The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2016, 14:36
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
tylko Real nie usunął całkowicie tego krzyża z herbu ale został on usunięty tylko i wyłącznie z produktów Narodowego Banku Abu Zabi. Taka różnica w tym co podawały media a tym co jest prawdą

Swoją drogą co byście powiedzieli gdyby kiedyś po ogarnięciu wszystkich spraw i zadłużeń herb Wisły zmienił się na taki: https://www.behance.net/gallery/1217...-logo-redesign
Mi osobiście podoba się taki koncept.
Wisła Kraków ma już swój herb. Nic nie będzie zmieniane.
Aktualnie używane przez Wisła Kraków SA - jest logo.

tedyy napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio chciałem kupić krawat klubowy9 mam taki sprzed 10 lat) nie ma wg mnie to Klub musi chciec zarabiać na Kibicach i miec dla nich produkt a nasz klubowy sklepik jest bardzo ubogi

Sklepik klubowy to skandal, nawet jak mają w nim wisieć dwa rodzaje koszulek i kilka pasków do spodni to ten barak przed sektorem C to czysty absurd.

Nie przystoi to takiemu klubowi jak Wisła, szkoda, że nie można tego sklepiku ulokować gdzieś koło Strefy Kibica czy gdziekolwiek w trybunie. Zupełnie inaczej by to wyglądało.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów