|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sprawdzałem niedawno i gość miał kontrakt do czerwca 2016 coś się zmieniło tak mi się wydaję przynajmniej mój błąd sorry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wilczek niewiele gra w Brondby.Po sezonie pewnie bedzie do wykupienia z Carpi.Oczywiście wszystko zależy od ceny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Skąd ta pewność że w przyszłym sezonie będziemy walczyć o udział w pucharach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wy chcecie Błaszczykowskiego? Z naszymi problemami finansowymi i jego ciągłymi kontuzjami? Dajcie spokój. Z całym szacunkiem dla Kuby ale on nie możemy tak zaryzykować. Nawet jak mielibyśmy kasę na niego.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
||
Kuba do nas wróci. Zapewne za rok-dwa gdy skończy mu się kontakt z BVB |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
A ja się będę powtarzał, M.Mak z Piasta, koniec kontraktu za 2 miesiące. W tym sezonie 6 bram 5 asyst.Myślę że Boguskiego by wygryzl na prawym skrzydle, a wszedł by za kontrakt Sarkiego którego pewnie pożegnamy za 2 miesiące.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
"Mateusz Mak podpisał roczny kontrakt z Piastem Gliwice z opcją przedłużenia o kolejne dwanaście miesięcy."
Mak ma opcje przedluzenia wiec nic z tego ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gumibear skończył 29-latek, jak myślicie, trzymać go do końca kariery? swój solidny, lepiej niż dobry poziom na naszą ligę trzyma, ale i farforcle też go trochę lubią; sprzedawać? ktoś go kupi? może po fajnym EURO, jakby jacyś Chinole dali ze 2mln euro to raczej bez wahania
#trochę fantastyki na niedzielę
Ostatnio edytowane przez WhiteDoctor : 17.04.2016 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Koniecznie zatrzymać. Głowa koniec kariery, co Sadlok odwala na stoperze to głowa mała. Na uwadze trzeba mieć również wątek jego wąchania się z Legią etc.
I tak obecnie trzeba LO i ŚO ściągnąć. 2 mln, 1mln to faktycznie fantastyka. 500-750 tys. euro już w miarę realna kwota. Chociaż znając nasze problemy finansowe i "smykałkę" do interesów (pomimo genialnego posunięcia z jankesem) wątpię i w te kwoty. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Patryk Małecki i kto dziś się z niego pośmieje lub z jego powrotu do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kilku zawodnikow z Gornikow mozna wyciagnac.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po nieuniknionym spadku Górnika powinniśmy się zainteresować Danchem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja bym się jeszcze przyglądnął temu Kante...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ale wykrakałem co do Gumisia..
Danch ciekawy i doświadczony gość, może nie do podstawy ale jako 3 czy 4 stoper czy tam rezerwowy DP jak znalazł Kante też ciekawy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Z Górnioka? Uważam, że Gergel byłby u nas mega wzmocnieniem. Ciekawe jak jego sytuacja wygląda. Klauzula 300 000 EUR to jednak za dużo za tego gościa. A uważam, że w lepszym zespole, grającym piłką, pokazałby moc.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 18.04.2016 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ten Gergel co ostatniego gola zdobył tak dawno, ze pewnie pan od kur tego nie pamietał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Trzeba za wszelką cenę zatrzymać Wolskiego, bo już niektórzy piszę, że Legła się kontaktuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja to widzę tak: wykładamy te 500 k euro, po czym zwracamy się do Legii (albo ona do nas) i jak go chcą to proszę bardzo, z przyjemnością go opylimy - za 3 mln euro. A jak nie to wypi.erdalać. Na drzewo
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@Krav
Tutaj akurat pewnie wszystko zależy od wysokości klauzuli odstępnego, którą zapewne Wolski ma wpisaną w kontrakt. Nie sądzę, żeby to było 3 miliony euro po tak długim czasie, który stracił za granicą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Jeśli w umowie już jest ustalone prawo do pierwokupu zawodnika i kwota jaką trzeba wyłożyć to co ma do tego legia, mogą się kontaktować a i tak wszystko zależy od Wisły.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam przeczucie, że nie wykupimy Wolskiego, bo nie będzie kasy na to. Jeszcze jakbyśmy awansowali do grupy mistrzowskiej to by była większa kasa od C+, a tak za 9. miejsce ile można dostać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No Ty chyba żartujesz. Co najwyżej możemy ich oferte wrzucić do kosza. Chyba że to będą kosmiczne pieniądze, których w tej sytuacji nie moglibyśmy odrzucić ( chociaż i tak myśle że nie sprzedalibyśmy im piłkarza )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
@Patryko - to ta kwota która sie co rusz przewijała czyli 500 k euro nie jest potwierdzona ? W takim razie przepraszam, myślałem że ta kwota jest pewna.
Jeśli byłaby to kwota rzędu 3 mln euro to rozprawianie o wykupieniu Wolskiego byłaby z góry bezcelowa. @Marcin_fan - jasne, źle się wyraziłem. Nie my do nich, tylko oni jakby go bardzo chcieli to proszę bardzo, zaporową cenę zaproponować i niech biorą albo zamkną jadaczke. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|