, że mocno wzmocnimy 3ligowe rezerwy!
wrzucajcie swoje propozycje: Dożywotnio: -Cywka, Brlek, Uryga na miesiąc: -Mójta, Boguski, Zachara ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|