|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak się mówi "chłopak z Hawajów" o kimś kto ma wrodzony luz. Jak Donald, czy kiedyś nasz czarny "Goal machine".
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Byle tylko tego nie zmarnowac
Byle wykorzystac sytuacje, ten tworzacy sie znowu hype na Wisle, Gramy z Zaglebiem, gramy ledwo o 8 miejsce , o awans do grupy mistrzowskiej a tu sie zanosi na 23-24 tys widzow Takie zainteresowanie pokazuje jaki potencjal ma nasz klub jak kilkoma udanymi meczami mozna ten potencjal uwolnic Zanosi sie na to, ze jutrzejszy mecz jest meczem o lepsza dlugoterminowa przyszlosc, o powrot na nasze miejsce
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 08.04.2016 o godz. 20:16.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odstawienie Guerriera poza 18-stkę może być kosztownym błędem. Skoro jest w niej miejsce dla Cywki, tym bardziej powinno być dla niego, nawet w obecnej sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie ma czym się martwić, damy radę bez niego![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Guerrier jest może szybki i zwinny, ale we łbie ma tyle co baran w torbie, więc powinno się go trzymać jak najdalej od takich meczy, gdzie nie ma miejsca na żadną pomyłke
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ja uważam, że to błąd. Donald gra dobrze, jak czuje zaufanie trenera. Tak było po zmianie Smudy na Moskala. Odstawianie go przez Wdowczyka, w mojej ocenie, nie jest dobry sposobem na dotarcie do Donalda. To raz. A dwa. Donald nawet bez formy potrafi zrobić jedną, szaloną akcję w meczu, która mogłaby być kluczem do zwycięstwa.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
3 mecze bez Donka 3 wygrane... tyle w temacie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak będzie odpier.dalał takie akcje jak z kadrą i kontuzjami, to o zaufaniu trenera sobie może pomarzyć. Jak niedługo druga mudżina odejdzie to może w końcu się ogarnie.
.... z dolce imbecylem77. To jest temat meczowy. Zapowiada się naprawdę epicki mecz i fantastyczna atmosfera. Oby jutro lepsza część Krakowa nie położyła się szybko spać ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
Nie chce go widziec wiecej w koszulce z Biala Gwiazda! o graniu ma decydowac aktualna forma, zaangazowanie na treningach a nie statystyki sprzed zeszlorocznego sniegu (notabene 1 asysta za 2 lata) Czarnuch ma na Wisle wyjebane, ma wyjebane na Nas kibicow, na nowego trenera, kolegow z druzyny i pracodawce. I pomyslec ze jako jeden z nielicznych mial placone na czas, kiedy inni pilkarze martwili sie kiedy cos wplynie na konto. Ja go juz kiedys we franticu wyprostowalem zeby sie zabral za granie a nie za wluczenie, teraz jak go spotkam to mu napluje w ryj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Juz 20 000 tys bilecikow .
Tak jak mówiłem, cały te mity o marketingu trza sobie w dupe wsadzic. Dobra gra i tyle wystarczy. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie tylko ty
Ostatnio edytowane przez regan : 09.04.2016 o godz. 00:41.
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Guest
|
|
|
Ciężka sprawa z tym Guerrierem. Z jednej strony Markus ma rację, a z drugiej jest np. kwestia dyscypliny - gość robi co chce i jak mu trener ma ufać? Moim marzeniem jest żeby ktoś go zobaczył na copa america - haiti zagra w grupie z Brazylią, Ekwadorem i Peru i wyłoży parę talarów, a my kupimy kogoś o podobnym albo wyższym potencjale i hmm... bardziej zrównoważonego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Potwierdzam w 100%
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 09.04.2016 o godz. 07:05.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
To może być dobry dzień... i pełny stadion
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W mojej ocenie to on sam siebie odstawił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z jakiej paki Guerrier ma być w składzie? Za zasługi? Wdowczyk to pierwszy trener od nie pamiętam kiedy, który nie wrzuca piłkarzy do składu tylko dlatego, że kiedyś dobrze grali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
umówmy się DG nie jest aż taki dobry żeby był specjalnie traktowany, trenejro popuści jednemu to się u reszty rozluźni.dyscyplina musi być.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Guerrier grał 2 spotkania w rezerwach - pierwsze z nich transmitowane, więc sporo kibiców mogło zobaczyć jego postawę. Grał tam za karę i absolutnie nie chciało mu się nawet biegać. Jeśli koleś ma takie podejście to nie zasługuje na miejsce w kadrze. Jeszcze niedawno wszyscy czepiali się Smudy, że bez względu na formę i tak wiadomo kto zagra w spotkaniu. Oczywiście, Cywka, Crivellaro czy Uryga to pseudopiłkarze i nigdy nie dadzą drużynie tyle co MÓGŁBY dać Guerrier, gdyby grał na optymalnym poziomie. Do kadry wraca Krzysiek Drzazga, który wywalczył to właśnie na 3ligowych boiskach. Poza nim wyróżniali się Bałaszow, Bartosz i oni też będą w kadrze (zasłużenie). Haitańczyk jeśli miałby co nieco w głowie to wziąłby się w garść i na treningach udowodnił trenerom, że zasługuje na grę, akurat jak pisałem wcześniej, w końcu wydaje się, że grają rzeczywiście ci zawodnicy, którzy obecnie są w najlepszej formie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przeciez ten czaenuch jest dramatyczny, 0 asyst 0 dosrdkowan bramek nie strzela do tego taktycznie gamon i te jego przyjecia pilki odskakujace mu na 2 metry... jedynie do czego sie nadaje to do kontr i do skakania do glowek... Maly przyszedl zrobil wiecej w 3 meczach wrzutek i asyst niz on przez 3 lata tutaj.
My sie dziwimy ze malo bramek strzwelaliamy, ze Brozek nie strsleal.. no jak mial strzelac jak jedyne podanianze skrzydel to byly po ziemi dolatujace do najblizszego obroncy przeciwnika? Moim zdaniem vardzo dobra decyzja trenera, gosc mial 3 lata zeby sie nauczyc... poza tym on ma wyjebane na nas wszystkich niech zdupia. Jest Balaszow jest Maly, na skrzydle ma kto grac
Ostatnio edytowane przez regan : 09.04.2016 o godz. 10:56.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawiam się, że znajdowanie miejsca w 18-stce dla piłkarzy tak słabych i mało wartościowych jak Cywka czy Pietrzak, kosztem piłkarzy znaczenie lepszych i przydatniejszych, nie pomoże ani Wiśle, ani DG.
Dla Guerriera dostatecznym ostrzeżeniem byłoby posadzenie go na ławce. Nie trzeba od razu wysyłać kogoś na trybuny i wprowadzać niezdrowe podziały, gdzie bliżej gry są piłkarze gorsi, niż lepsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Tak jak z Wdowczykiem
![]() |
|
|