|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Pamiętajcie też że dostaniemy około 50 tysięcy euro za Stępińskiego .
![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
z jakiej racji?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Zapomnijcie Panowie o kasie.. Cupial wezmie wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Z tego wychodzi ze wezmiemy jak za dwoch pilkarzy Guzmic cala suma, 1/3 Stepinski i 2/3 Maczynski - 132000 za sama grupe. Niech graja jak najdluzej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Patrvk : 31.05.2016 o godz. 15:22.
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
ReMix ma rację, zobaczy Wisła hajs jak swinia niebo. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdzieś widziałem, że ten hajs się dostaje nie tylko za dni podczas Euro, ale też już za okres 2 tygodni przed rozpoczęciem samego Euro. Ktoś potwierdzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podobno interesujemy sie Mateuszem Zachara co o tym myslicie ?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Sprawdzony na polskich boiskach, za darmo - czemu nie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
16 bramek i 16 asyst w 83 spotkaniach to nie jest powód do wstydu dla skrzydłowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Brożek - powoli szybkość nie ta. Ondrasek nigdy nie był demonem szybkości. Drzazga przegrywał niemal wszystkie pojedynki biegowe z obrońcami. To chociaż 1 napastnik będzie w stanie wygrać pojedynek biegowy z obrońcą (Zachara). Jeśli to prawda to jest to dobry ruch. Brożek, Ondrasek, Zachara - zawsze któryś będzie w formie i będzie strzelał gole. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Bartek Karcz w Krakowskiej pisze że rozmawiamy z Mójtą , Zacharą i R.Gergelem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Większość z Was śmieje się z tego fanpage'a na Facebooku "Myślisz Kraków mówisz Wisła i nic tego nie zmieni" ale jakieś informacje się potwierdzały. Ciekawe czy Wisła serio chce Romana Gergela. Wg ich źródła ponoć Rysiek został wystawiony na listę transferową, Rafał Wolski na dniach ma zostać oficjalnie ogłoszony piłkarzem Wisły a Pietrzak i Drzazga idą na wypożyczenie. Do Wisły ma przyjść również jakiś tajemniczy francuski obrońca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No tak bo Kieszek maił być na 80%
![]() P.s za Gergela trzeba płacić.....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.06.2016 o godz. 14:01.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
2 tygodnie temu u nich czytałem, że dogadali się co do Wolskiego, a Kieszek i Danch są na zaawansowanych rozmowach z klubem. I co? Z Rafałem dalej nic nie wiadomo, w innym wypadku byłoby info. O Kieszku ni widu ni słychu, kopiowanie o naszym zainteresowaniu co okienko. O Danchu wspomniało kilka gazet i na tym się skończyło. Aaa zapomniałbym o Wasylu, który wg tego profilu ma z nami podpisywać kontrakt, a który smaży się na plaży gdzieś za granicą. Ten profil prowadzony przez dzieci to zbieranina informacji z gazet i TT, a wszyscy chyba wiedzą, jak wiarygodne są to informacje. Zapytam więc dla pewności, jakie to ich informacje się potwierdziły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czyli Sadlok na stopera idzie?
No chyba ze oddajemy gdzies Pietrzaka Mimo wszystko nie rozumiem tego transferu, obronca w pierwszej kolejnosci powinien umiec bronic a bierzemy 30 letniego goscia ktory w ektrakalsie rozegral 3 sezony za kazdym razem spadajac ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Zgadza się, nie jestem z nimi powiązany w żaden sposób. Przynajmniej są jakieś informacje nawet jeśli 80% z nich okaże się fiaskiem to jest co czytać. Nie wiem jakie są ich źródła ale skądś informacje muszą mieć i chyba informują wcześniej o spekulacjach niż to robią gazety.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Konkretnie, to informacje mają z dupy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Założę się że gdybyśmy się zgadali i puścili informacje o konkretnym zawodniku, że jest bardzo blisko Wisły Kraków (zostały tylko testy), wrzucili to np. na twittera, w dużej ilości polubili to wówczas na następny dzień nie tylko ów twitter huczałby o tej rewelacji ale i połowa powszechnie ,,szanowanych" portali internetowych.
Tak to działa |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|