|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakiś serwis albo może forumowicz który zrobi update do CM 12 w Lenovo K910?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Są tu jacyś znawcy smartfonów?
![]() Szukam czegoś do maks. 800zł. Jak najlepszy procesor, jak najwięcej ramu, aparat min. 8mpx, min. 8gb pamięci wewnętrznej. Żadnych Mant i innych tego typu wynalazków. Tyle tego na rynku, że głowa boli, więc liczę na jakąś fachową radę. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kuźwa, odkąd play wprowadził (dogadał się z innymi) korzystanie ze wszystkich sieci komórkowych średnio raz dziennie tracę zasięg i samo nie znajdzie, muszę ręcznie szukać jakiejkolwiek sieci.
Krew by ich zalała %^$$# ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja w Play jestem od lat i żadnych problemów nie mam z zasięgiem. Zmiany żadnej nie odczułem..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie znajdę tego typu etui ( http://i2.wp.com/www.1mtb.com/wp-con...d-Covers-2.jpg ) na motorole moto g 3 gen.?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Odzyskiwaliście kontakty utracone z telefonu po przywróceniu ustawień fabrycznych? Zapomnialem że nie mam ich kopii na karcie sim i poszło się jebać wszystko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Potrzebny mi najlepszy telefon w granicach 350 - max 400 zl. Doradzicie ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja słyszałem o MyPhone S-Line, ale ponoć siadają wyświetlacze.
http://www.spidersweb.pl/2014/03/myp...ja-opinie.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
sony xperia z3 compact?
Ktos posiada, opinie? Konrado ty posiadasz! Daj jakis poradnik czy warto ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Lenovo K3 (zwykły, nie Note)
Lenovo Vibe X2 Lumia 640 Ma ktoś doświadczenia? Do tej pory zawsze miałam Androida, ale kusi mnie też spróbowanie Windowsa. Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby telefon był stabilny, mam już dość Samsungów, które po roku zaczynają żyć własnym życiem. No i na tym, żeby telefon dobrze trzmał się w ręce. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ktoś przedłużał ostatnio umowę?
Sieć dowolna - oczywiście no limit za rozsądne pieniądze - ale jak patrzę na ceny telefonów to się włos jeży na głowie bo model sprzed 2 lat (Np. Xperia Z3) kosztuje po 1000 zł a modele z 2015 to jeszcze więcej ... kogoś popieprzyło chyba. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja przedłużyłem miesiąc temu
płace 35,99 brutto. Bez telefonu bo kupiłem używany. Wszędzie za free, na 3 miechy LTE bez limutu a tak to 5 gb i 10 zł za kazdego gigabajta więcej. T-mobile. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jeszcze mnie zastanawia ta oferta w orendżu na używki. Piszą że wymieniają obudowy i ekrany jeśli są porysowane lub uszkodzone a pytanie co z bateriami. To w sumie najważniejsze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie się ostatnio skończyła umowa w Play. Na razie przedłużyła się automatycznie na czas nieokreślony. Nie biorę nowej umowy, bo to co oferują to jakaś żenada, zwłaszcza gdybym chciał z telefonem.
Z tego co przeglądałem to bardziej się kalkuluje zmienić sieć, obojętne na którą. Oferty podobne, a przy zmianie 6 miesięcy gratis dają. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Posiada ktoś z was telefon Kruger Matz ? Nie mogę połączyć się z internetem ( wifi ) , wyszukuje mi siec, wpisuje hasło ale się nie łączy, internet z karty działa. ten telefon ma 2 karty ( plus i orange ) to kruger matz nie mogę znalezc ustawien konfiguracyjnych
i tez podbijam pytanie które wcześniej było zadane dostałem ofertę przedłużenia umowy z play ale tego nie zrobię, gdzie najlepiej przenieść sieć , żebym mógł tanio korzystać z internetu, wysyłać smsy mmsy , dzwonić itp . rozważam kazdą opcję - abonament i kartę
Ostatnio edytowane przez m954 : 08.01.2016 o godz. 13:55.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wszystkie sieci oferują kompletnie to samo - rozmowy, sms, mms bez limitu - różnice są po 10zł w zależności od sieci. W ofertach z telefonem abonament 60-70 zł i masz komplet no limit - plus jakieś 2-5 GB
Tak mi się przypomniało - kiedyś były kupony rabatowe do oranga dla nowych klientów - zniżki na telefony czy abonament ale nie mogę teraz tego znaleźć... ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja mam HTC one E8 i nie narzekam.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dobra, przechodzę do oranża (tej sieci jeszcze nie próbowałem), skusiłem się na 6 miesięcy abonamentu za free i akurat mieli to co chciałem - Z3.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi Pany, jak sprawa wygląda w Orange lub Playu? Jestem w tym złodziejskim Plusie, ale ich oferty, to jakieś kpiny, plus telefony marne. Umowa się kończy za 10 miesięcy, ale już się rozglądam, za czymś innym, bo z tymi złodziejami to nie zostanę.
Chętnie bym przytulił Iphone, chyba, że polecicie coś ciekawego. Najlepiej z dużą ilością cali. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wszystko jest ciekawsze od iphona
i ja tak całkiem poważnie - może skrzywienie zawodowe ale dla mnie w urządzeniu liczy się jego funkcjonalność i parametry techniczne a nie moda.Gdyby nie ten ostatni model to apple byłoby jakieś 5 lat w plecy w stosunku do innych producentów. Zresztą Z5 i Galaxy 6 biją go na głowę już. Plus nie jest zły - też się przymierzałem wrócić (bo kiedyś byłem tam z 10 lat). W ofertach sieci akurat lojalność jest prawie gówno warta - opłaca się zmienić na cokolwiek by dostać spore gratisy, o które w swojej sieci trzeba by walczyć 5 godz na telefonie z BOK'iem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No, właśnie aktualnie posiadam Z2. Jestem zadowolony, ale powiedzmy sobie szczerze, bez internetu dzisiejsze telefony tracą 75% swojej wartości. A szanowna Pani poinformowała mnie, że w mojej ofercie lepszego internetu niż 512mb, to oni nie przewidują. No ku**, jak to jest możliwe w dzisiejszych czasach, kiedy inne sieci oferują praktycznie nie limitowany internet? :/
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
polecam Virgin Mobile, serio. Mam 5GB internetu, nie jestem związany umową, żyję jak król.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A jak zasięg neta i LTE,ok ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mój sprzęt nadaje tylko 3g ale mam neta wszędzie, a zasięg fonii jest z play lub z orange.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest szansa gdzieś w Krakowie sprzedać Nokie Lumie 520 z uszkodzonym dotykiem? Mam 2 takie telefony i oddałbym oba nawet za 100 gdzieś.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ubezpieczał ktoś komórkę w Orange? To jakiś fejk ... 15 zł miesięcznie a 2x w ciągu roku można komórkę zgubić czy zniszczyć i dają nową... Czytam na stronce ale nie widzę haka ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Trzeba to dobrze opisac bo sa upierdliwi i szkody moga byc chyba do 700 zl bo tyle zwracaja.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jakis dobry telefon do 1000 zl ?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dobry masz do 3 stowek. Pozniej im drozszy tym wiekszy bubel.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
to jaki to jest dobry do 3 stowek ?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|