The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2016, 10:20
Pierwszy wygrany mecz od wielu miesięcy, ogromna ulga. Trzeba się cieszyć

Pierwszy raz wchodzę na temat meczowy, a tutaj rozkminy o karnych i kartkach, których nie było. Mecz całkiem ok, ale jednak chujowo. Czytam i wiem - nic mi się nie pomyliło, jestem w Polsce.
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 15.03.2016, 10:49
Mogę zrozumieć niechęć do Wdowczyka. Ale narzekania, że Wisła wygrała, niestety nie. Czy to na pewno forum kibiców Wisły?
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.03.2016, 13:09
Każda seria się kiedyś kończy. Zamiast doszukiwać się jakiś pierdół, cieszmy się wygraną i trzema punktami. Owszem mieliśmy dużo szczęścia, ale ostatnio nam go bardzo brakowało i tego nikt nie zaprzeczy. Sędzia Stefański to jeden z najgorszych w mojej opinii. A kolejny mecz jak wygramy to chyba każdy ma świadomość co się stanie.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.03.2016, 14:03
Kur.....a, ale teraz boli ten karny Brożka. Byłoby 10 miejsce i 2 pkt do grupy mistrzowskiej, o którą zagralibyśmy u siebie z Jagą... Ale nic to, kroczek do przodu, szkoda, że w takiej atmosferze...
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 15.03.2016, 14:26
BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Kur.....a, ale teraz boli ten karny Brożka. Byłoby 10 miejsce i 2 pkt do grupy mistrzowskiej, o którą zagralibyśmy u siebie z Jagą... Ale nic to, kroczek do przodu, szkoda, że w takiej atmosferze...
Karny Brożka, babol ze Śląskiem, niesłuszny karny Burligi w Szczecinie, spalony rakelsa i wiele wiele innych meczy w których straciliśmy przez k.r..ski pech z 15 punktów jak nic.

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 15.03.2016, 14:56
No ale każda drużyna tak ma (no może z wyjątkiem L) każdy żałuje karnego spalonego i tego że sędzi coś nie gwizdnął zwykle suma szczęścia wynosi 0
Odpowiedz cytując
daka.kodaka
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 15.03.2016, 15:25
Cieszmy się, że coś lekko drgneło wiadomo, ze odrazu Wdowczyk nie odbuduje tego co spierdzielił Tadzio na to trzeba czasu wiec trzeba sie cieszyc z wygranej i kazdego detalu jaki sie poprawia
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.03.2016, 16:04
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
zwykle suma szczęścia wynosi 0
Jeśli mamy wyjść na zero w tym sezonie to lecimy na farcie najbliższe 8 kolejek po 3 pkt.
A ostatnie dwa mecze po prostu wygramy
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.03.2016, 16:31
Nie ma z czego się cieszyć. Obrona wczoraj to katastrofa. Głowackiemu totalnie nie wyszedł mecz. Zauważcie ze nieciecza powinna mieć karny. I mieliśmy szczęście przy 2 słupkach. Pierwszy karny wg mnie się należał termalice. Więc mogło być różnie.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.03.2016, 17:00
Nie ma się z czego cieszyć. No pewnie, smućmy się bo na moment wyszliśmy ze strefy spadkowej.

Ja .......e! Daleki jestem od huraoptymizmu, ale tak - ze zwycięstwa trzeba się cieszyć.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.03.2016, 17:11
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Nie ma z czego się cieszyć. Obrona wczoraj to katastrofa. Głowackiemu totalnie nie wyszedł mecz. Zauważcie ze nieciecza powinna mieć karny. I mieliśmy szczęście przy 2 słupkach. Pierwszy karny wg mnie się należał termalice. Więc mogło być różnie.
Czyli kiedy miałbym się cieszyć? Jakbyśmy przegrali? Owszem, mieliśmy bardzo dużo szczęścia wczoraj, ale ile razy nam tego szczęścia brakło? Bardzo ważne zwycięstwo, i bardzo mnie ono cieszy.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.03.2016, 17:20
Przy pierwszym słupku był faul na Małeckim a przy drugim był spalony, więc obie te akcje powinny zostać przerwane. Nie byłoby wtedy pieprzenia o "furze szczęścia". Zasłużone zwycięstwo. W końcu.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 15.03.2016, 17:57
Stanowski nawet mówił, że Termalika mogła i 10 bramek na strzelić. On to jest jebnięty.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.03.2016, 18:04
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Stanowski nawet mówił, że Termalika mogła i 10 bramek na strzelić. On to jest jebnięty.
Jakiś cytat?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
chimba
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.03.2016, 18:05
Jak wygramy w piatek z jaga to bedzie szansa na 1 osemke, trzeba grysc trawe w tym meczu od 1 do 90 minuty.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 15.03.2016, 18:22
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jakiś cytat?
Magazyn ekstraklasa.tv
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.03.2016, 19:23
Po ostatnim gwizdku widać było, że naszym piłkarzom spadł kamień z serca. Miejmy nadzieję, że z tym entuzjazmem i czystą głową wreszcie się odblokują i zaczną wygrywać następne spotkania.

Wiadomo, że super byłoby dostać się do pierwszej ósemki, jednak najważniesze jest żebyśmy zapewnili sobie jakiś bufor bezpieczeństwa nad strefą spadkową i zaczęli budować drużynę na następny sezon, który może być jeszcze cięższy niż ten obecny.

Powiem szczerze, że najbardziej zastanawia mnie zjazd Sadloka. Na początku pobytu w naszym klubie był silnym punktem naszej defensywy, dobrze prezentował się również w ofensywie. Teraz niestety wygląda to słabo. Ciekawe, czy aż taki wpływ na to miała oferta z Legii...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 15.03.2016, 20:58
Mysle, ze Sadlok jest po prostu nielubiany w szatni. Wlasnie za kombinowanie z kontraktem.

Kazdemu by sie zle pracowalo w srodowisku, w ktorym wszyscy twoi wspolpracownicy uwazaja cie za chuja.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.03.2016, 00:41
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Nie ma się z czego cieszyć. No pewnie, smućmy się bo na moment wyszliśmy ze strefy spadkowej.

Ja .......e! Daleki jestem od huraoptymizmu, ale tak - ze zwycięstwa trzeba się cieszyć.

Popieram.

Wczoraj po ostatnim gwizdku,dawno nie czulem takiej ulgi i duzej radosci,tak ...po meczu z Termaliką ..kto by pomyslał.

Teraz pare dni ,zebrać siły i jedziemy z Jagiellonią .Musi nastapic taki moment ze zespoł "łapie" drugi oddech ,rodzaj wypicia mocnej kawy ,czyli cos co daje mocnego ,trzeżwiacego kopa w tyłek.

A ci ktorzy tu psioczą o jakies karne ,zła gre ,radze popukac sie w czoło i najlepiej zamilczeć bo pierwsi do psioczenia i szydery,.....do zobaczenia na Jagiellonii/Jak raczycie przyjśc i pomóc druzynie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów