|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A co Mąką odchodzi ? nie ma żadnych informacji
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
St Yabol święta racja z przyzwyczajenia. Stary jestem i mogę się mylić możliwe że Mączyński będzie Jokerem Nawałki i przedłuży przygodę kadry z Euro chociaż to i tak kwestia 90 minut jedno spotkanie więcej i Orły Nawałki wracają do domu.Propo transferów to po odejściu Wolskiego Mąka raczej zostanie w klubie podobnie jak Guerrier Balashow odejdzie ale chyba najwcześniej w zimowym okienku teraz tylko co najwyżej wypożyczenie. Wisła po odejściu Wolskiego nie zaryzykuje i nie będzie się bardziej osłabiać.Ciekawe czy w tym okienku jak w poprzednim będzie jakiś powrót do klubu krzaq12 oprócz transferu skrzydłowego można się spodziewać że zawita jakiś doświadczony bramkarz z kartą w ręku bo ostatnio obsada bramki to najsłabsze ogniwo Wisły Ma_niek PS od jakiegoś czasu jest pisany pod Legie nie wiedzieć czemu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wiśnia bez Wolskiego Wisła też dawała rade lepszy młody rzemieślnik i doświadczony emeryt niż zawodnik podatny na kontuzje .Wolski gdyby był taki dobry to by za każdym razem łapał się regularnie do pierwszej 18tki Fiorientiny lub innego klubu np. z Serii B.Jeśli władze jeszcze milczą to znaczy że rozmowy trwają albo dobiegają końca .Prezes ostatnio zapowiadał że saga z transferem potrwa do końca miesiąca z końcem miesiąca przyszłość Wolskiego ma się wyjaśnić .Wolski zakończył wypożyczenie do Wisły kilka tygodni temu od tego czasu może przebywać na testach w każdym klubie z jakiego dostanie propozycje. Zostało kilka dni i jeszcze może dużo się zmienić w sprawie transferu Wolskiego
|
|
|
|
Guest
|
|
1. Co ma Fiorentina do tego, że u nas na ogół był najlepszy 2. Rozmowy trwają... dowodem tego są testy medyczne w Lechii 3. Podatny na kontuzje - ile meczów stracił u nas z tego powodu? Mąka w L to też bzdura - po co puszczasz takie pierdy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakies potwierdzenie ze Cupiał mu obiecał czy zwykłe .......enie ?
p.s. jakbys czytał wywiady z Wdowczykiem wiedziałbys ze transferow juz nie planujemy i mamy zamknieta kadre na ta runde. ahoj ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A kto zrobił przelew w styczniu na zimowe zakupy? Babcia Frania z warzywniaka czy Cupiał? Dunin zarządzał swoimi pieniędzmi? No proszę, nie rozwalaj mnie. Nie polemizuj dla samej polemiki. To Cupiał pociąga za wszystykie sznurki i jego widzi mi się nie pierwszy raz się odbija na nas tak jak teraz.
Wdowczyk może sobie mówić co chce, ale kadry nie ma zamkniętej. Nie zdziwię się jak 2-3 zawodników zostanie jeszcze sprzedanych.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 25.06.2016 o godz. 07:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
[QUOTE=Karherop;1441926]A kto zrobił przelew w styczniu na zimowe zakupy? Babcia Frania z warzywniaka czy Cupiał? Dunin zarządzał swoimi pieniędzmi? No proszę, nie rozwalaj mnie. Nie polemizuj dla samej polemiki. To Cupiał pociąga za wszystykie sznurki i jego widzi mi się nie pierwszy raz się odbija na nas tak jak teraz.
/QUOTE] wskaż gdzie ktoś powiedział to co napisałeś, ze Cupiał obiecał coś Duninowi. Nie interesuje mnie w tej rozmowie kto co robił w styczniu itd. Napisałeś ze Cupiał obiecał pieniądze na Wolskiego - wiec moje pytanie, czy masz potwierdzenie tego co piszesz, czy to zwykła demagogia? Logiki w to nie mieszamy, juz dawno zrobiono z niej ....e w tym klubie. Fakty, suche fakty. Masz je czy jak zwykle? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po oświadczeniu Dunina nie mam watpliwości, ze sprawa Wolskiego miała w tym duży udział. Wyglada to tak, ze była opcja aby został, moze nawet cos dogadane, ale Telefonika z Gaszynskim na czele to storpedowali. I ze skwk miało racje pisząc o hamulcowym z TF
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Dokładnie, jebaliście po Duninie to teraz będziecie mieć jeszcze więcej okazji do tego. Przyjdzie pewnie ktos z TF i będzie jeszcze biedniej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Akurat jakby Gergel przyszedł to myślę, że trzeba byłoby mu dać szanse. Wyglądał solidnie w wielu meczach ligowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
I przez takie własnie akcje ,gdzie jeden drugiemu kopie dołki ten klub nigdy normalny nie będzie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
arti Wolski był podatny na kontuzje jeszcze w barwach Fiorientiny mogę się mylić A co do Mąki to gdzie napisałem ze odejdzie do Legii
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli z tym polemizujesz to albo urodziłeś się wczoraj, albo kibicujesz Wiśle od roku, a nie od kilkunastu lat. Zależność w tym klubie jest tylko jedna: Zarząd zawsze mówi głosem Cupiała, aż do momentu gdy Cupiał wycofuje się ze swoich słów i to nie on musi świecić oczami przed kibicami, ale prezes X. Oczekujesz potwierdzenia na piśmie swoich słów? to przeczytaj sobie oświadczenie Dunina po dymisji. Ja to wiem, Ty to wiesz, więc w czym rzecz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szkoda Bałaszowa. Może potrzebował czasu na zgranie się z drużyną. W rezerwach grał bardzo dobrze.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądając sparing ,chyba dostaliśmy odpowiedź kogo szykują na następce Wolskiego.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jesli to wypali to czemu nie.
Ale czy to następca Wolskiego? Tak daleko bym nie szedł, bo zmieniamy taktyke na 3-5-2 z bocznymi obroncami ktorzy sa skrzydłowymi a Mały pewnie bedzie biegał gdzie chce. Co jak co, rozegrał mega dobra runde pod Wdowcem, jeśli kolejna ma być taka sama daje mu zgodę na takie manewry. I problem ze skrzydłowymi sie rozwiązę bo z lewej bedzie to Pietrzak/Mójta a z prawej Jovic/Bartosz ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Za szybko sie pozbywaja pilkarzy. Jeszcze tak dokładnie sie nie sprawdził i juz go nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Chętnie poczytam inne opinie, może jest tak, że po prostu znowu odpuszczamy nieprzeciętny talent typu Crivellaro? Nie wiem, co w nim ludzie widzą, taki Boguski bije go na głowę, chociaż za nim nie przepadam. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co z Czekajem? Czy on nadal jest naszym zawodnikiem? Bo zero informacji na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Kamil Kuczak na testach w Stali Mielec , wypożyczenie czy koniec kontraktu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Też nie mam wątpliwości, że rezygnacja Prezesa jest związana z nieudanym transferem Wolskiego.
Jednak nie jestem do końca pewny jakie były motywy. Są dwie teorie. 1) Dunin zrezygnował bo zablokowano transfer Wolskiego i stwierdził, że nie będzie się kopał z koniem. 2) Dunin chciał przyoszczędzić trochę pieniędzy i negocjować transfer Wolskiego poniżej kwoty odstępnego - Wolski poszedł do Lechii a Dunin poczuł, że zawiódł i podał się do dymisji. Bardziej prawdopodobna opcja 1) niż 2), ale obydwie bardzo możliwe, mimo wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Nasza druga linia to jest dramat.
Odeszli Sarki Bałaszov Wolski, Crivellaro nie przyszedł nikt.. Jedyną jakość dają tam tylko Małecki i Mączyński, reszta tam jest przeciętna/słaba. Jeśli nikt nie przyjdzie do pomocy to czeka nas znów ciężka walka o ósemke, o żadnych pucharach nie ma mowy z tą kadrą. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|