|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie tyle nie będzie udawał co będzie z nim współpracował co otwarcie przyznał mówiąc o konieczności obrony przed Chinami
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Skad ta pewnosc? Przeciez zmienia poglady co chwile
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Taki jest trend światowy - najlepiej jakby rządziły same marionetki - przecież jak ktoś ma własne zdanie to zostaje automatycznie oszołomem i zagrożeniem dla demokracji światowej
![]() Za kadencji Obamy Polska mogłaby nie istnieć, gorzej już być nie może więc nie wiem skąd ta panika. ps Pamiętam jak te same osoby pisały że jak wygra PiS to Macierewicz wypowie wojnę Rosji ... te same osoby teraz panikują że Trump wciśnie czerwony guzik - ktoś za to płaci czy co ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Posty po moim poście widzę, że przez noc poznikały, ale niech będzie
![]() Jaroo1, ja zwyczajnie się dziwię, że ktoś wybiera Trumpa, tak jak w Polsce wybiera PiS i jeszcze ma nadzieje, że cokolwiek się zmieni (w sensie na lepsze). Nie muszę się rozpisywać, bo przez 10 lat na forum klepnąłem pewnie więcej niż kilkaset postów na ten temat, ale wiadomo, że osoby, które głosują w ten sposób nazywałem zawsze głupkami. Podobnie jak tych co czerpią wiedzę o świecie z filmików Kolonki. Kocur, ciekaw jestem czy znajdziesz choć jedno zdanie, gdzie pisałem, że za PiS grozi nam wojna z Rosją. Nie znajdziesz nic takiego, więc spokojnie uprzedzam, że nie musisz się trudzić. Nawet minister wojny - czytaj Macierewicz, nie jest aż tak szalony w swoim szaleństwie, gdyż pewnie już zauważył, że możemy dostać bęcki nawet od Białorusi. Jaroo1, nie wiem gdzie widzisz sprzeczność między tym, że będzie wojna, a Trump będzie się bratał z Rosją. Nie od dziś wiadomo, że głównym rywalem dla Trumpa muszą być Chiny, gdyż USA przegrywa z nimi nie tylko ekonomicznie, ale także w wojnie cybernetycznei i cyberterrozyzmie. Szablonowo rozwiązania nie wchodzą w gr FraMat, możesz pisać bajeczki, ale prawdą jest, że wcześniej niż później czeka nas konflikt militarny w naszej części Europy. Tylko w ostatnim ćwierćwieczu mieliśmy dwa konflikty w byłej Jugosławii, wojnę domową w Rumunii, czy też dwie naparzanki z Rosją w Gruzji i na Ukrainie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 06.05.2016 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Schetyna to jest fałszywy dziad. Peowskie gnidy. Dziś z Kamyszem na konferencii mówił że będzie bronił KODowców bo im za wolność słowa grożą jakieś zarzuty prokuratorskie. I osobiście się za nimi wstawi. Pis łamie wszystkie zasady demokracji, za ich rządów było to nie do pomyślenia haha
jebłem! Ale im się we łbach po.......iło. Wszystko mają zagrożone. prawa kobiet mają im odbierać, prawo do manifestacji, pałują ich na tych manifestacjach haha... ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale ja nie pisałem że Ty konkretnie - kilka innych osób które straszyło Macierewiczem tak właśnie pisało.
Tak samo jak nie będzie żadnej wojny z ruskimi tak samo nie będzie nie będzie żadnej wojny ze skośnymi - chyba że gospodarcza ale takie wojny to mamy już na co dzień i nikogo to nie dziwi. Większy świr siedzi w Korei i też jakoś przycisku nie naciska, w Ameryce Południowej też by się niejeden znalazł - jedyne co Trump może punktu widzenia wojskowego zrobić to zaorać bliski wschód i tylko mu będę bił brawo. Niech sobie wprowadzają demokrację, przynajmniej trochę świrów wybiją przy okazji. Siedziałem akurat pół nocy - wszystkie posty są te same co czytałem o północy - to my jesteśmy od teorii spiskowych ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam widzę chociażby brak posta użytkownika AYALA, na który nie zdążyłem odpisać m.in. z poniższym linkiem, który zachował się w historii BB, a jak widać nie pasował całością do koncepcji
![]() http://www.rp.pl/Wybory-prezydenckie...-przestan.html Jeszcze tak ad vocem całości: Geneza mojego myślenia jest stosunkowo prosta i nie ukrywam, że w dużej mierze opiera się na krytyce USA. Nie życzę jankesom za dobrze, więc Obama z mojej perspektywy zapewniał to, że staczali się w dół, choć uważam go za jednego z najsłabszych przywódców tamtego multi-kulti w historii. W przypadku Trumpa, gdzie losy wewnętrzne Ameryki mogą być bardzo różne po jego wyborze, przeważa u mnie jednak obawa o geopolitykę, a także o zachwianie obecnego status quo między trójką największych mocarstw USA-Rosja-Chiny, gdzie wzajemny pat (militarny między USA-Rosją, a także gospodarczy USA-Chiny) przez ostatnie pół wieku trzymał w klinczu każdą z tych stron. Po poluzowaniu więzów (ocieplenie przyjaźni z Rosją - tak to odczuwam), a także po retoryce wojennej (Chiny już teraz ostro reagują na słowa Trumpa o gwałcie Chin na USA) dojdzie wcześniej niż później do przesilenia.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 06.05.2016 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
Emj, konkretnie - dlaczego uważasz, że Trump doprowadzi do wojny? Rozumiem, że masz jakieś podstawy do tego? Konkretnie poproszę. Bo na razie Twoja retoryka przypomina mi ataki nieprzychylnych Trumpowi mediów na niego, czy choćby ataki naszych "rodzimych" Wyborczych czy TVNów na Kaczyńskiego: jak ten wariat dojdzie do władzy to będzie wojna! Nie pytajcie dlaczego, będzie i chvj. A jak nie wierzycie to jesteście głupki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Uzasadnienia pisać nie musi, bo kwota na tyle niska, że sprawa nie podlega kasacji. Ewidentny wał sędziego i co mu zrobisz Jak widzę budowanie sobie pozycji przez niektórych sędziów poprzez wchodzenie do władz Sądów, to chce mi się rzygać, tym bardziej, że do władz pchają się tam w zdecydowanej części totalni nieudacznicy, którzy wcale nie wyróżniają się jako sędziowie merytorycznie. Wielu sędziów wykonuje zaiste dobrą robotę na swoich stanowiskach, ale awanse w znacznej części zależne są od tego kim jesteś i kto za Tobą stoi..... Przykład - wiceprzewodnicząca jednego z wydziałów sędzia z ponad 20 letnim stażem, przez 2 lata oddelegowana do SO, na awans na SSO czeka 5 lat, druga sędzia z 10 letnim stażem, bez żadnych ceregieli awans na SSO dostaje, ale pół rodziny w SO i SA, więc .... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ślepymi łatwiej kierować na szafot
Odnośnie Trumpa odpiszę wieczorem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak tam wyborcy pis-u? Rozruszaliście gospodarkę programem 500+? I nowymi podatkami?
http://namzalezy.pl/krakowska-piekar...udiowizualnej/ http://polskiepiekielko.pl/mieszkank...00-zl-socjalu/ http://www.fakt.pl/trojmiasto/komorn...ly,632680.html ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
1) odzyskanie opieki rodzicielskiej przez panią z Nowej Soli to rola sądu a nie PiS, a 500 zł na dziecko to nie jest świadczenie socjalne.... 2) komornik zajął środki z 500 + bezprawnie, gdyż owe nie podlegają zajęciu i już je zwrócił 3) opłata audiowizualna - jak będzie uregulowana ustawowo to będzie można się wypowiadać na ten temat.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Walczcie dalej z siłami, układami, zdrajcami, waszymi urojeniami i .... wie kim jeszcze.
Realnie to życie dawno nie drożało w takim tempie. Wypierdalać z PISem. ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
To na co mają być przeznaczone, te środki z 500+? Jak będą przeznaczać, na remont mieszkania, albo zakup alkoholu będzie ok? Czyli dobrze, że trzeba płacić coraz więcej na utrzymanie, czegoś takiego jak TVP? ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
To dzieci miały korzystać z tych pieniędzy a nie dorośli. No ale dzieci nie głosują... Co do nowej ustawy medialnej - PiS przejął telewizję, a teraz organizuje sobie budżet na tą telewizję, czyli w zasadzie pieniądze na swój marketing. Aaa, jedna uwaga na bieżąco - rząd przedstawia audyt rządów PO-PSL, czy my- Naród - nie zasługujemy na opublikowanie tego "dokumentu"? Też bym chciał rozliczać PO za 8 lat lenistwa i obłudy, ale na podstawie prezentacji w Sejmie to trochę niewykonalne. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Życzyłbym sobie żeby za 8 lat nie było powtórki z rozrywki... Dopóki władza (każda) nie zrozumie że prowadząc długofalową politykę trzeba konsultować się z opozycją, która to ew. mogłaby kontynuować reformy lub politykę zagraniczną to nigdy nie wyjdziemy z pułapki średniego wzrostu jak to MF lubił mówić... Może się to kiedyś zmieni ale na razie to widzę że i jedni i drudzy się kompromisami brzydzą... w końcu tylko zgniłe są...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zawsze audyty na końcu władzy się przeprowa z to na poziome gmin czy rządowym. PiS jest zobligowany do tego by ukazać stan państwa po poprzednikach. Po tez powinna zrobić swój audyt po kończenia kadencji nie uczynili tego
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jasne, tylko czy wierzysz w rzetelność takiego audytu?
![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Audyt bedzie rzetelny. Tylko co z tego?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Może po audycie wyjdzie dlaczego podnieśli wat, dlaczego zabrali ulgę budowlaną, dlaczego jeblli 150 miliardów z OFE, dlaczego wydłużyli przejście na emeryturę, dlaczego zabrali MDM, dlaczego mamy wyłudzenia watu, Dlaczego Donald S.......lił przed końcem kadencji...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie wyjdzie. Ponawiam pytanie - co z tego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|