|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
http://transfery.info/87067,oficjaln...pong-bez-klubu
Jak w Rosji chciał grać to może i do Polski by się zgodził |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Decyzja pzpn-u kontrakt rozwiązany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A wszystkie mecze Wisły z udziałem Wolskiego zweryfikowane na walkowery........
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z powodu długu Wisła będzie zmuszona zrobić wyprzedaż, dzięki czemu legia będzie mogła decyzją pzpn kupić Wolskiego
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu, wałkowany ten sam temat. Kuba jest za dobry na Ekstraklasę. Nie ma szans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W mediach można przeczytać o zainteresowaniu Jurgena Klopa KB.
Jeśli Kuba będzie na euro grał w kadrze tak jak do tej pory to ten transfer może dojść do skutku. Też uważam że Kuba jeszcze jest za dobry i za drogi na PL ligę. Być może za 2 lata?! Choć oczywiście jeśli pojawi się możliwość wypożyczenia to oczywiście jestem za, nasza siła wzrosłaby o jakieś 30%.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 05.04.2016 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Chrapek nie gra u nas a gdzie tam mu (póki co) do Błaszczykowskiego. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ni ch.uja. Gdyby Kuba poszedł do Legi to byłby upadek wszelkich wartości. Ciężko bym to zniósł. Kuba sam wielokrotnie wypowiadał się, że jak ma wrócić, to do Wisły. Ale nie teraz. To jeszcze nie jego czas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wkleic wywiad z Youtube gdzie Malecki mowi ze jest zagra w Polsce gdzies poza Wisla to tylko w Lechii albo Slasku?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Ok ale pójście do Pogoni to jednak nie to samo co do Legii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zachara rozwiązał kontrakt http://www.90minut.pl/news/264/news2...an-Jianye.html
|
|
|
|
Guest
|
|
W Kubę w Liverpoolu nie wierzę... to zbyt ciężka liga na w sumie już mocno zużytego fizycznie (moim zdaniem) zawodnika. 2 połowa Bundesligi, Turcja itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
takie gdybanie dla gdybania. Obstawiam, że znowu pójdzie na wypożyczenie gdzieś, a do nas wróci po kontrakcie w BVB (2018) |
|
|
|
Guest
|
|
|
[QUOTE=Szajba_;1436453]Turcja? Liga, gdzie się zapierdala przez cały mecz? Prędzej jakaś górna Francja, Holandia, albo właśnie Włochy, drużyny 4-8.
takie gdybanie dla gdybania. Obstawiam, że znowu pójdzie na wypożyczenie gdzieś, a do nas wróci po kontrakcie w BVB (2018)[/QUOTE Wiadomo, że gdybanie. To we Francji się nie zapierdala? Uważasz, że mniej niż u Turasów? W Holandii to raczej grają swoi (i nie tylko) młodzi, a nie zgrani obcokrajowcy za dużą kasę. Włochy - drużyna właśnie 4-8 i Kuba siedzi na d.. Czy wstanie jeśli przejdzie do Milanu, Interu albo Lazio (tu być może)? Ogólnie myślę, że liga nie dla Niego. A zresztą - pożyjemy-zobaczymy w sierpniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wskiego/tklne5
Na ile mogło by być to realne żeby w przyszłym sezonie go wypożyczyć. Bo raczej pewnie Nas nie stać na wykup. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Myślisz, ze udamy się na jakieś większe zakupy do Florencji: Wolski i Błaszczykowski?
Mówiąc poważnie, Kuba ciągle ma silną markę w Bundeslidze i choć na Borussię wydaję się już być za słaby, to jednak zapewne jakaś Hertha, Moenchengladbach, Mainz, czy inne Koln nie pogardziłoby jego obecnością w swoich kadrach. To poziom zarówno sportowy, jak i finansowy nieosiągalny dla polskich klubów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Pytanie co ma w głowie Błaszczykowski? jak wiadomo dorobił się już nieźle. Tymczasem grając w średniaku Bundesligi niewiele zdobędzie, od pogra a może nawet i posiedzi na ławie. W Wiśle kasa może nie ta, ale pierwszy skład pewny a do tego może jeszcze w pucharach zagra jak szczęście dopisze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Myślenie, że jak Błaszczykowski będzie miał ambicje, to przejdzie do Wisły, a nie do klubu walczącego o 3-5 miejsce w Bundeslidze to jakiś wyższy poziom abstrakcji. Piszesz tak, jakby miał iść do jakiegoś Kazachstanu, czy innego Kataru.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ raczej na czołówkę tam już się nie załapie, raczej na średniaka czy drużynę dolnych rejonów tabeli. Pytanie czy będzie chciał jeszcze pograć w piłkę i o coś powalczyć, czy po prostu zgarnąć kolejne duże bańki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuba jeszcze nie przyjdzie.Jak piszecie Kuba to marka w Niemczech, także pewnie będzie tam grał.Chyba,że go Klopp ściągnie do Liverpoolu,ale czy UK to nie za wysokie progi ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kuba nie przyjdzie na razie ale taki Kupisz któremu kończy się kontrakt
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gergo Lovrencsics-w czerwcu kończy mu się kontrakt.
Mam wrażenie, że pasowałby do naszego stylu gry. Obecna dyspozycja Małeckiego powoduje, że DG77 będzie musiał się sporo napocić, aby odzyskać miejsce w składzie, a przede wszystkim zmienić mentalność, przydałoby się obsadzić drugie skrzydło. Tu jest Boguski, owszem ma dobre statystyki ale to nie jest typowy skrzydłowy, więc myślę że Gergo byłby wzmocnieniem. Nie trzeba płacić, a jeśli wystrzeli jak Małecki, można będzie jeszcze zarobić na nim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem za! oznaczało to by definitywny koniec Sarkiego w Wiśle,ale czy Kupisz zechce wrócić już teraz ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Sarki mam nadzieję, że tak czy owak jest już skasowany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |