|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Guzmics to sie musi ogarnac bo mu na pozostale 5 spotkan Wdowczyk zaserwuje lawke i tyle bedzie z formy na Euro.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zawsze na nas się jakaś seria czyjaś przerywa. Gergel bez gola od 8 meczów - proszę bardzo. Ten z Łęcznej co nam gola strzelił teraz na R22 - pierwszy gol w Ekstraklasie bodajże. Do tego dni koni bramkarzy i mamy pełen obraz. Kij, ważne, żeby strzelić ze 3 sztuki.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Moze my tez przerwiemy jakaś serie, np. mecz z przynajmniej jednym golem w plecy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ostatecznie byle wcisnąć jednego więcej niż miejscowi. Może być i 4:5
Byle tylko 3 pkt.Później wymęczyć wygraną z Termaliką i chyba można zacząć się zastanawiać, kto w ekipie zostanie na przyszły rok i kto ewentualnie zastąpi Wolskiego. Jakoś nie wierze, że z nami zostanie. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciężko się to ogląda;
- GŁ ustawił autobus i czeka na kontrę - Ich bramkarz ma furę szczęścia - My gramy zbyt wolno i ze zbyt dużymi odległościami między poszczególnymi formacjami Małecki jednak najlepiej czuje się na lewej stronie. Wolski jak na razie pod formą. Ondrasek jak nie dostanie patelni na pustą to nie strzeli. Wdowczyk na ławce dostaje pomału p..lca |
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
no i trzeba odszczekac....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No i tak jak narzekalem, ze wygrywamy ale za dobrze nie gramy tak dzisiaj i wynik piekny i gra dobra. Duzo w tym zaslugi Lecznej i ich autobusu ale koniec koncow oliwa sprawiedliwa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
ufff drżałem o wynik na początku 2 połowy, ale ładnie sie skończyło. Wolski znowu mecz nam wygrał. Mam nadzieję, że za bardzo go nie połamali przy tej 2 bramce.
Dawno nie oglądałem relacji z Łęcznej. Strasznie przaśny ten doping na ich stadionie. Poza tym widać, że oba Górniki dramatycznie odstają od reszty stawki ligowej. Bilans bramkowy zachwycający, więc śmiało po bilety na Termalike ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zdenek Ondrasek na prezydenta!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Przewaga była tylko szkoda że żadna bramka nie z akcji , samobój ręką nie liczę - brakuje jeszcze tego BŁYSKU !
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brawo Panowie Pilkarze. Wykupic Wolskiego, utrzymać reszte kadry, dokupić 2-3 wzmocnienia i w przyszłym sezonie walczymy o mistrza.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Brawo
najlepszy był komentator, który stwierdził, że szkoda, że nie ma Alana, bo moze by pierwszą bramkę strzelił z drugiego karnego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś Ty się tak uwziął na tego Ondraska? Wzmocnienie Wisły!
Graliśmy za wolno piłką, ale 3 punkty nawet z tak słabym Górnikiem cieszą. Szkoda, że "Wdowiec" nie wpuścił Drzazgę na te 15 minut ostatnie. Nie pamiętam tak uśmiechniętego Arka Głowackiego przed kamerami. Moim zdaniem ani Górnik Łęczna, ani Zabrze nie wykaraskają się ze strefy spadkowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Szkoda zesmy temu zakichanemu Lubinowi nie wbili tej jednej bramki ,bo gralibysmy o Puchary spokojnie. Widac cheć,motywcje,widac ze Ci ludzie znajduja wspolny jezyk,nie ta stagnacja jak za Moskala. Ondrasek daje wiecej niz moze nam sie to wogólne wydawać.Byle pilka i obroncy musza go pilnowac bez przerwy.Obok Wolskiego to kluczowy piłkarz. Z tej druzyny cos moze być,naprawde czuć ze Oni tworzą zespoł. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jeśli nie kupimy Wolskiego to znowu staniemy w miejscu i pogramy z Podbeskidziami w rundzie spadkowej. Ukłony po pas do tego co teraz gramy, aż serce boli że nie skorzystaliśmy z usług pana Wdowczyka wcześniej.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oby Wolskiemu nic nie było po tym meczu.
A murarze z Łęcznej z sowieto-ukraińcem na ławce nauczonym trenerki we wronkach niech spadają z tzw. extra. Zdziwiłem się jak przy drugim karnym sędzia nie dał żadnej kartki Prusakowi czyżby jakieś nowe przepisy wprowadzone dziś o 12-tej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wbrew pozorom - kolejny mecz, który pokazuje, jak bardzo w naszym składzie brakowało silnej "dziewiątki" - takiego właśnie jak Ondrasek, czołgu, który będzie pracował na tych samych obrotach przez całe 90 minut.
Jest mało skuteczny, technicznie średni, ale za pracę, którą wykonuje z przodu, należą mu się słowa pochwały. A poza tym - cieszy, że nawet autobus w bramce nie stanowi dla Wisełki problemu ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czemu Popovic strzela karne jak one ledwo wpadaja do bramki? Karne powinien strzelac Ondrasek widac jakosc a nie jak u Popovica moze wpadnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Środkowy obrońca, skrzydłowy i szybki napastnik. To powinny być cele transferowe Wisły.
I jeszcze Wolski. Sporo tego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bardzo dobry wynik, od oglądania meczu niestety zęby bolały niemiłosiernie.
Z taką grą Górnik zdecydowanie zasługuje na spadek wraz z Górnikiem Zabrze, to co dziś zagrali to była po prostu żenada. Mam nadzieję, że Bogusław sypnie forsą na Wolskiego, grzechem byłoby nie wykupić go. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
chimba : nie wiem o co ci chodzi, dwa karne egzekwował, obydwa wykorzystał. A chyba o to chodzi.
Ja jestem pod wrażeniem naszej gry za trenera Wdowczyka i chylę czoła. Małeckiego uroczyście przepraszam, za to, że w niego nie wierzyłem. Gość zgubił gdzieś pakownie i śmiga aż miło, mimo że dziś był mniej widoczny niż w poprzednich meczach. |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chodzi o to ze Popovic ledwo te karne strzela w porownaniu z Ondraskiem. Karne trzeba pewnie strzelac a nie jak u Popovica bramkarz ma pilke prawie na rekawicy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wreszcie na 0 z tyłu. To cieszy. A że gra nie była piękna? W takich meczach ciężko o ładną grę. Ważne 3 punkty i dalej do przodu
![]() BTW Podoba mi się rotacja składem - dzisiaj cały mecz zagrał Donald. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Brawo za wynik. Sztuką jest wygrywać takie mecze, kiedy parówy stawiają Ci autobus w bramce i kopiesz się po czole do 60 min.
Guzmics dalej elektryczny, za to Głowa dziś profesor. Jedyna rzecz, która aż się prosiła - to ok 70 minuty wpuścić ze dwóch szybkich na kontry - Bałaszowa i Drzazgę. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Niektórzy narzekają na grę bo naoglądali się Liverpoolu i porównują teraz..... Proponuję pooglądać ekstraklasę dłużej. Gramy dobrą piłę teraz.
Dzisiaj mecz słaby, ale to za sprawą górnika ktory nie podjął rękawic i ustawił busika na połowie. Cieszy: -Charakter drużyny, która w końcu przypomina zespół i walczy do końca -Cierpliwośc w rozgrywaniu piłki, nie zawsze da się grać szybko -Ofensywna gra bo do tego się nadajemy. Wcześniej graliśmy z dwoma defensywnymi i sami widzieliscie co się działo. Wolę mecz 4:3, 3:2 niż strzelona bramka i oddanie inicjatywy. Martwi: -Co my zrobimy bez Wolskiego? Popović i Boguski rozgrywac piłkę mogliby tylko na fifie. -Sadlok.....brak pomysłu na rozegranie piłki, problemy z przyjęciem piłki - Brak drugiego skrzydłowego (poza Małeckim), który zrobiłbym rajd, wygrał pojedynek 1 vs 1 i dobrze dośrodkował. Cieszę się, że Wdowczyk przyszedł do Wisły. Byłem za tym przed wzięciem Moskala. Nie przeszkadza mi jego przeszłość. AVE bez odbioru |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|