|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Czy to prawda, ze SKWK wyslalo delegacje na rozmowy wlascicielskie do prezesa i ci ludzie odziani byli w krotkie spodenki? Gdzies przeczytalem taka plotke i nie moge w to uwierzyc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news
Boże broń przed TS-em. Mam wielką nadzieję, że info o nich specjalnie zostało wypuszczone do mediów, aby wywrzeć presję na drugą firmę. Ciężko mi uwierzyć zresztą, że Cupiał po tylu latach sprzeda klub jakimś gołodupcom, bez planu itp. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ponoć to był Dan Bilzerian. lepiej krótki spodenki czy ładny garnitur i słoma z butów ? ![]() tak wiem jak powinny wygladać rozmowy handlowe i na jakim poziomie powinny byc prowadzone. To jest wazny czynnik około sprzedażowy ale jak ktoś miałby przyjśc z 400 milionami to dla mnie moze nawet przyjśc w klapkach. p.s. jak szejk sie wpierdala w kocu z wyciętymi oczami to nikt sie nie przypierda*a ! ![]() na lajcie chlopaki, tez mnie ciekawi czy dzisiejszy dzien zmieni świat ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
nikt rozsądnie myślący nawet się nad tym "czymś" nie zastanawia ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Niestety, są pewne standardy których trzeba przestrzegać. Tak jak torebki z herbaty nie wyciągasz palcami, tak również na spotkaniu biznesowym powinieneś wyglądać tak, żeby okazać szacunek osobie która poświęca Ci swój czas. "Eee... Boguś. ....a bo ten, kupilibymy to. Tylko poleć z ceny po znajomości" ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No jak widać znaczna część ludzi się niestety zastanawia...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.07.2016 o godz. 09:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Potwierdzam ze ekipa z SKWK była u Cupiała i to było w dniu podania sie do dymisji Dunina - przypadek
Potwierdzam ze wczoraj w TF był Marek Citko |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Rozumiem ze wtedy, gdy taki kupiec jest JEDEN, czytaj jeden jedyny bez konkurencji, Ty jako szef unosisz sie podstawami podchodów a nie zerami w excelu. Ok. Mozna i tak, jednak wtedy kupiec w krótkich spodenkach wychodzi dalej z portfelem pieniędzy a ty siedzisz w swoim starym fotelu, w garniutrze zastanawiając się do jakiego baru mlecznego pojdziesz jutro na zupę.... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ale jedno mogę powiedzieć. Znając Cupiała odpaliłby takich klientów na starcie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Znając Cupiała
No tak... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Opanujcie sie z tymi krotkimi spodenkami. Naprawde myslicie, ze TS wyslal na negocjacje ws. kupna klubu ludzi w krotkich spodniach?
Tak, jakis czas temu bylo spotkanie Boguslawa Cupiala z kibicami, nie zakonczylo sie ono w dobrej atmosferze, krotkie spodenki dolaly troche oliwy do ognia. Nie dotyczylo sprzedazy klubu TS-owi Wydarzenie nalezy traktowac w kategoriach anegdotki, ubarwilo troche tekst w PS.Sadze ze TS zdaje sobie sprawe ze wziecie na siebie pilki to wiecej problemow niz chwaly. Ale trzeba przy tym wiedziec, ze z powodu decyzji wlasciciela klub stracil w ostatnim roku kilka mln zl. Sytuacja, w ktorej wlasciciel caly czas jest w rozkroku, ni to sprzedaje klub ni to zostawia jest dla Wisly fatalna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wyręczę go
Pan Mateusz Miga to "Zmięty" na TWSD ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gdzie ktos tak sugeruje?
Nie, nie jestem M. Migą ani jego źródłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
IMO Wisła to potencjalnie najlepszy klub do przejęcia teraz na polskim rynku.
Z Ekstraklasą.się zaczęło dziać in plus (prawa telewizyjne, zwiększone budżety, stadiony, organizacja), Polska to bardzo duży rynek europejski a Kraków to jego drugie największe miasto (co oczywiście jest skorelowane z decyzją biznesową, bo sama inwestycja bez planu jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto). Istnieje baza, stadion, są kibice, jest historia, marka jest znana w Europie etc. Myślę, że potencjał na inwestora zagranicznego jest spory, więc nie musi to być wcale Mlekovita. Jeśli coś.jest rzeczywiście na rzeczy to może być inwestor, który w ten sposób zakomunikuje swoją pozycję w Polsce/Europie. Chińczycy i Arabowie to na pewno ciekawszy pomysł niż Senegalczycy ;-) ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
temat sprzedaży ratalnej upadł wczoraj. Cupiał nie zgodził się na taką sprzedaż.. to nie telewizor z media markt
![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przede wszystkim Cupiał ma bata który nie leży w żaden sposób TS. Proponuje (przynajmniej tak było za poprzednim razem) ze jeżeli w ciągu kilku lat sprzedadzą klub komuś innemu to mają mu zwrócić cały dług wewnętrzny.
Dzięki temu zabezpiecza sytuację w której TS jest tylko pośrednikiem przy sprzedaży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
I dobrze, nikt kto chce kupic klub na raty, gdzie calkowita cena to 10-20 mln, lub te 14 ktore pojawiaja sie w mediach nie jest w stanie prowadzic klubu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Czerwca, Węgrzyna, Kałużnego i Bukalskiego chyba.... Frankowski przychodził jako "no name", a nie magnes na trybuny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Andrzej Klemba
@and_klemba Wg bardzo poważnego źródła bliskiego TS - rozmowy Telefonika - kibice bez efektów i zakończone. Oczywiście nigdy nie mów nigdy ufff...
Ostatnio edytowane przez nesta : 20.07.2016 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
a moze wymogiem jest najpierw rozmowa (nawet iluzoryczna) z racji tego ze Skwk ma "jakis" zapis dot. pierwokupu? nie znamy otoczki a komentujemy jakbyśmy conajmniej w kieszeni u BC siedzieli ja wiem, kazdemu sie udziela ten tydzien bajkopisarstwa ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Podobno wg osób z klubu drugi kontrahent jest bardziej wiarygodny niż kibice.
Może się sprawdzi moje info o chińczyku ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niusy i wpisy takie jak ten A. Klemby to pewnie żywcem wyjęte z tego forum. Dwie strony wcześniej to samo już napisano... a już określenia typu "bardzo poważne źródło bliskie postumentu Mickiewicza na rynku" itp. to już prawdziwe perełki...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|