The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2016, 19:09
masada napisał(a):Wyświetl post
Ty sprawdź, gdzie Hawaje a gdzie Haiti.
Co do reszty to pelna zgoda Papiery na granie to on ma, ale łeb pusty jak bęben. Trybuny mu dobrze zrobią.
Tak się mówi "chłopak z Hawajów" o kimś kto ma wrodzony luz. Jak Donald, czy kiedyś nasz czarny "Goal machine".
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.04.2016, 19:42
Byle tylko tego nie zmarnowac
Byle wykorzystac sytuacje, ten tworzacy sie znowu hype na Wisle,
Gramy z Zaglebiem, gramy ledwo o 8 miejsce , o awans do grupy mistrzowskiej a tu sie zanosi na 23-24 tys widzow
Takie zainteresowanie pokazuje jaki potencjal ma nasz klub jak kilkoma udanymi meczami mozna ten potencjal uwolnic
Zanosi sie na to, ze jutrzejszy mecz jest meczem o lepsza dlugoterminowa przyszlosc, o powrot na nasze miejsce
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 08.04.2016 o godz. 20:16.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.04.2016, 19:55
Odstawienie Guerriera poza 18-stkę może być kosztownym błędem. Skoro jest w niej miejsce dla Cywki, tym bardziej powinno być dla niego, nawet w obecnej sytuacji.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.04.2016, 20:42
Wygrać, nawet po takim meczu:
https://www.youtube.com/watch?v=e9kcilhUfaM

: )
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 08.04.2016, 20:45
Markus napisał(a):Wyświetl post
Odstawienie Guerriera poza 18-stkę może być kosztownym błędem. Skoro jest w niej miejsce dla Cywki, tym bardziej powinno być dla niego, nawet w obecnej sytuacji.
Niby z jakiej paki?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.04.2016, 20:52
Przy jego obecnej formie to raczej wzmocnienie Nie ma czym się martwić, damy radę bez niego
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.04.2016, 20:55
Guerrier jest może szybki i zwinny, ale we łbie ma tyle co baran w torbie, więc powinno się go trzymać jak najdalej od takich meczy, gdzie nie ma miejsca na żadną pomyłke
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 08.04.2016, 21:01
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Przy jego obecnej formie to raczej wzmocnienie Nie ma czym się martwić, damy radę bez niego
A ja uważam, że to błąd. Donald gra dobrze, jak czuje zaufanie trenera. Tak było po zmianie Smudy na Moskala. Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda. To raz. A dwa. Donald nawet bez formy potrafi zrobić jedną, szaloną akcję w meczu, która mogłaby być kluczem do zwycięstwa.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.04.2016, 21:11
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
A ja uważam, że to błąd. Donald gra dobrze, jak czuje zaufanie trenera. Tak było po zmianie Smudy na Moskala. Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda. To raz. A dwa. Donald nawet bez formy potrafi zrobić jedną, szaloną akcję w meczu, która mogłaby być kluczem do zwycięstwa.
Albo zrobić jedną szaloną akcję w meczu i faul na karnego z czerwienią w tle...
3 mecze bez Donka 3 wygrane... tyle w temacie...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Jak będzie odpier.dalał takie akcje jak z kadrą i kontuzjami, to o zaufaniu trenera sobie może pomarzyć. Jak niedługo druga mudżina odejdzie to może w końcu się ogarnie.
.... z dolce imbecylem77. To jest temat meczowy.

Zapowiada się naprawdę epicki mecz i fantastyczna atmosfera. Oby jutro lepsza część Krakowa nie położyła się szybko spać
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
stary zgred
Member

Od: 09.2015

o czym Ty mowisz?
Nie chce go widziec wiecej w koszulce z Biala Gwiazda!

o graniu ma decydowac aktualna forma, zaangazowanie na treningach a nie statystyki sprzed zeszlorocznego sniegu (notabene 1 asysta za 2 lata)

Czarnuch ma na Wisle wyjebane, ma wyjebane na Nas kibicow, na nowego trenera, kolegow z druzyny i pracodawce.
I pomyslec ze jako jeden z nielicznych mial placone na czas, kiedy inni pilkarze martwili sie kiedy cos wplynie na konto.

Ja go juz kiedys we franticu wyprostowalem zeby sie zabral za granie a nie za wluczenie, teraz jak go spotkam to mu napluje w ryj.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 08.04.2016, 22:31
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Niby z jakiej paki?
Przydatność. Guerrier, nawet w słabej formie jest w stanie więcej dać drużynie niż przykładowo Cywka czy Uryga razem wzięci. Jego przydatność i możliwości ciągle są wyraźnie większe niż ich.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 09.04.2016, 00:12
Juz 20 000 tys bilecikow .
Tak jak mówiłem, cały te mity o marketingu trza sobie w dupe wsadzic. Dobra gra i tyle wystarczy.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.04.2016, 00:39
Przydatność. Guerrier, nawet w słabej formie jest w stanie więcej dać drużynie niż przykładowo Cywka czy Uryga razem wzięci. Jego przydatność i możliwości ciągle są wyraźnie większe niż ich.
Przesada. Przydatność na kontry, tyle, że my nie gramy z kontry... niech siedzi, póki co jest dobrze bez niego

stary zgred napisał(a):Wyświetl post
o czym Ty mowisz?
Nie chce go widziec wiecej w koszulce z Biala Gwiazda!

Ja go juz kiedys we franticu wyprostowalem zeby sie zabral za granie a nie za wluczenie, teraz jak go spotkam to mu napluje w ryj.
Ja też.

Nie tylko ty
Ostatnio edytowane przez regan : 09.04.2016 o godz. 00:41.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 09.04.2016, 06:43
Ciężka sprawa z tym Guerrierem. Z jednej strony Markus ma rację, a z drugiej jest np. kwestia dyscypliny - gość robi co chce i jak mu trener ma ufać? Moim marzeniem jest żeby ktoś go zobaczył na copa america - haiti zagra w grupie z Brazylią, Ekwadorem i Peru i wyłoży parę talarów, a my kupimy kogoś o podobnym albo wyższym potencjale i hmm... bardziej zrównoważonego.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.04.2016, 07:00
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Juz 20 000 tys bilecikow .
Tak jak mówiłem, cały te mity o marketingu trza sobie w dupe wsadzic. Dobra gra i tyle wystarczy.
Najlepszy marketing to dobra gra i nic tego nie zmieni.

Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda.
Potwierdzam w 100%
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 09.04.2016 o godz. 07:05.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
KotWButach
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2015

Stary 09.04.2016, 07:40
To może być dobry dzień... i pełny stadion
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 09.04.2016, 08:16
W mojej ocenie to on sam siebie odstawił...
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.04.2016, 10:30
Z jakiej paki Guerrier ma być w składzie? Za zasługi? Wdowczyk to pierwszy trener od nie pamiętam kiedy, który nie wrzuca piłkarzy do składu tylko dlatego, że kiedyś dobrze grali.
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.04.2016, 10:40
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Z jakiej paki Guerrier ma być w składzie? Za zasługi? Wdowczyk to pierwszy trener od nie pamiętam kiedy, który nie wrzuca piłkarzy do składu tylko dlatego, że kiedyś dobrze grali.
Czego idealnym przykładem jest np. Brożek...
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.04.2016, 10:42
GBO napisał(a):Wyświetl post
Mimo, że klniemy na Brożka praktycznie co mecz, zauważ że z nim w składzie wygrywamy więcej meczów niż bez niego. Wieku Brożek nie oszuka, ale swoje na boisku robi
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2016, 10:42
DG77 ostatnio gola strzelił w lutym.....ostatnio to jeździec bez głowy i bez formy.Naprawdę, jak go nie ma to jestem spokojny,że nie zarobi czerwonej kartki czy głupio sfauluje....Dobrze ktoś pisał masz formę to grasz nie masz siedzisz na ławce i to mi się podoba...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.04.2016, 10:47
umówmy się DG nie jest aż taki dobry żeby był specjalnie traktowany, trenejro popuści jednemu to się u reszty rozluźni.dyscyplina musi być.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 09.04.2016, 10:48
GBO napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się kogo z kim porównujesz...
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.04.2016, 10:49
Guerrier grał 2 spotkania w rezerwach - pierwsze z nich transmitowane, więc sporo kibiców mogło zobaczyć jego postawę. Grał tam za karę i absolutnie nie chciało mu się nawet biegać. Jeśli koleś ma takie podejście to nie zasługuje na miejsce w kadrze. Jeszcze niedawno wszyscy czepiali się Smudy, że bez względu na formę i tak wiadomo kto zagra w spotkaniu. Oczywiście, Cywka, Crivellaro czy Uryga to pseudopiłkarze i nigdy nie dadzą drużynie tyle co MÓGŁBY dać Guerrier, gdyby grał na optymalnym poziomie. Do kadry wraca Krzysiek Drzazga, który wywalczył to właśnie na 3ligowych boiskach. Poza nim wyróżniali się Bałaszow, Bartosz i oni też będą w kadrze (zasłużenie). Haitańczyk jeśli miałby co nieco w głowie to wziąłby się w garść i na treningach udowodnił trenerom, że zasługuje na grę, akurat jak pisałem wcześniej, w końcu wydaje się, że grają rzeczywiście ci zawodnicy, którzy obecnie są w najlepszej formie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.04.2016, 10:54
Przeciez ten czaenuch jest dramatyczny, 0 asyst 0 dosrdkowan bramek nie strzela do tego taktycznie gamon i te jego przyjecia pilki odskakujace mu na 2 metry... jedynie do czego sie nadaje to do kontr i do skakania do glowek... Maly przyszedl zrobil wiecej w 3 meczach wrzutek i asyst niz on przez 3 lata tutaj.
My sie dziwimy ze malo bramek strzwelaliamy, ze Brozek nie strsleal.. no jak mial strzelac jak jedyne podanianze skrzydel to byly po ziemi dolatujace do najblizszego obroncy przeciwnika? Moim zdaniem vardzo dobra decyzja trenera, gosc mial 3 lata zeby sie nauczyc... poza tym on ma wyjebane na nas wszystkich niech zdupia. Jest Balaszow jest Maly, na skrzydle ma kto grac
Ostatnio edytowane przez regan : 09.04.2016 o godz. 10:56.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 09.04.2016, 11:27
regan napisał(a):Wyświetl post
Przeciez ten czaenuch jest dramatyczny, 0 asyst 0 dosrdkowan bramek nie strzela do tego taktycznie gamon i te jego przyjecia pilki odskakujace mu na 2 metry... jedynie do czego sie nadaje to do kontr i do skakania do glowek... Maly przyszedl zrobil wiecej w 3 meczach wrzutek i asyst niz on przez 3 lata tutaj.
My sie dziwimy ze malo bramek strzwelaliamy, ze Brozek nie strsleal.. no jak mial strzelac jak jedyne podanianze skrzydel to byly po ziemi dolatujace do najblizszego obroncy przeciwnika? Moim zdaniem vardzo dobra decyzja trenera, gosc mial 3 lata zeby sie nauczyc... poza tym on ma wyjebane na nas wszystkich niech zdupia. Jest Balaszow jest Maly, na skrzydle ma kto grac
teraz czarnuch.... a w innych meczach na rekach go nosili .... ja pier*ole... ultrasi...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
Mysciak
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 09.04.2016, 11:37
jendrus napisał(a):Wyświetl post
teraz czarnuch.... a w innych meczach na rekach go nosili .... ja pier*ole... ultrasi...
Dokładnie jak strzelił kilka bramek to od razu lament na forum "Nieee, nie sprzedawajmy go do tego Kataru nawet za 2 miliony euro" A teraz to niektórzy by go wyjebali.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 09.04.2016, 11:47
Obawiam się, że znajdowanie miejsca w 18-stce dla piłkarzy tak słabych i mało wartościowych jak Cywka czy Pietrzak, kosztem piłkarzy znaczenie lepszych i przydatniejszych, nie pomoże ani Wiśle, ani DG.

Dla Guerriera dostatecznym ostrzeżeniem byłoby posadzenie go na ławce. Nie trzeba od razu wysyłać kogoś na trybuny i wprowadzać niezdrowe podziały, gdzie bliżej gry są piłkarze gorsi, niż lepsi.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 09.04.2016, 11:49
Tak jak z Wdowczykiem Wdowczyk?! Kto tego chuu zatrudnił! Wstyd! (...) a po 9 punktach w trzech meczach to ten Wdowczyk wcale nie taki zły, w sumie już nie sprzedaje meczy, po co kogoś karać za błędy młodości?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów